Pokaż pełną wersje : Czy pal?
Elo!!
Właśnie się zastanowiałem nad zmianą świata na non-pvp(guardię) gra tam duzo ludzi z mojego miasta a pozatym kupiłem już sobie 70 royal spearow i duzo zwyklych. Mam zamiar być pallem i dlatego taki przygotowanie;]
I tu jest moje pytanie czy zostać na świecie pvp który mnie ciągle wkurza pkerami albo przenieść się na świat non-pvp z kolejkami(na guardi mam 26 druida i 20 knighta więc miałby kto speary nosić;])
Z tego co wiem to Guardia jest pełna... jeżeli nie wpieniają cie kolejki to zmien.Jeszcze jedna wada non-pvp... musisz skillowac na "dzikich" potworach a to uciążliwe.Ale z drugiej strony pk naprawde potrafią wku.rwic. ;]
Gram (grałem?) na Guardii wiec moge ci powiedziec tylko tyle ze bez PACCa ciezko sie tam expi.
Zdecyduj Chcesz być przeganiany przez PK czy przez postacie kradnące loota, lurujące potwory? mnie bardziej wku... to drugie, co do pk możesz jeszcze jakoś zareagowć, ale na non-pvp co zrobisz?
Krakersanczyk
21-09-2007, 19:03
Kolejny polaczek, który padł swoim 15 levelem druidem na PvP i przenosi się na Non-pvp, bo tam może wyzywać każego na lewo i prawo.
Właśnie dlatego najwięcej polaków gra na światach Non-pvp.
Piotrek Marycha
21-09-2007, 19:41
od razu ostrzegam ze od dyskusji jaki typ serva jest lepszy sa inne tematy
Rysiek_90
21-09-2007, 19:57
Z początku no-pvp może i fajny bo za często nie padasz ;p ale jakwbijesz 40+lvl to zacznie ci brakowac PVP. ;)
Kolejny polaczek, który padł swoim 15 levelem druidem na PvP i przenosi się na Non-pvp, bo tam może wyzywać każego na lewo i prawo.
Właśnie dlatego najwięcej polaków gra na światach Non-pvp.
Hmm co ci odwala koleś??
Grałem na non-pvp 2 lata temu i sądze że to całkiem fajne servy. Przez rok katowałem furore(serv pvp) I miałem tam 29 sorca, mam 25 knighta i 18 druida więc niegadaj że 15 lvlem. Wogóle niejestem noobem tylko stwierdziłem że pvp są słabe ale to moje zdanie. A ty się zachowujesz jakbyś miał 6 lat i się bał o swojego 10 sorca bo kolejka będzie.
Skoro już jest ten temat to tutaj napisze;]
Chciałem sobie zrobić pala i mam na swoim 26 druidzie 2k 2bp uhów i eq do sprzedania. W depo leży 76 spearow i 80 royal spearow. I tu jest moje pytanie ! Gdzie skillować 8pallem?? Nigdy niemiałem palla na non pvp.
hm... najpierw trolle...później dwarfy < i roty > ....
krasnale jak już sobie większego dista trochę wbijesz, żebyś mógł łatwiej na skillowaniu wbić...
w ogóle...ja na początku śmigałem na kurczaki i tam ,,trenowałem,, ... wiesz, rzucasz bo rzucasz-dist sie nabija, do tego piórka co jakiś czas lecą (uzbierasz to 100 piórek-naprawdę szybko idzie )
a i dobre są też obozy amazonek<jeśli nie ma tam dużo osób-wystarczy, że wcześnie rano na peceta wbijesz> z pojedynczymi respami walkirii < speary > ...
Pozdrawiam
PS. gdybyś chciał się pobawić z kurczakami to polecam tą wiochę na północ od Carlin<gdzieś przy morzu> niedaleko jet obóz amazonek, więc będziesz mógł se tam śmigać po speary...
I takich ludzi jak ty potrzebuje to forum!! Wielkie dzięki za rady:) skorzystam hehe
lalusssss8
22-09-2007, 12:50
Jak wszyscy tak pomagają to może ja sie o coś spytam mam 27 pallka to moja 2 postać.Mam Skille 58 na czym mam skillować i z czego gram na pacera(non-pvp)?:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.