Pokaż pełną wersje : Dominacja Polaków jak wam się gra?
Bartas15
19-09-2007, 19:48
Jak gra wam się po tym jak Polacy znowu wrócili na server?
Jak widac po samych statystykach coraz wiecej ludzi zaczyna grac na berylia , wieczorami dochodzi nawet do 620+ ludu na servie , co chyba swiadczy o tym ze jest po prostu LEPIEJ.:cup:
Przede wszystkim chcialem Wam pogratulowac :)
Po 2 dla mnie nie jest to dobra wiadomosc, poniewaz za duzo ludzi bedzie i beda pozajmowane expowiska ;)
Jak gra wam się po tym jak Polacy znowu wrócili na server?
Nie gram tam ale podziele sie swoimi wrazenia:
Zalogowalem sie na chwile i odrazu pomyslalem "kurwa chyba jestem na furorze" wszedzie polackers "dasz cos, idziemy na amazonki"
Smieszne sciganie boterow (Pozdrawiam Wezu oraz Vega Sharda - teraz mozecie na lajcie botowac nikt wam sie nie w*******a nie?)
Podsumowujac kolejny spierdolony swiat przez polakow, jesli kh jeszcze podejmie walke napewno im pomoge.
Nie gram tam ale podziele sie swoimi wrazenia:
Zalogowalem sie na chwile i odrazu pomyslalem "kurwa chyba jestem na furorze" wszedzie polackers "dasz cos, idziemy na amazonki"
Smieszne sciganie boterow (Pozdrawiam Wezu oraz Vega Sharda - teraz mozecie na lajcie botowac nikt wam sie nie w*******a nie?)
Podsumowujac kolejny spierdolony swiat przez polakow, jesli kh jeszcze podejmie walke napewno im pomoge.
zal mi ciebie :(
Przede wszystkim chcialem Wam pogratulowac :)
Po 2 dla mnie nie jest to dobra wiadomosc, poniewaz za duzo ludzi bedzie i beda pozajmowane expowiska ;)
wiecej ludzi = szybszy resp = szybszy exp = szybsza kasa
jak dla mnie same + XD
Rev~ Ciebie nie trzeba uczyć ale edytuj posty ;).
@topic
Dla mnie świetnie szczególnie że nigdy nie mogłem pograć sorciem itd. do jakiegośą tam lvl bo ciągle od kh hunta miałem... Od Rune Runessona za mlvl xD rofl... teraz niestety w pizdu naabków się naroiło ;) w stylu Bartasa~ może Wy do niego nic nie macie...ale taka jest prawda. W sumie przekona się że siła w gębie to nie wszystko ;). Pozdr. Server zejdzie na psy przez takich jak on... :baby:
Bartas15
20-09-2007, 08:32
Okrzesa'sasa czy to moja winna ,że do wszystkich sapiesz i padasz co chwile?
Zobacz na swoją liste dedów to przypadek? Nie sądze.Nie tylko u mnie masz problemu.
P.S.Sam mówiłeś ,że nie chcesz kontynuowac kłutni a teraz co?
@Rev'ico
Edytuj postu trollu
Jesli na moj atak potrafisz powiedziec tylko "zal mi ciebie" to oznacza ze mam racje
GL na zjebanym serwerze :)
hmm gra sie dosc dobrze tylko jezeli masz plecy u wyzszych lvl pl ja swoim noobem zostalem juz 3 razy wyjebany ze spawnu przez swe i raz przez polaka :P
Bartas15
20-09-2007, 19:16
Ja osobiście już nie gram na beryli ale mam nadzieje ,że teraz jest taki klimat jak zaczynałe tam grac tzn.Nie trzeba było miec pleców ,żeby spokojnie grac ,a może to też dzięki mojej byłej gildi "Lost Magic".Pamiętam Sondejekskun,Kalerie Dielo,Lorddragonq,Poncusiowa :) pewnie zmienili się już ownerzy ,a jeśli nie i widzicie ten post ,a byliście w tamtej gildi napiszcie chętnie powspominam tamte czasy:)
Wojna Hatebreed vs Kh i Gipo :) Przejście Rev'ica i Daarka do Gipo ,Vatariela i Gornika ,który ciągle za nim latał hehe to były czasy.
