PDA

Pokaż pełną wersje : Kolejny temat o zarabianiu ale tym razem coś innego.

Maniack
21-09-2007, 07:02
A więc wytanie to zadaje do raczej doświadczonych postaci.
Jak najlepiej zarobić 100+ ek z w miare dobrym eq i przeciętnymi skillami, nie interesują mnie raczej lootbagi bo chodzi o świat non-pvp a wiadomo jak tam ta sprawa wygląda.
Niewiem czy mam niefart czy co ale w 90% mam straty lub lekki zysk, a przewijam się ostatnio przez wszystkie d-lair,deep fibule,necro,necro quest,vhell,quara hell, jedyne na czym idzie poexpić i zarobić to ice withe ale poprostu mi sie nudzą.

Moczymordah
21-09-2007, 12:22
Na twoim lv rozwiązanie jest bardzo proste - bierzesz 2 rp, stawiasz im po 1 bp power boltów, bierzesz jakiegoś edka 60~70+ i stawiasz ~20 bp many, (może więcej, wszystko zależy od skilli i lv palków), i z taką ekipą wybierasz się na demcoki - nie wiem jak u ciebie, ale przy średnim farcie na tyle sprzętu leci zwykle coś wartego ~200k. Oczywiście korzystając z faktu, że ty za wszystko płacisz, zwijasz cały loot dla siebie.

wrogonastawiony
21-09-2007, 13:27
Poprawka, paladyni sami kupuja sobie power bolty albo chociaz polowe i wtedy jest cacy :) Wkoncu po 3k beda sciagac z tego demca na lebka ;p

Slide_Aurea
21-09-2007, 15:05
Poprawka, paladyni sami kupuja sobie power bolty albo chociaz polowe i wtedy jest cacy :) Wkoncu po 3k beda sciagac z tego demca na lebka ;p

Tak, tyle że wtedy bloker powinien podzielić w miare sprawiedliwie loot z demców :)

Segalczuk
21-09-2007, 15:36
Warlocki , double spawn hero(ten na quescie na dragon laske i v shielda lub tam gdzie time ring quest) , Hydry z 2 kumplami (40-100 lvl'e [ muszą koniecznie być 3 osoby żebys ty jako 3 wbijał sie w hydre dobrze) , Frost dragi ( z sioerem na 100% zero waste a bez to max 30% waste(ale nigdy raczej waste nie bedziesz mial bo rh czesto leci a to 30k u djina;p) chyba ze noob jestes i masz pvm = 0),
Ancient scaraby , Gs island , piraty i wiele innych wystarczy poszukac... .

OjciecChrzestny
21-09-2007, 18:39
A więc wytanie to zadaje do raczej doświadczonych postaci.
Jak najlepiej zarobić 100+ ek z w miare dobrym eq i przeciętnymi skillami, nie interesują mnie raczej lootbagi bo chodzi o świat non-pvp a wiadomo jak tam ta sprawa wygląda.
Niewiem czy mam niefart czy co ale w 90% mam straty lub lekki zysk, a przewijam się ostatnio przez wszystkie d-lair,deep fibule,necro,necro quest,vhell,quara hell, jedyne na czym idzie poexpić i zarobić to ice withe ale poprostu mi sie nudzą.

moj przyklad. na 100lvl ek pożyczyłem sova i siedziałem na orc fortress i d lair nie mialem strat ale tez nie mialem takie złe skille(musisz troche nad nimi popracowac). jak nie mialem mozliwosci pozyczenia sova to siedzialem na lizzardach (maly zarobek ale bez strat).
d lair jest dobrym miejscem tylko trzeba byc to tego przygotowany.
a jak chcesz zarobic tylko kase to hydry... :).
w tej chwili nie wiem jak sytuacja wyglada po nowym update

edit mam pytanie gdzie expiles przed tym 100lvl ?? bo ogolnie takie lvl nie miaja problemow z miejscem :P kazdy sobie cos znajduje

Erhion
21-09-2007, 19:27
Niby co innego jest w tym temacie? Taki sam jak cała reszta podobnych.

Maniack
22-09-2007, 02:01
Po update sprawa wygląda tak że drop z dragów wiele mniejszy a jak już mówiłem of = lootbag a to odpada.
Wcześniej lałem dle,dragi,necro etc i zarabiałem, a od kilku lvli taki niefart że mam 100k w banku max

Lukaskr
22-09-2007, 05:59
jak dla mnie to to jest allegro ale to tylko taki szczegol...

zeby nie bylo offtopa...
Robisz postmana, bierzesz pol bpeka parceli, idziesz na of, zbierasz halki+wop+gold i wysylasz sobie shit. Na jednym parcelu powinines minimum 8k zarobic na czysto...hunc tam z softami wtedy schodzi z 10 mfow na 1h, albo samymi mfami.

Mailbox jest na polodnie od uwiezionego elfa...

Maniack
22-09-2007, 14:58
Wiem gdzie jest mailbox. A softów niestety na mym servie nie znajde.
Jak narazie zresztą jest lepiej, demonki mi się poszczęściły i jest 600k w banku.