PDA

Pokaż pełną wersje : Czy po letnim update 2007 zmieniliscie postac?

Rotherdamie
19-09-2007, 14:35
Temat założyłem bo wielu ciekawi kto i dlaczego postanowił wybrać knighta :2handed: lub palladyna :lucznik: ,a kto pozostał przy magu i druidzie.:mag: lub na odwrót hehe.
Zanim zmieni sie postac warto bedzie przeczytac opinie innych doswiadczonych graczy czy warto czy nie. Mam racje co nie B)?
Nie wstydzcie sie powiedziec o tym. Ja np. wybrałem druida heh.
Moglo sie tez zdarzyc ,że update uwazasz za niewypał i przestałeś grac.

Withord
19-09-2007, 16:07
Szczerze mówiąc to od początku gry nie zmieniałem postaci :)

Ancient900
19-09-2007, 16:29
Zmieniłem profesję, ale nie przez update. Gdybym mógł, zostałbym dalej przy ms.

Chimers
22-09-2007, 12:16
zostałam przy swojej postaci rycerzu i raczej nigdy jej nie opuszcze ;P ( sentyment 1 char w ogole w tibi ;P )

Skrzat
30-09-2007, 00:17
Nie gram w tibie, ale jak bym gral to bym zostal przy starej postaci, knight. Sorc, druid, powinni zostac przy swoich profesjach. Na gwiazdke cipsoft juz pewnie cos dla was planuje, wiec nie tracie czasu na robienie nowej postaci tylko pozostancie przy starej.

Andrealfus
30-09-2007, 09:05
kiedys, teraz i zawsze bede gral moim knightem i zaden update tego nie zmieni.

Makasto
30-09-2007, 09:27
Witam.

Ja też zostałem przy Knighcie ( i tak prawie nie gram ) bo mi sie on podoba, fajnie sie expi i wogole aż jak sobie pomyśle co będzie na około 35 poziomie to aż ciarki przechodzą :)

mwlodi
30-09-2007, 11:59
jak sobie pomyśle co będzie na około 35 poziomie to aż ciarki przechodzą :)

OWNED !!!!!

teraz akurat nie gram, ale po update pozostałem przy 'knajcie'.

Martka
30-09-2007, 12:26
Grałam knightem, gram knightem i będę grać knightem, bo to moja ulubiona profesja w tibii, grałam już wszystkimi i jakoś tę najbardziej polubiłam :).

Suchy512
30-09-2007, 12:50
Ja zostanę przy moim knighcie, i nic tego nie zmieni!

Scobel
30-09-2007, 14:24
Temat założyłem bo wielu ciekawi kto i dlaczego postanowił wybrać knighta :2handed: lub palladyna :lucznik: ,a kto pozostał przy magu i druidzie.:mag: lub na odwrót hehe.
Zanim zmieni sie postac warto bedzie przeczytac opinie innych doswiadczonych graczy czy warto czy nie. Mam racje co nie B)?
Nie wstydzcie sie powiedziec o tym. Ja np. wybrałem druida heh.
Moglo sie tez zdarzyc ,że update uwazasz za niewypał i przestałeś grac.

Dlaczego ?? LOL pograj magiem drutem a potem rycem i palkiem odpowiedz poznasz sam ... Ale w gruncie rzeczy kwestia przyzwyczajenia.

--Cienius--
30-09-2007, 14:32
Znowu idiotyczny topic "bo mj zaprali 10 dmg z visa :<<<<<<<<<<<<<<<<"

Paladin'Popek
01-10-2007, 00:42
zapomniales dodac zostalem rookslayerem albo zostalem przy mojim rookerze

ja zostalem przy Knightcie ale nie podoba mi sie ten update bo Knightow i Palkow tez zwalili jedynie polepszyli do 50-60 lvla bo teraz z explo po 60 wale a przed upem duuzo wiecej teraz ekipa 4 Knightow nieda rady na ani bo z Melee praktycznie nie bedziesz udezal w demona a bursty juz nie dzialaja =/ palka tez zdupcyli bo assassin stary zastepuja sd ale sa drosze 2x i tez w demona walal mniej niz przed upem sd ;/;/

chvvast
02-10-2007, 22:38
Od zawsze grałem knightem, najbardziej podobała mi się ta profesja.

Duch Guardi
03-10-2007, 00:20
Wybrałem Palladyna

LUDZIE KIEDY WY SIĘ NAUCZYCIE !! PISZE SIĘ PALADYN A NIE PALLADYN!

Vyohman
04-10-2007, 17:15
przed update grałem msem, próbowałem przy nim zostać ale taka gra nie ma sensu... przerzuciłem się na knighta :P

Trastix
04-10-2007, 19:39
Gralem daaaawno temu msem , mile wspominam te czasy (chyba najmilsze w calej grze-chara oddalem przyjacielowi z osiedla) potem gralem knightem <nuda> przerzucilem sie na palladyn , fajnie sie gralo ale pod wplywem letniego updatu 2007 zrobilem sorca ponownie..