Pozdro
Zarandiel
20-09-2007, 20:04
Serwer na początku to było zupełnie coś innego. Było Del'toro, ale jak nie byłeś noobem i umiałeś jakieś mądre zdanie skleić po angielsku to się nie czepiali. Jak się narobiło więcej polaków to sytuacja - szkoda gadać. Gdyby panowali szwedzi, to może i Knightsolo ze swoją paczką botowali by non-stop, ale miałbyś spokój i nie byłoby polakuff.
Serwer na początku to było zupełnie coś innego. Było Del'toro, ale jak nie byłeś noobem i umiałeś jakieś mądre zdanie skleić po angielsku to się nie czepiali. Jak się narobiło więcej polaków to sytuacja - szkoda gadać. Gdyby panowali szwedzi, to może i Knightsolo ze swoją paczką botowali by non-stop, ale miałbyś spokój i nie byłoby polakuff.
a wy tylko ciagle szwedzi , szwedzi bla bla , tylko ze KH sqad to hiszpanie ... Pozatym to nie moja ani nikogo wina ze wiekszosc polaków to nooby i jezeli przez to server wg was ma zejsc na psy to GL , mi akurat nooby nie przeszkadzaja po prostu ignoruje ... a wiadomo ze jesli zwyzywasz nooba za to ze on cie wyzywa to znizysz sie tym samym do jego poziomu wiec przemyslcie to co piszecie. :)
CHEERS :*
Wezu_aka_Polc
21-09-2007, 01:07
A ja lubie Poland bardzo :):):)
@ten gosciu co napisal to:
(Pozdrawiam Wezu oraz Vega Sharda - teraz mozecie na lajcie botowac nikt wam sie nie w*******a nie?)
Chuja prawda, nadal ciezko fajnego spawna do botowania znalezc! :<<<
Ok bartas masz racje i przyznaje to bez bicia i nie tylko dlatego ze pijany obecnie jestem.. ale wogole... w sumie nie gram tym charem juz wiec przepraszam i Ciebie w tej sytuacji... przeprosilem i pogodzilem sie ze wszystkimi wrogami obecnie i tylko Ty mi zostales chcialem Cie przeprosic za wszystko nikt nie jest bez winy ale zapomnijmy o tym. Mowie to nie dlatego zeby "lizac" dupe itd. czy cos ale gram innym charem i nie chce poprostu miec wrogow za soba mam nadzieje ze jestesmy juz na tyle dorosli ze mozemy dac sobie spokoj z tymi moimi odpalami. Naprawde dalem ciala. Sry ze nie w temacie ale na prv tez mu to napisze. Pozdrawiam. :)
Rev~ Ciebie nie trzeba uczyć ale edytuj posty ;).
Dlaczego, bo ma 100+?
wave to takcy sami pa jak kh :) Wystarczyło znac angielski i nie zadawac sie z idiotami i mozna bylo zyc lepiej niz teraz gdy rzadzilo kh :P
Dalej zostaje przy tym, ze im wiecej ludzi tym gorzej.
Jednym z powodow dlaczego wybralem BErylie to bylo to ze bylo malo ludzi.
Na beryli duzym minusem jest to ze jest w ch*j noobharow i boterow, ktorzy zajmuja all expowiska.
NA honerze np. masz 900~ ludzi online i jest luz, bo wiekszosc robi runy, np. z wejsciem na zolwie -2 a nawet -3-4 to nie ma zwykle zadnego problemu.
Fajnie bylo jak war bylo i byly wszystkie prawie spawny free :)
Rev'ico
Ty to masz o tyle dobrze, ze Cie nikt nie straszy hlvl kumplami. Mnie np. wyjebuja ze spwana prawie non-stop a co dopiero jak na druida wroce ;)
Ta no bo to wszystko się zapętla... dużo ludzi = większa pazerność na pryw. expowisko. Czyli nawet kiedyś uważane za "public place" kopalnie są "wynajmowane" czego nigdy nie zauważyłem... :S dlatego nie gram już tu. W sumie może dlatego wogóle nie gram :/ :Ppzdr
Ten post jest niepotrzebny. Jak go teraz przeczytałem to pomyślałem, że mi odje**ło.
Ja byłem w Lost Magic
bartas15 a jaki miałeś nick w lost magic, mój rl był liderem czyli kalerie, z sondejem do tej pory się widuje czas od czasu i też byłem od początku w tej gildi ;p //prawie wszystkie chary zmieniły ovvnerów, sondej nie gra na beryli, kalerie ma palka 70+
Bartas15
01-10-2007, 12:11
Demonizer Fazi
Pamiętam Kalerio załatwiał nam pacc za 120 k :) nigdy nie zapomne tamtych czasów...
