Pokaż pełną wersje : IP-address block...
Witam! wchodze na tibie wpisuje passy i wywala mi IP-address blocked for 30 minutes. Please wait. Wiem co to znaczy, mam wew ip i przez to! A zna ktoś jakeś sposoby na to??
Krasnalek92
21-09-2007, 16:24
poczekaj sobie 30 min iwedz tez to dzis mialem a jak za 30 min znow to znow czekaj bo ktos blokuje ip :)
Marcin24
21-09-2007, 18:37
Działo mi się tak dość często. Chyba wytrzymasz bez Tibii 30 minut?
NO nie! Zawsze co wchodze do mam bloka! Próbowałem przez Hide ip platinum, i tez nic? Co zrobić? Oczywiscie po za czekaniem!
Proste albo za dużo razy wpisywałeś swoje passy źle lub jakiś typ z twojego bloku lub obok ma takie IP jak twoje i też źle wpisywał passy
Najlepiej czekaj 30 minut a nie głupio się pytasz
Urok internetu osiedlowego... Hmmm, jakbys nie wiedzial istnieje taka opcja jak "szukaj" na forum, takich tematow bylo naprawde mnostwo! Zadne programy zmieniajace ip nic tu nie dadza... Niestety musisz czekac, lub grac w nocy (ja takze mam vectre i od godz. 14-21 czasem uda sie zalogowac, ale czesciej nie...). 'Szukaj'...
siniestro
21-09-2007, 22:41
WSZYSCY OD VECTRY: CHCECIE GRAC NORMALNIE?- WYKUPCIE ZEWNETRZNE IP
:)))) A co do samej vectry, to mi cos ostatnio przerywa polaczenie, modem dziala a net nie ;(musze wtedy otwierac polaczenia sieciowe i wybierac opcje napraw. kto pomoze?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.