Pokaż pełną wersje : Jak zdobyc Golden Helmet.
Oto film ukazujący w jakiej cenie są one na antice, wiec ile trzeba zbierać aby go mieć :p
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=7816
Bardzo bym prosił o niedawanie tego filmu na tibicams.
Czemu nie? o.ó
Rehostnij ktoś ;X
Johanes19
22-09-2007, 19:46
na youtube wzuccie to
Myślałem, że pójdzie za więcej o0
Chyba "ile trzeba wybulic za Golden helmet na Antice" a nie "Jak zdobyc~" ;DD
Troche sianka dal :)) ale co to dla niego :)
MaciekFromKlan
22-09-2007, 19:55
na youtube wzuccie to
wlasnie...
Couranger
22-09-2007, 20:42
malo troche jak na taki item
Tylko za tyle? Nie no myślałem, że więcej na nim zarobisz... Ja bym go sobie zostawił.
Ps.
Pzdr rz***ek... ;p
--Cienius--
22-09-2007, 21:00
ja bym chcial z 40kk ;d
Soulmann
22-09-2007, 21:11
ja bym chcial z 40kk ;d
To nie jest jakiś super mega rare na Arcanii, jest ich ładne kilka sztuk.
O to w tym chodzilo ze jest tanie :)
niech ktoś to wrzuci na youtube/google video, :baby:
www.google.pl
Od kogoś chyba od sikory slyszalem ze go za 2kk kupiles... ale nie jestem pewien co do tego...
bulamen7
22-09-2007, 21:49
ja mam informacje ze kupil za 35kk dorobek calego zycia
Tensz-in
22-09-2007, 21:49
Slaby interes, wogole dlaczego go sprzedales ? :/
Kupilem go za 2.3kk jakies 7 miechow temu. Wiec zarobilem na tym 1.2kk. Sprzedalem go poniewaz uwazam ze znajde tanszego a jak nie to kupie great shielda ktory jest nieco drozszy jakies 3.8-4.3kk
Tensz-in
22-09-2007, 22:07
@up
No chyba ze, ale ja i tak bym nie sprzedawal, zatrzymal bym i zbieral oddzielnie na gs'a lub drugi hots xDD
@up
Gadasz tak, że czytam te posty ze zdziwieniem :|, na tej antice, mowicie tak na rary, jak u nas na normalne, przeciętne itemy...
Btw. Gratz :P
To nie jest jakiś super mega rare na Arcanii, jest ich ładne kilka sztuk.
Antice*
@film
Myslalem ze drozej bedzie :P
P.R.O.S.T.O.
22-09-2007, 22:30
21:16 Chatiras [162]: ty
21:16 Sashra [222]: ty
Wymiana wyglądała jakby w grę wchodziły np. c-helmet i 2k :)
Pozdro:D!
MaciekFromKlan
22-09-2007, 23:54
Kupilem go za 2.3kk jakies 7 miechow temu. Wiec zarobilem na tym 1.2kk. Sprzedalem go poniewaz uwazam ze znajde tanszego a jak nie to kupie great shielda ktory jest nieco drozszy jakies 3.8-4.3kk
a ja myslalem ze Twoj avatar to fake/ots ;D
Kileros fire'son
23-09-2007, 00:53
Bardzo malutko jak za taki item.
myślałem, że za taką imprezę to trzeba płacić cenę wahające się od 30 do 50kk a tutaj za 30kk to można kupić praktycznie cały 'rare set'
Czy ktoś się orientuje czy je sie liczy w dziesiątkach czy setkach?(g hełmy)
Tentotrix
23-09-2007, 02:10
@up
zdecydowanie w dziesiątkach ;)
@topic
no rzeczywiście mało ,ale jakby taki g helmet byl jedyny na seriwe to cena byla by duzo wieksza
Jucha Furora
23-09-2007, 10:05
Jak bym mial hots to bym kompem rzucal ze szczescia.hah napewno bym tego nie sprzedawal ale widze ze miales zysk;] zarobiles bodajze 1.2kk na + to kup teraz za 2,5kk hots i zbieraj na greatke i bedziesz oraarowany jak sashra lub jak ktos woli to embermane bo to to samo<3
lucyferrr
23-09-2007, 10:12
durzo dauł tenrze typorz
Widac ze OTS... swiadczy o tym twoj lvl
ja bym chcial z 40kk ;d
A ja 437kk minimalnie.
sashra lub jak ktos woli to embermane bo to to samo<3
Teoretycznie tak, w praktyce to bylo ruznie.