Co do tego, że wystarczy siedzieć cicho i znać angielski - to prawda, wystarczy spojrzeć na przykład Seti Bazuki'ego, który był bezstronny przez całą swoją grę na Berylii i teraz ma 164 lvl.
nooo seti to dopiero bezstronny, tylko coś się zaczynało dziać a on odrazu uciekał z gildi... pamiętam jak raz doszedł do wojny i był tam jeden dzień, zapłacił payment i wyszedł [nie porozumienie między ovvnerami - bo co do tego ze gra dwie osoby to jestem 100% pewny]
co do gry na beryli, chyba trzeba być totalnym idiotą żeby teraz na beryli spokojnie nie pograć... przestańcie ludzie pierd---- że za czasów kh się grało lepiej jak się ang znało... przykład jakiś knight zajmował spawn pn port hope, zostawiał list i był polakiem, wpadała aradna albo alicus, zabijali bez pytania o cokolwiek i po kilkunastu minutach na spawn wchodziła byna albo thoronth i lecieli do ss... kopalnie kazzo były okupowane 24/7 przez kinów kh, tak samo żółwie czy inne botowalne spawny, czy dragi przez aradne...
co do tego że więcej noobów jest... to nie zawsze jest złe, więcej graczy lepsza ekonomia, za czasów kh ceny drastycznie spadły a sprzedać demon shield czy meduse w dzień to był sukces, jak grasz i robisz to co masz zaplanowane nooby w niczym nie przeszkadzają... poprostu ignorujesz i tyle
gra się dobrze, niepowiem że zajebiście bo brakuje kilku rzeczy, ale gra się naprawde dobrze i oby tak zostało
btw dziś komandos padł po zabiciu xeroti, za dużo chaosu było żeby dorwać malihre i alicusa ;)
nooo seti to dopiero bezstronny, tylko coś się zaczynało dziać a on odrazu uciekał z gildi... pamiętam jak raz doszedł do wojny i był tam jeden dzień, zapłacił payment i wyszedł [nie porozumienie między ovvnerami - bo co do tego ze gra dwie osoby to jestem 100% pewny]
co do gry na beryli, chyba trzeba być totalnym idiotą żeby teraz na beryli spokojnie nie pograć... przestańcie ludzie pierd---- że za czasów kh się grało lepiej jak się ang znało... przykład jakiś knight zajmował spawn pn port hope, zostawiał list i był polakiem, wpadała aradna albo alicus, zabijali bez pytania o cokolwiek i po kilkunastu minutach na spawn wchodziła byna albo thoronth i lecieli do ss... kopalnie kazzo były okupowane 24/7 przez kinów kh, tak samo żółwie czy inne botowalne spawny, czy dragi przez aradne...
co do tego że więcej noobów jest... to nie zawsze jest złe, więcej graczy lepsza ekonomia, za czasów kh ceny drastycznie spadły a sprzedać demon shield czy meduse w dzień to był sukces, jak grasz i robisz to co masz zaplanowane nooby w niczym nie przeszkadzają... poprostu ignorujesz i tyle
gra się dobrze, niepowiem że zajebiście bo brakuje kilku rzeczy, ale gra się naprawde dobrze i oby tak zostało
btw dziś komandos padł po zabiciu xeroti, za dużo chaosu było żeby dorwać malihre i alicusa ;)
hah, a teraz jak jest??Dokładnie tak samo ;]
Couranger
05-10-2007, 23:28
Jez ocw jebana cioto pozdrow swoich kumpli Arma Of Dark i Demon Kauczuka
pamietam slowa Army "Out of server" "bye bye all polacks"
buhahaha zalosne xD
Ja też byłem w wojnie jakieś 2 tygodnie, może trochę więcej, nie pamiętam, to było prawie rok temu, ale po jakims czasie zaplacilem te nieszczesne 70k i odszedlem z wojny, bo nie chcialem byc miesem armatnim, ponadto przerazala mnie ta idea "WALCZENIA ZA POLZKE!!11"...
Krecikcisnie
06-10-2007, 13:12
Up@
Ty jebany ****u po co przedrzeźniasz swój kraj. Jakbym cię spotkał to bym ci wy*****l:)
Rakus, zawsze byłeś pojebany ;]
Nie przedrzeźniam, po prostu patriotyzm a wojna w tibii "ZA NARUT" to zupełnie co innego, nie ma nic wspólnego ze sobą, a jak ktoś jest w Szwedzkiej gildii to od razu zdradza Polskę, nie jest patriotą itd. Sprawdź artykuł na hunted.pl o tym.