Medivh Shady
05-10-2007, 09:28
Ja tam pozostałem przy swoim ms bo nie jestem dzieckiem co płacze jak mu coś zabiorą , owszem gra sie trochę trudniej bo nie zawsze zwraca ci się za hunty ale gra się przyjemniej i bez monotoni ;) .

Iron'Xar
05-10-2007, 20:14
Jakbym miał 150~ ms'a to był nim grał dalej bo przy takim levelu już by się nie opłacało robić czegoś nowego.
Zresztą nawet jakbym miał ~140lv to też bym grał bo wtedy idę na warlocki jest git.
Obecnie 115lv. Jak na razie zwróciło mi się w 2 miejscach (dragi, gs island [tylko dzieki szczesciu, pare fish finow]). I tu sie zaczyna problem. Jak masz ten 140 (800~hp) , 150, 160 czy dalej ok 900hp to jeszcze looz, bo pojdziesz na te warlocki.
A w moim przypadku maly lag na demonii (720hp) konczy sie tragicznie.
Wiec skoro nie zwraca mi sie z wiekszosci huntow + do tego zaliczam gleby 50k na blessy to skad mam kase brac? To jest wlasnie ten bezsens. A niestety zajecie jakichkolwiek wiekszych dragów na eterni graniczy w obecnym stanie rzeczy z 'cudem' oprocz 60ek czy rp tez wieksze lvle + holdingi na 24h..

Pozdro :)

/edit
Zapomniałbym o najważniejszym - miałem hacka na wakacjach wiec o jakis softach czy coś moge zapomniec. Mam to co mam i tyle ile udalo mi sie odrobic po hacku. Obecnie praktycznie NIKT nie kupuje sd, wiec jakiekolwiek trenowanie mlvla i zarabianie w ten sposob kasy na manasy mija się z celem.

Btw. Pograłem knightem, wbilem ~50lv i mi sie znudzilo.
Teraz pogram palem zobacze jak to wyglada. Do tego czasu moze zastanę zimowy update.

/edit 2
Tym oto sposobem stwierdzilem ze inne profesje mi sie nudza - gram sorcem. Tylko ta kasa eh.

Rotherdamie
06-10-2007, 12:04
Dlaczego ?? LOL pograj magiem drutem a potem rycem i palkiem odpowiedz poznasz sam ... Ale w gruncie rzeczy kwestia przyzwyczajenia.

To bylo kierowane do poczatkujacych graczy nie ja chcialem to wiedziec bo i tak pozostane przy druidzie. Zanim cos powiesz przeczytaj dokladnie bo potem musze pisac posty tego typu. Zaraz pewnie dostane bana...

Jakbym miał 150~ ms'a to był nim grał dalej bo przy takim levelu już by się nie opłacało robić czegoś nowego.
Zresztą nawet jakbym miał ~140lv to też bym grał bo wtedy idę na warlocki jest git.
Obecnie 115lv. Jak na razie zwróciło mi się w 2 miejscach (dragi, gs island [tylko dzieki szczesciu, pare fish finow]). I tu sie zaczyna problem. Jak masz ten 140 (800~hp) , 150, 160 czy dalej ok 900hp to jeszcze looz, bo pojdziesz na te warlocki.
A w moim przypadku maly lag na demonii (720hp) konczy sie tragicznie.
Wiec skoro nie zwraca mi sie z wiekszosci huntow + do tego zaliczam gleby 50k na blessy to skad mam kase brac? To jest wlasnie ten bezsens. A niestety zajecie jakichkolwiek wiekszych dragów na eterni graniczy w obecnym stanie rzeczy z 'cudem' oprocz 60ek czy rp tez wieksze lvle + holdingi na 24h..

Pozdro

/edit
Zapomniałbym o najważniejszym - miałem hacka na wakacjach wiec o jakis softach czy coś moge zapomniec. Mam to co mam i tyle ile udalo mi sie odrobic po hacku. Obecnie praktycznie NIKT nie kupuje sd, wiec jakiekolwiek trenowanie mlvla i zarabianie w ten sposob kasy na manasy mija się z celem.

Btw. Pograłem knightem, wbilem ~50lv i mi sie znudzilo.
Teraz pogram palem zobacze jak to wyglada. Do tego czasu moze zastanę zimowy update.