Thorianin
23-09-2007, 10:36
Você está tentando baixar o arquivo sellhots.rec (142.67 KB)
666 Downloads
Evul liczba sciagniec xD zuo ^^
co do filmu...ile sashra ma rarow w domku...teraz bedzie 2x golden helmet...najs najs
Raditz Saiya-jin
23-09-2007, 11:24
10:12 Chicanx [8]: Siemka
10:12 Chicanx [8]: jestem z torgu
hahahhahahaha
Ten typ co to kupił to nieźle bogaty :D
Vlad Dracula
23-09-2007, 13:25
Nie chciało za bardzo mi się robić filmiku więc zrobiłem go tylko z powodu tych,którzy nie mogą ściągać z br upload.
Rozdzielczośc taka,a nie inna jest tylko dlatego,żeby była leszpa jakość.
You tube(zalecane):http://pl.youtube.com/watch?v=FM07-prEcaU
Google Video(niezalecane):http://video.google.pl/videoplay?docid=-7187199501394592590&hl=pl
sorry za muze ale się spieszylem
T3H_VirUs
23-09-2007, 14:59
3.5kk...malo ;S strasznie malo :S A skad miałes ten garnek? :>
3.5kk...malo ;S strasznie malo :S A skad miałes ten garnek? :>
napisał, że kupił za 2.2kk
Tanio tez musze kupic :baby:
bulamen7
23-09-2007, 15:56
up
watpie ze kupisz jak widac ze miales hacka ;/
co do twojego helmetu to troche tanio :/
gz twojego chara w rok~ taki lvl to bardzo ladnie :)
3,5kk za gh to troche mało, ale to niby antica ;p
up
watpie ze kupisz jak widac ze miales hacka ;/
co do twojego helmetu to troche tanio :/
gz twojego chara w rok~ taki lvl to bardzo ladnie :)
A pomysl o Embermane 9 miesiecy 200lvl ;O
2 chary 200lvl+
@topic
Tylko na antice mozna go spotkac...ja bym chcial wiecej niz 5kk 8o
Pomocny53
23-09-2007, 16:26
http://pl.youtube.com/watch?v=dyq1cJ2QwgE
o kurde, niezle....
idzie na anticy kupic great shield , yelow rose albo d legi ??
jesli tak to za ile ??
plx odpowiedz
Vlad Dracula
23-09-2007, 17:41
Demon legi i grat shield idzie kupić ale ceny nie podam bo sam nie wiem,a co do yellow rose to nie wiem.
A pomysl o Embermane 9 miesiecy 200lvl ;O
2 chary 200lvl+
@topic
Tylko na antice mozna go spotkac...ja bym chcial wiecej niz 5kk 8o
Na novej tez jest jeden czy 2 egzemplaze
Mam pytanie z kad ten g helm, great shield i demon legi ? one kiedys dawnoi temu lecialy z jakichs potworow ??
Mam pytanie z kad ten g helm, great shield i demon legi ? one kiedys dawnoi temu lecialy z jakichs potworow ??
D legsy respily sie raz dziennie na Dhq, jeszcze jak nie bylo skrzynek gdzie klikales raz i juz pozniej pokazywalo sie "Chest is empty" tylko tam w jednej skrzynce lezal dh, d legs i sb/d shield. Hots dawno dawno temu lecial z Wrli a jak bylo z great shieldem niepamietam ( za mlody jestem )
szczerze mówiąc myślałem ze wezmie więcej za ten helmet no ale ANTICA TO ANTICA 8o
boze zamiast jebac zolwie/dragi 24/7 mozna by czasami zrobic sobie przerwke na poczytanie czegos ;s
Klikaczz
23-09-2007, 19:53
żebym miał tyle kasy to nie kupil bym g-helma wiem ze to rare ale co z tego 1 czy 2 arm w ta czy w ta ;]
mi by bylo zal sprzedawac taki helm za 3,5kk nie opylalo siee zupelnie..ale to twoja decyzja
żebym miał tyle kasy to nie kupil bym g-helma wiem ze to rare ale co z tego 1 czy 2 arm w ta czy w ta ;]
krecisz film jak mordujesz raty z golden helmetem na łbie to ludzie sie podniecaja filmem, krecisz ten sam film w rh i jestes uwazany za ciote, tu chodzi o ten launs bauns, rozumiesz?
