Pokaż pełną wersje : 1k co zrobić i jak zarobić 3k
Głównie kasa z lootbagów z minosów i rotów.Mam PACC i mam pytanka 2 :
- Co zrobić z tą kasą wydać czy zostawić ?
- Jak zarobić 3k w 2 godziny ?
Mam 11 levelowego sorcerera z 3 mlvl.
Zostaw na spelle
Roty darashia
OjciecChrzestny
21-09-2007, 20:45
cóż teraz powstała moda na gre w kości (dice- wypada z pitratów)
kładziesz na dp jakis item np BOH i na to dice. dice pokazuje czerwonym napisem liczbe od 1 do 6. i teraz musisz sprzedać los np za 4k. gracz mowi liczbe od 1-6 i
jesli uda sie mu trafic niestety dajesz mu(w teorii w praktyce grasz "noobcharem" i dajesz logaut) bohy ale jesli nie uda mu sie trafic ty zarabiasz.
w 30minut wygralem w ten sposob 60k :).
aha tu nie dostaniesz expa
Rysiek_90
21-09-2007, 20:52
Zacznij najlepiej od wbijania mlvl bo cieniutko ;p A kase oszczędzaj na czary i różdżki.
cóż teraz powstała moda na gre w kości (dice- wypada z pitratów)
kładziesz na dp jakis item np BOH i na to dice. dice pokazuje czerwonym napisem liczbe od 1 do 6. i teraz musisz sprzedać los np za 4k. gracz mowi liczbe od 1-6 i
jesli uda sie mu trafic niestety dajesz mu(w teorii w praktyce grasz "noobcharem" i dajesz logaut) bohy ale jesli nie uda mu sie trafic ty zarabiasz.
aha tu nie dostaniesz expa
Widzialem dzis akcje :P 8lvl gra z 98lvl i kladzie demon shield i na to dice. H-lvl rozwalil na to 9k i w koncu wygral... I ten 8lvl dal mu demon shield, myslalem, ze padne normalnie xD
Topic@
W sumie ta gra w dice to dobry sposob na szybka kase jest B)
Ancient900
21-09-2007, 20:58
Zacznij najlepiej od wbijania mlvl bo cieniutko ;p A kase oszczędzaj na czary i różdżki.
Co jeszcze ciekawego powiesz?-.-'
"Wbijanie m lvl" to głupota, zwłaszcza na paccu...
GP zostaw, i idź na roty ;]
@down
No chyba, że ktoś ma lagi, wszystkie expowiska zajęte.. Ewentualnie dla własnej satysfkacji ;d
"Wbijanie m lvl" to głupota, zwłaszcza na paccu...
Glupota? Ha! Zartujesz chyba... Faktycznie, troche szkoda pacc na bicie mlvl'a, no ale nie przesadzajmy, ze jest to glupota. -.-
Szybki'Byll
21-09-2007, 21:32
#UP
Zmieniaj avatar.
--
Idź do thais i pobaw się w pieczenie chleba
Ancient900
21-09-2007, 21:34
#UP
Zmieniaj avatar.
Nie chce się wtrącać, ale popatrz na datę dołączenia xd
@down
No chyba, że ktoś ma lagi, wszystkie expowiska zajęte.. Ewentualnie dla własnej satysfkacji ;d
Powiem tak; jesli chodzi o expowiska, gdy sa wolne, to wole pojsc poexpic niz runic ;d Hmmm, czy dla wlasnej satysfakcji? Na dzien dzisiejszy po update mlvl jest potrzebny do expienia, zeby jakis dmg zadac potworowi z run (chyba nie bedziesz ciagle na rotach expil ;)).
#UP
Zmieniaj avatar.
Phi, zartujesz chyba! :D Sasuke iz majn!
Moim zdaniem to tak : roty w Liberty Bay zbieraj sobie kase np. na rózgi,czary i ewentualnie itemy a z biciem mlvla mozesz poczekaj wbij np 20-25 lvl i rob jakies runy i wtedy mlvl skoczy ci w gore.
Hmm na twoim lvlu only roty;] Wbij 13lvl kup nową rużdzke i jak chcesz się zabawić trochę to pograj w dice bo to całkiem fajne i śmieszne;];]
Pozdro...
Z takim mlvl to nawet nie zarobisz 500 gp w 2 h
Ancient900
21-09-2007, 22:35
Z takim mlvl to nawet nie zarobisz 500 gp w 2 h
Auhahahhahahahhahaa
A powiedz mi po co mu większy, skoro do ~20-25lvl przeważnie expi się z samym wandem/rodem?-.-
Auhahahhahahahhahaa
A powiedz mi po co mu większy, skoro do ~20-25lvl przeważnie expi się z samym wandem/rodem?-.-
Ale 3 mlvl na 11 lvl to śmiech!! A pozatym jak na początku nie bedzie go bił to potem bedzie miał dużo trudu i lepiej niech bije od początku nie:?
Gore.spell
21-09-2007, 22:54
Ale 3 mlvl na 11 lvl to śmiech!! A pozatym jak na początku nie bedzie go bił to potem bedzie miał dużo trudu i lepiej niech bije od początku nie:?
