zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Super pvp 97 ed i 112 ek XD!

Macqren
20-09-2007, 18:22
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31188

Snagoth
20-09-2007, 18:45
lol.. ja bym sie wstydzil ten filmik pokazac o.O

znoobiliscie ze nie biliscie tego sorcka tam na dole.. m wall za niego i jakby mana mu sie skonczyla to dead. A wy zaczeliscie uciekac.... lol.. do tego jak juz spieprzales to zostawiles kumpla... rozumiem ze inni dali loga.. ale ty uciekales a kumpel zostal i sie meczyl z najtem... bylo poczekac az wejdzie do domku bk i wtedy m wall przed najta i oboje byscie spieprzyli... a ten sorck tez znoobil bo powinien mort hurami napieprzac to bys szybko sie zlozyl :)

Macqren
20-09-2007, 18:50
LOL? Widać, że nie grasz na pvp...
Kasam (jeżeli o niego chodzi) przyszedł po swoim dedzie żeby pomagać niedobitkom, a nie po to,żeby się bić -.-'.
Victorisa byśmy nie zlali, wystarczy 2 sd w połowe z nas i padamy ; ), gdyby był sam to może... ale przed nią stał jeszcze 112 ek..
Myśl człowieku.

Snagoth
20-09-2007, 18:59
ja gram na Eterni od 3 lat a Eternia to serwer pvp :)

sam czasami pekuje z kumplem i sam spieprzalem juz nie jednej osobie bez deada.

Nie po to was tam tylu bylo zeby spieprzac... jakbyscie wszyscy zaczeli walic w tgo sorcka to on nie walil by w was.. logiczne.. bo by sie manasowal.. many by mu nie starczalo i dowidzenia.. a najt moglby was polaskotac na utamce. Sorck by padl i wtedy juz freestyle... spieprzacie.. lejecie sie.. co tylko do glowy przyjdzie. Najlepiej Ci bez pz to oby dalej zeby pz zniknal a ten z pz trzyma najta.

Macqren
20-09-2007, 19:03
No, tylko że pomyśl, że my nie mieliśmy 34645 bp sd żeby jej zabrać 2.5+ many + mana która się manasuje...i jeszcze przy tym blokowac exura grany i hity z sova 112 ek !

Snagoth
20-09-2007, 19:07
bo sie zle przygotowaliscie :) nie wiem na co liczyliscie