Krecikcisnie
06-10-2007, 18:27
Nie mówię o treści ale o teksie "Polzke" dla mnie to przedrzeznianie i tyle s*****elu.
Radził bym Ci sięgnąć po słownik znaczenia wyrazów, bo chyba nie wiesz co to znaczy "przedrzeźniać"
To tylko kwestia czasu zanim wojna powroci. Tak wiec mozna sobie pograc czym jest czas za kilka miesiecy znowu sie zacznie... ale przenajmniej nie bedzie napisow na Trade
Super Berylian [8]: buy zbroja.
albo "pk near thais!!!"
Jest beznadziejnie każdy robi co chce.
Wracając do tematu....
Polaków na Beryli niema az tak duzo zeby dominowac ale kto wie moze kiedys Berylia bedzie jak Harmonia (pod względem ilosci POLAKÓw) omly Polska :cup:
Mając hunta zarówno od BD jak i od CoD ... nie widze różnicy.
Iwanek18
29-12-2007, 10:14
Rakus Nightmare wielki kozak bo kupil postac na 95 lvl ;] i On wie najlepiej, wiec sie znim nie sprzeczajcie !!!
xDDD
Haha Rakus, zawsze wiedziałem że jesteś pojebem :D Widze, że ci tak już zostało. Zacznij odróżniać grę od rzeczywistości i wyluzuj.
YO !
Zlekkksza dupa swędziała (patrząc na co niektórych z CoD, szczególnie na polską część) chwała Bogu, że to już koniec.
W ogóle, kto by sie spodziewał tego, że Cod połączyło sie z Kh. Jakoś całe życie sie bili, a teraz sie kochają. Dobrze, że ten romans sie skończył się "pęknięciem kondoma". Z reszta i tak na 100%, GDYBY wygrali wojnę, dawałem max 2 tygodnie na pokój i wojna od początku, ale tym razem między sobą. Śmieszy mnie to, jak można dostać w dupcię mając 2x przewagę członków.
@Rev'ico - jak narazie smarowanie dupy Wazylinką ci służy, najlepiej wryć pysk do koryta jak już po wszystkim i czerpać swobodę. Otóż to
szaman of ring
10-01-2008, 21:07
Hmm narazie spotkałem się w większości z normalnymi polakami, ale zdarzają sie też "wporzo ludzie". Na ogół 8 - 15 lvl... Gdy czytam ten offtop to śmiać mi się chce :S..
Pozdro
Omfg najlepsze jest to ze wiekszosc z was w ogole nie walczy
Zlekkksza dupa swędziała (patrząc na co niektórych z CoD, szczególnie na polską część) chwała Bogu, że to już koniec.
W ogóle, kto by sie spodziewał tego, że Cod połączyło sie z Kh. Jakoś całe życie sie bili, a teraz sie kochają. Dobrze, że ten romans sie skończył się "pęknięciem kondoma". Z reszta i tak na 100%, GDYBY wygrali wojnę, dawałem max 2 tygodnie na pokój i wojna od początku, ale tym razem między sobą. Śmieszy mnie to, jak można dostać w dupcię mając 2x przewagę członków.
@Rev'ico - jak narazie smarowanie dupy Wazylinką ci służy, najlepiej wryć pysk do koryta jak już po wszystkim i czerpać swobodę. Otóż to
ciekawe zeczy wypisujesz chociaz niemasz w ogole pojecia o mnie haha GO DIE NOOOB.
PS. BITE ME
ciekawe zeczy wypisujesz chociaz niemasz w ogole pojecia o mnie haha GO DIE NOOOB.
PS. BITE ME
Rev~..
Rzeczy rzeczy...
Lubie_orzechy
16-02-2008, 01:23
@Rev
Rzeczy idioto
Podnieca was za kazdym razem poprawianie Rev'a ? Pisal juz kiedys ze nie jest dobry z ortografii...Masz problem, to pobaw sie ku*** albo czyms...Ciuchów popilnuj, oooo :D
xD ten swiat jest najlepszy bo PEŁNO POLAKÓW A ONI RZĄDZĄ :cup::cup::cup:
neopostman
16-02-2008, 16:50
A możecie skończyć ten off-topic ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.