Jets tyle opinii, ile graczy, więc takie spostrzeżenia zostaw sobie, ok?
Exp na rotach, na zachód od Darashii. Pozostaję jescze tiquanda, ale tam z 2 st wand, bo słoniki i slimy są :)
Taa, jasne, bedzie stal przed dp i ciagle "utevo lux", "utevo lux"... Ja trenuje mlvl przy robieniu run, i nie widze sensu zaczynac wczesniej trenowac niz przed 15-17lvl.
Piterach
21-09-2007, 23:07
To jest nie uczciwe i powinno byc zabronione w regulaminie. Napisze do Cipsoftu, zobaczymy co mi odpowiedza. Mam nadzieje ze za oszukanstwa beda bany.
nock keciron
21-09-2007, 23:10
@Me$z
A ja w ogóle nie widze sensu trenowania magic levela gdyż zawsze przy expieniu skacze on szybciej niż przy staniu przed dp i mówieniu "Adori Gran/Vita Vis/Gran Flam itp"
@edit
Up
A co to? W RL tez nie ma zlodzieji i oszustów? Zrozum ze gdy nie bedzie thiefów to tibia bedzie naprawde nudna... tak to przynajmniej można się pobawić :P
Ancient900
21-09-2007, 23:39
To jest nie uczciwe i powinno byc zabronione w regulaminie. Napisze do Cipsoftu, zobaczymy co mi odpowiedza. Mam nadzieje ze za oszukanstwa beda bany.
O jasne GM będzie sie czaił w cywilnym ubraniu w depo i szukał członków mafii kostkowej ;d
@Me$z
A ja w ogóle nie widze sensu trenowania magic levela gdyż zawsze przy expieniu skacze on szybciej niż przy staniu przed dp i mówieniu "Adori Gran/Vita Vis/Gran Flam itp"
Kazdy ma swoje zdanie, ja mam odmienne niz ty ;).
Nie rozumiem, co w tym nie uczciwego? Ktos kto gra sam sie na to godzi. Pisz, powodzenia zycze :D.
OjciecChrzestny
22-09-2007, 00:05
O jasne GM będzie sie czaił w cywilnym ubraniu w depo i szukał członków mafii kostkowej ;d
cicho... po co tak o tym głośno mówić przecież nic takiego nie istnieje :>...
a konfidentowi już przesłałem 10kg ryb (of course bez głów)
do wszystkich członków mafii kostkowej :jutro 0 10:00pm robimy napad na magazyn kostek. wkońcu kurna nie, musimy powiększać interecha no nie, kurde?
MaciekFromKlan
22-09-2007, 00:14
cicho... po co tak o tym głośno mówić przecież nic takiego nie istnieje :>...
a konfidentowi już przesłałem 10kg ryb (of course bez głów)
jak bez glow to pewnie was sprzeda :/ on poUyka ryby z glowami :O
btw wczoraj mialem urodziny i nie zlozyliscie mi zyczen,buu :(
Według mnie wbijanie mlvl'a poprzez same spalanie many jest bez sensu, poprostu mija się z celem. Po co marnować czas i jeszcze na dodatek na pacc'u, skoro można w tym samym czasie expić i używać co jakiś czas mf'ów . W taki sposób mlvl i hit'y stają się lepsze.
IntoTheRain
22-09-2007, 01:08
Ladny avatar:P btw lepiej poprosic Luce Brasi on zrobi pozadek:P
Darashia jest super .... nie ma ludzi i z ciągłego łażenia między kopalniami zarobiłem w godzinę 2k :) Mlvl będe wbijać jak będzie można robić Fire Fieldy ;)
Palladinka
22-09-2007, 12:31
hehe roty troche sux ;( ale szybko kase mozna zarobic ja polecam malpy :D
hehe roty troche sux ;( ale szybko kase mozna zarobic ja polecam malpy :D
Chciał bym cię uświadomić że on ma dopiero 11 lvl i małpy będą dla niego zatrudne.
Glupota? Ha! Zartujesz chyba... Faktycznie, troche szkoda pacc na bicie mlvl'a, no ale nie przesadzajmy, ze jest to glupota. -.-
Nie wiesz ze kiedy expisz mlvl rosnie tak samo? a kiedy uzywasz manafluidy to jeszcze szybciej? w jego przypadku np. wbije 10mlvl stojac pod depo albo pojdzie expic i bedzie mial 16lvl i 10mlvl wiec chyba drugie wyjscie jest lepsze co?:] a run tez sie nie opłaca robic bo wiecej kasy zarobisz expiąc:p
Zacznij najlepiej od wbijania mlvl bo cieniutko ;p
A tY zacznij od pójścia po mózg.
To nie chodzi o to, czy szkoda PACC. Po prostu bicie mlvla jest nieopłacalne pod każdym względem (chyba, że naprawdę nie masz jak expić, albo jeśli jest to bicie mlvla na bocie).
Poza tym, przez najbliższe kilkadziesiąt lvli i tak będzie używał różdżek, a owym mlvl nic nie daje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.