Pokaż pełną wersje : <Aldora> Eternal Cheaters
Ojciec Dyrektor
19-09-2007, 22:26
Witam.
Oto film autorstwa Kicaja. Film przedstawia "uczciwą" grę gildii Eternal March na Aldorze.
Link YouTube.com:
http://pl.youtube.com/watch?v=MKyPvSA5a_4 TUTAJ (http://pl.youtube.com/watch?v=MKyPvSA5a_4)
Link RapidShare:
http://rapidshare.com/files/56031673/EternalCheaters*****.html TUTAJ (http://rapidshare.com/files/56031673/EternalCheaters*****.html)
( w miejsce kropek ". w m w "(pisane razem))
Ręczę głową, iż film jest czysty.
@@@
Co do samego filmu to zabrakło na nim mnie xD A dokładnie mówiąc "pingowanie".
// Z tego co wiem film nie narusza regulaminu Tibia.pl . Jeżeli sie mylę proszę o wcześniejszy kontakt, przed usunięciem itp.
BingooCola
19-09-2007, 22:34
Widziałem już ten filmik wcześniej jak ktoś zamieścił,ale poprzedni teamt został zamknięty.Co do filmu pokozano na nim całą prawde o em.
Ja tam nie wiem jak sie ustosunkować do tego filmu, nie znam się na "polityce" EM, pingowanie ciężko bezpośrednio udowodnić, jednak te latające sdki faktycznie dziwnie wyglądały :P
jakby ktoś chciał tytuł piosenki to o ile się nie myle linkin park - what i've done
michalll
19-09-2007, 22:43
Czego to ludzie nie zrobią, żeby wygrać wirtualną wojnę :o
jakby ktoś chciał tytuł piosenki to o ile się nie myle linkin park - what i've done
Nie mylisz się ;)
ehhh szkoda mi ich :P przecież to tylko gra ;] a oni robią dosłownie "wszystko" żeby wygrać ehh
@up
A i tak dostaja w dupe :<
Master Knight de'Vere
19-09-2007, 23:05
Najlepsze to było gdy zaczęli sami na siebie walić sdkami zamiast uhami :D
Widać na Open Battle Ankrahmun, gdy walą SD w Masaka. Widać również w Tombie gdy atakują swojego. Co za ofermy, brak mi słów, żeby opisać to co oni robią. Ale najśmieszniejsze jest to, że na forum kiedyś ktoś od nich pisał, wręcz zarzekał jak to oni grają uczciwie.
A co do filmu, to fajnie ci wyszedł :). Jakiego używałeś programu ?
duzo osob jedzie na bocie ale najlepsza akcje mialem jak byl open na ank i kirenox walil w siebie sd'ki chyba cos zle ustawil :baby:
Hell'Xiz
20-09-2007, 09:08
BanG-BanG "Z Nemtor" "Z Nemtor" "Z Nemtor" "Z Nemtor" i Owned ;d
Dzk'Scorpion
20-09-2007, 10:03
Pokaż mi wojnę w której przynajmniej jedna ze stron nie używa bota?
up kazda wojna na tibi 7.5
BingooCola
20-09-2007, 15:02
up kazda wojna na tibi 7.5
7.6 też :p
Bez bota to nie robota
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
Pan Kracy
20-09-2007, 16:19
co im po tym jak to oni przegrywają w war i mają większe straty lvlowe, gotówkowe i wszystko.
film fajnie pokazany szczególne" Z ... " hah żal.
Takich powinno się palić w piecu :>
HAIL CO!
duzo osob jedzie na bocie ale najlepsza akcje mialem jak byl open na ank i kirenox walil w siebie sd'ki chyba cos zle ustawil :baby:
Wystrzelał ponad 10 bp w siebie :)
kazdemu moze sie zdarzyc :P wkoncu kirenox jest Aaszalony :}
ehhh szkoda mi ich :P przecież to tylko gra ;] a oni robią dosłownie "wszystko" żeby wygrać ehh
Skoro to tylko gra, to czemu CO jeczy, ze botuja, sharuja, czituja, pinguja, kradna auta i w ogole sa wyrokowcami ?!
Takich powinno się palić w piecu :>
HAIL CO!
Bravo! Jeszcze powiedz mi tylko, ze Wy fishiony nie uzywacie nic!
//Metek.
Taka jest prawda że i Em jak i Co sharują botuja i co tam się jeszcze da i nikt temu nie zaprzeczy Vargrav niezrobisz ze swojej gildi swietych aniolkow odwracajac uwage tym co robi em tak naprawde to wy jestescie siebie warci ...
Ojciec Dyrektor
21-09-2007, 21:51
Taka jest prawda że i Em jak i Co sharują botuja i co tam się jeszcze da i nikt temu nie zaprzeczy Vargrav niezrobisz ze swojej gildi swietych aniolkow odwracajac uwage tym co robi em tak naprawde to wy jestescie siebie warci ...
Słuchaj, oni zrobili o nas filmik "niby jak my gramy" tylko z tą mała różnicą, że na naszym filmie jest to chyba bardziej pokazane co oni robią w porównaniu do nas ... I broń Cię Boże z nikogo nie robię świętych !
Wystrzelał ponad 10 bp w siebie :)
kazdemu moze sie zdarzyc :P wkoncu kirenox jest Aaszalony :}
Troche przegiales z tymi bp :p....ale fakt ze idiota zamiast nastawić na strzelanie we wroga nastawil w uzywanie na siebie...zdarza sie :p.
Troche przegiales z tymi bp :p....ale fakt ze idiota zamiast nastawić na strzelanie we wroga nastawil w uzywanie na siebie...zdarza sie :p.
PRzykro mi ,ale nie przesadzilem ,ani nie pomylilem sie :)
Pozdro.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.