/edit 2
Tym oto sposobem stwierdzilem ze inne profesje mi sie nudza - gram sorcem. Tylko ta kasa eh.
Teraz widzimy ze po tym update kazdy knight i pall expi na dragach... Expi duzo i systematycznie albo cale dnie... Dzieki temu druid i mag nie poexpi sobie na nich tak jak expil kiedys... Ehh to bylo dawno ... Ale bedac optymista mam nadzieje ze wkrótce cos poprawia

Blue_Connect
06-10-2007, 14:29
Przed UpDate mialem Sorca 62 na Harmoni ale zminilem na Druida :D Ale tym Sorcem nieraz gram :P:];):p

Articuno
10-10-2007, 17:43
Witam.

Ja też zostałem przy Knighcie ( i tak prawie nie gram ) bo mi sie on podoba, fajnie sie expi i wogole aż jak sobie pomyśle co będzie na około 35 poziomie to aż ciarki przechodzą :)

nic nadzwyczajnego, ja niczego nie doswiadczylem, po za satysfakcją, a exori mas to wielkie gówno. Teraz palkowie w 3 dni potrafią wbić taki lvl. Ah, nie ma to jak robienie z Tibii OTS'a.

Falcon Wings
12-10-2007, 21:38
LUDZIE KIEDY WY SIĘ NAUCZYCIE !! PISZE SIĘ PALADYN A NIE PALLADYN!

Pisze sie Paladin !!!
@ Topic
Ja zaczalem grac knightem, ale tylko dlatego z juz kazda inna profesja mi sie znudzila :P Wiec to sie nie liczy ?

Plawel
12-10-2007, 21:42
dlamnie lepiej wybrac pala bo niezle zarabia na noobach wiem bo w ten sposub zarobilem duzo kasy mniejwiencej 10 k ale mojemu kumplowi lepiej grac sorcem wienc jak kto woli poto cip soft zrobili 4 ruzne profesje zeby kazdemu wygodnie bylo grac

łucznik wymiata

Duch Guardi
13-10-2007, 01:50
dlamnie lepiej wybrac pala bo niezle zarabia na noobach wiem bo w ten sposub zarobilem duzo kasy mniejwiencej 10 k ale mojemu kumplowi lepiej grac sorcem wienc jak kto woli poto cip soft zrobili 4 ruzne profesje zeby kazdemu wygodnie bylo grac

łucznik wymiata

twoja ortografia też wymiata

ZonaRomana
13-10-2007, 12:26
Po upie zrobiłem Druida...

Bartek153
14-10-2007, 03:02
mialem sorka potem knighta i pala (przed upem) i zostalem przy palku

EmosPL
17-10-2007, 06:30
Osobiście zaczołem robić Sorcerera na Celeście (Vampire Magician) [25 lvl] wbijam 1-2 levele dzieńnie i oczekuje czegoś dobrego pod gwiazdke z zimowym Up Date.. 8o ale zauważyłem że moi kumple na paccu ładnie grają palkami.. np: Oioo, Uiuu, Homer De La Simpson i Mediaeval Hunter (my wszyscy jesteśmy w jednej gildi).. :confused: i nie zabardzo wiem co mam robić.. ;( zrobić knighta, a może też palla ale w sumie to jeszcze nie mam zamiaru kupować pacca więc na nic mi to.. ;p PLEASE.. doradzcie co robić.. :(

Ptakuba
17-10-2007, 15:44
Ja WCZEŚNIEJ grałem palem, stwierdziłem że gra się nim trudno, po updacie sprawdziłem czy trochę lepiej dalej było mi trudno... (fri eitanz plax!!!!!1111oneoneone! Ajm niu plejer!!!!1111oneoneone!). A teraz... zrobłem sobie sorcerera! Mag wymiata!

Don Toro
17-10-2007, 23:26
Wybrałem odpowiedź
Po tym update przestałem grać!

Dlaczego? Gra się stała zbyt łatwa (nudna). Najpierw była era dzieci visa teraz dzieci spearów a w następnych update jeszcze co innego, a gra będzie coraz gorsza (i coraz bardziej będzie śmierdzieć komerchą) .

Voon
18-10-2007, 20:20
Zostałem przy moim magu, dlaczego? Grałem nim od zawsze, potem przed up'kiem przerzuciłem sie na palka ale po up'ku pojawiła sie fala dzieci update'a i palkowie stanowili 1/3 serva więc nie opłacało sie grać. Zaobserwowałem też że zamiast paladynów brakuje sorców więc służyłem pomoca w grze jako sorc mając niby "przerąbane". Ze swojego wybory sie ciesze bo jak patrze na np. swojego kumpla który ma już all profy na koncie i niemoże sie zdecydować którą grać albo na drugiego kumpla który doszedło MS do 50 lvl'a i po up'ku przelazł na RP'ka (61) to żal dupe ściska jacy ludzie są podatni na innych... Pozatym na gre niezbyt mam czas i gram raz na ruski rok i bardzo mało czasu spędzam na expieniu więc ja nic nie straciłem.

KrEmAs KAc
20-10-2007, 15:06
Dodaj opcje: nie grałem i niegram :)