Great Shield leciał kiedyś z pierwszego zabitego DL;a na PoH po server save'ie.
@up
lol ale mialem smiechawe :D
G-Shield lecial z Dragon lordow, lecz bardzo duzo great shieldow zaginelo wiec jest on drozszy od hotsa.
Jutro na 99% kupie nowego hotsa za 3,2kk.
Co do ceny demon legow to obecnie sprzedaje je jedna osoba i ma offerte 3,6kk ale mysle ze do 4kk doszlo by. Z tych trzech rzeczy najdrozszy jest great shield chociaz ja i tak wole hotsa. Jest rowniez jeden great axe w obiegu aktualna cena 5kk ale owner mowil ze ponizej 8kk na bank niesprzeda.
Troche zmieszalem
@Up: Eee, tak po prostu? xd
DL był kiedyś tak jak teraz Juggernaut. Czyli chodzono na niego huncic raz na ruski rok... Tak mi się wydaje ^^
Ja bym tak tanio tych itemów nie sprzedawał bo w końcu to rary ;p
No prosze 3,5kk za g helmeta to drogo ?;p
pzdr
@up
lol ale mialem smiechawe :D
A czy ja mówiłem, ze macie tam na Antica tego w c*uj? o.O
DL był kiedyś tak jak teraz Juggernaut. Czyli chodzono na niego huncic raz na ruski rok... Tak mi się wydaje ^^
Dl to był Dl ale ludzie wiedzieli o nim tyle co o Juggernaucie, nie znali taktyk nie skillowali dlatego cipy dawały dobre bronie pancerze żeby bez jakiejś wyrafinowanej taktyki lecz z dobrym eq zabijać je masowo. Skutkami ubocznymi takiego postępowania jest np. MLS czy druid posiadający UE. Tak to jest jak sie planuje grę dla 100 osób a wychodzi jakieś 150 razy więcej
Omg sprzedac taki rar tak tanio :(( ja nigdy bym tego nie zrobil... chocby dlatego ze posiadanie takiego raru jest bardzo podniecajace a nawet cos lepszego niz podniecenie!!!
No wlasnie mozna naprzyklad walic konia przy tym ! a ty to sprzedales omygy boze czlowieku to tylko gra a gadasz o tym jak o przezyciu sexualnym z Doda Elektroda!
Wiesz dla mnie tibia jest czymś więcej niż tylko grą, jedni idą się nacpac inni idą na randkę z dziewczyną a inni w tym ja idę poexpic i to im sprawia naj wiekszą przyjemnośc, można nazwac to nawet podnieceniem. A gdybym posiadał golden helmet był by to szczyt moich marzeń, dlatego wytrwale, expie i zdobywam kase na tego rara a gdy już go zdobęde będę się czuł spełniony i cel życia osiągne.
Pozdro!!
@up
Piszesz tak jakby "typia bylła twojm rzyciem" Ale pamiętaj, że rl r0x!
@topic
No cóż, cieniutka cena, ale dla Sashry to jest nic ;P
@up
dokładnie tyle kasy dla Sashry to nic nie jest. Pójdzie na kilka huntów, np. demony zleci coś dobrego np. g-legsy albo mpa i sellnie to, później na dle, kilka dsm zleci sprzeda i kasę znów będzie mieć. I tak w kółko.
@up
dokładnie tyle kasy dla Sashry to nic nie jest. Pójdzie na kilka huntów, np. demony zleci coś dobrego np. g-legsy albo mpa i sellnie to, później na dle, kilka dsm zleci sprzeda i kasę znów będzie mieć. I tak w kółko.
bedąc realistami to ile tam mogą g legsy kosztować i ile trzeba czekać aż spadną? Dla takich levelów kasa leci sama;P a to drobne PA, a to frag na nubie (czyt. full eq na rs'ie) a to wygrana wojna, a to czyszczenie jakiegos questa. Ogółem kase ma.
