Pokaż pełną wersje : Ban
Wczoraj pisal do mnie koles jakis kosiorek ze jestem na czarnej liscie i podal mi stronke zebym na nia wszedl. Nie wchodzilem bo myslalem ze to hack. Dzisiaj (teraz 0 wlaczam tibie i widze napis You are banished. Nie wiem nawet czemu. Ten Kosiorek pisal ze jestem na czarnej liscie za uzywanie BOTA!!! Ale ja nigdy nawet takiego czegos nie uzywalem do tibii.;(;(
to moze najpierw sprawdz na tibia.com za co bana dostales??
ale u mnie cos nie moge sie zalogowac na tibia.com. wciskam przycisk login i bialy ekran nawet przez 1 h
ale u mnie cos nie moge sie zalogowac na tibia.com. wciskam przycisk login i bialy ekran nawet przez 1 h
Jakiej przegladarki uzywasz? IE? Jesli tak to sprobuj zainstalowac Mozille. I o ile sie nie myle mozna sprawdzic za co sie dostalo bana wchodzac w community>characters (?).
Nom IE. A ten koles jeszcze mi mowil zebym sie nie zdziwil jak bana dostane
Nom IE. A ten koles jeszcze mi mowil zebym sie nie zdziwil jak bana dostane
To albo zainstaluj mozille i sprawdź za co masz bana, albo podaj tutaj swój nick to ktoś zrobi to za ciebie xP
@down
A może wysłałeś adres do tej black listy gdzieś na trade, albo do kogoś innego?
until Oct 22 2007, 12:03:43 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e)
LOL ZA HACKOWANIE. NIKOGO NIE HACKNAL NIGDY
I TO NA MIESIAC
omg. Chyba wiem kiedy to sie stalo. jak ten koles do mnie pisal i podal link to cala rozmowe skopiowalem i wyslalem na gg kumplowi 10? ek zeby go spytac ocb. I to pewnie temu.
Nom chyba na trade dalem bo kupywalem bohy i mialem na copy formuljke z kupywania a jak wzialem i kopiowalem ten link to niechcacy wyslalem
until Oct 22 2007, 12:03:43 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e)
LOL ZA HACKOWANIE. NIKOGO NIE HACKNAL NIGDY
I TO NA MIESIAC
Hack za rozsylanie 'hackierskich' linkow.
wiem wlasnie czyli wakacje na miesiac. omg. a tak dobrze mi szlo. Chociaz to moja wina. Mojego roztrzepania.
A nie da sie tego jakos cofnac?? wytlumaczyc gmom>??? PLZ JA CHCE SE POGRAC!!!!!
--Cienius--
22-09-2007, 17:29
wes naódz siem polska jenzyk!
Napirz do giemom " qórwa zrobiem fam napat na hate macie deada na rl" i ci nawed demon chelmet dadzom!!!!!1111111
@up
Som lebsze sposopyu ;\
@topic
Z tego co pamiętam to chyba pisało się do ciapsoftu (konkretniej do cmów), ale oni i tak mieli to w dupie ;} (e-mailem to było chyba) jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.
--Cienius--
22-09-2007, 17:41
Tak na serio to uzyj wyjasnienia na tibia.com uzasadniajac zalujac pozdrawiajac klaniajac sie itd...
Nie da sie, zrób sobie drugą postać jak tak bardzo chcesz grać.
Lepiej to sie poucz przez miesiąc a zrobi Ci to lepiej niż Tibia, taka dobra rada :
)
Tomcio Pall
22-09-2007, 17:52
AAAAAAA nie pograsz se 1miech!! Straszne!! AAAAAAA. Nieeeee to aż cały miesiąc!!
Załóż se niu konto.
Można odwołać się. Ale i tak gówno Ci to da -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.