PDA

Pokaż pełną wersje : Parcel

Maciektgk
22-09-2007, 09:39
Mam jedno pytanie na temat pewnego parcela...
No więc kiedyś mieszkałem w Kazordoon ale przeprowadziłem się do Venore więc chciałem wysłać parcela z moimi rzeczami. Pakuje wszystko do paczki, sprawdzam czy wszystko ok i wszystko jest. Więc wysyłam parcela z moimi rzeczami do Venore po czym idę tam. Tutaj nagle patrze NIE MA PARCELA !!! X(. Moje pytanie brzmi: Co się stało z moimi rzeczami i jak je odzyskać ? Proszę nie mówić, że źle zaadresowałem paczkę, bo była dobra !
Używałem opcji szukaj ale nic nie znalazłem.

Van'Dante
22-09-2007, 09:42
Możliwe, że to jeden z chorych Tibijskich bugów.
Jednak śmię wątpić w to, że sprawdziłeś 4 razy+.
W wypisywaniu paczki łatwo się pomylić :D

Mój kumpel Saan Back napisał Saan Beck :D

Ktoś sobie 20 k zarobił ;p

Ancient900
22-09-2007, 10:10
Może masz za dużo rzeczyw depo?

Rybzor
22-09-2007, 10:14
Albo zrobiłeś literówke, albo wrzuciłeś nie tam gdzie trzeba, mi sie zdarzało, że zamiast do skrzynki to wrzuciłem parcel do kosza :P, albo koledze bez pacc wysłałem itemy do ank niechcący ;;.

Maciektgk
22-09-2007, 10:27
Może masz za dużo rzeczyw depo?

W depo Venore miałem 522 rzeczy a wysyłałem 495 rzeczy. Myślałem, że pacc ma 2000 pojemności depo

Pomocny53
22-09-2007, 11:13
Albo zrobiłeś literówke, albo wrzuciłeś nie tam gdzie trzeba, mi sie zdarzało, że zamiast do skrzynki to wrzuciłem parcel do kosza :P,

Dokładnie miałem taką samą sytuację :)
Chciałem świeżo zarobione 10k z deserta przesłać na drugiego chara , a wrzuciłem przypadkowo parcel do kosza :P

Van'Dante
22-09-2007, 11:24
Hahahhah... kiedyś chodziłem na pacc arena [dokładnie w PH] i żebrałem na podróż statkiem... :D
Nagle patrze na górnym dp ktoś jest.
-Please money to travel :|
Odsunął mnie :D
Nagle patrzę... parcel wyrzucił na blat obok mailboxa zaadresowany do Thais.
Wyszedł, sprawdzam, a w środku Demon Shield and Knight Legs ;p

Bieda
22-09-2007, 11:28
hahaX(hahahahahahahahX(ahahaha