Pokaż pełną wersje : My first fake xD
Xelloss Mettalium
20-10-2004, 21:30
Oto co mi wyszło, nie śmiać się plz na drugi raz się bardziej postaram :)
http://img.photobucket.com/albums/v465/TomalaJones/TragicalDead.jpg
Comment plx
voolygar
20-10-2004, 21:34
mouhahuha ;]]] wyrabany jak na 1 raz szkoda mi koelsia smok musial niezle kombo walnac szkoda ze niema napisow u tego kolesia ... you lose hand..you lose head.......................you are death :D
hehe
swietne
tylko te nogi troche mozesz wyzej dac albo pod innym kontem dac
ale ogolnie spox
dawaj wiecej takich
;))
Co to?? Co sie stało temu kolesiowi pod spodem?? Ten co patrzy źle stoi .
Napisy jakieś takie nie mrawe . Mogłes dać chociaż sprzęt , który jest możliwyby go posiadać . Thunder Hammer chyba do takich nie należy .
Na drugi raz popracuj nad tym więcej .
CuInTibia;)
Zaknafenian Do'Urden
20-10-2004, 21:52
Ogolnie b. fajne tylko sie przez chwile zastanawialem oco chodzi...za chwile powstal w mej goffce krzyk: ACCCHHAAAAAAAA!!!!!!! i juz skumalem a wiec moim zdaniem:
Kolo uciekal przed smokiem i w pewnym momecie sie potyka i smoczek z calym impetem sie na nim zatrzymuje ^^
Ale spoxik :D
Xelloss Mettalium
20-10-2004, 22:06
Co to?? Co sie stało temu kolesiowi pod spodem?? Ten co patrzy źle stoi .
Napisy jakieś takie nie mrawe . Mogłes dać chociaż sprzęt , który jest możliwyby go posiadać . Thunder Hammer chyba do takich nie należy .
Na drugi raz popracuj nad tym więcej .
CuInTibia;)
To jest fake więc może w nim być wszystko jak i wszyscy. Na tym to chyba polega :] A i bądz pewien że na drugi raz badziej się postaram :D
Dr.Unknown
20-10-2004, 22:09
Popracuj nad tym, ale pomuysł dobry:p
mati sorcek
09-11-2004, 13:06
Nic nie ma :(
GR:p
[]Artimos[]
09-11-2004, 16:25
NIc nie widać :( tylko x jak zobaczyłem na właściwości i tam zkopiowałem adres to pisze w fotobukerze(niewiem jak to sie pisze) że niema takiego rysunku :o
a ja widze tylko ladny "x" :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.