Trochę mało dał mu tej kasy za helmet który nie jest dostepny ani z questu ani z żadnego monstera, no ale cóż.. :P
Sashra już ma 2 :D
Wiesz dla mnie tibia jest czymś więcej niż tylko grą, jedni idą się nacpac inni idą na randkę z dziewczyną a inni w tym ja idę poexpic i to im sprawia naj wiekszą przyjemnośc, można nazwac to nawet podnieceniem. A gdybym posiadał golden helmet był by to szczyt moich marzeń, dlatego wytrwale, expie i zdobywam kase na tego rara a gdy już go zdobęde będę się czuł spełniony i cel życia osiągne.
Pozdro!!
w tibii nie bedziesz lezec na zgonie chyba ze ktos cie piznie a w rl to sobie elegancko wypijesz pol litra polskiej i elegancko lezysz ale coz sa ludzie i taborety
Vlad Dracula
24-09-2007, 20:05
Ja na sashry miejsu kupił bym Great Axe i takie "obrarowanie" bym w domku zrobił jak na ots :P
Piranezi
24-09-2007, 20:15
no i co mnie to obchodzi ze ktos tam sprzedal rzulty heum na antice o.O
no i co mnie to obchodzi ze ktos tam sprzedal rzulty heum na antice o.O
omg, chyba pomyliłeś fora.
LOL. ZA tyle hajsu to jest się ustatkowanym do końca Tibijskiej kariery B)
19:11 Chicanx [8]: Siemka
19:12 Chicanx [8]: jestem z torgu
:D:D:D
**Nightcravler**
24-09-2007, 20:27
Kurde Pls Rehost na coś bo nie chce mi sie sciągnąc z tej stronki ;/
Granteon
24-09-2007, 21:00
Pozdro!!
Tak, jedni idą się naćpać, a inni idą na randkę. Myślisz, że NORMALNE życie tylko z tego się składa? Ja nie będę Ci mówić co masz robić, ale pamiętaj, że Tibia to jest zwykła gra stworzona przez zwykłego człowieka, która kiedyś się skończy... Osobiście znam osoby, które grają już kupe czasu w Tibie i mają teraz nasrane w bani i są poprostu.. cipowatymi frajerami, tak! , bo nic nie potrafią i nie widzą nic po za Tibią! - jak przeczytałem twojego posta to odrazu mi się skojażyło własnie z taką osobą, jeżeli się mylę to sorry.
Znam gościa z RL. Nie jest Tibijskim przymułem. Przynajmniej na takiego nie wygląda...
Omg sprzedac taki rar tak tanio :(( ja nigdy bym tego nie zrobil... chocby dlatego ze posiadanie takiego raru jest bardzo podniecajace a nawet cos lepszego niz podniecenie!!!
Fakt, pikselowy, żółty garnek jest bardzo wzwoden machen x.x
P.R.O.S.T.O.
24-09-2007, 21:09
Pamiętaj, że zawsze jest www.allegro.pl :)
Pozdro:D!
Tak, jedni idą się naćpać, a inni idą na randkę. Myślisz, że NORMALNE życie tylko z tego się składa? Ja nie będę Ci mówić co masz robić, ale pamiętaj, że Tibia to jest zwykła gra stworzona przez zwykłego człowieka, która kiedyś się skończy... Osobiście znam osoby, które grają już kupe czasu w Tibie i mają teraz nasrane w bani i są poprostu.. cipowatymi frajerami, tak! , bo nic nie potrafią i nie widzą nic po za Tibią! - jak przeczytałem twojego posta to odrazu mi się skojażyło własnie z taką osobą, jeżeli się mylę to sorry.
Widzę że mądrze mówisz ale to co napisałem było ironia xD na serio to mam wyjebane na tibie już od paru miesięcy, im więcej grałem tym bardziej zauważałem że ta gra jest coraz gorsza.
BHUAUHAUHAUHA
*podnosi sie z podlogi*
Post roku :D
Tentotrix
25-09-2007, 02:40
Doda?Fuuuj ;D Jessica Alba rox...za nia oddalbym MDW (jakbym mial takiego chara) :D pzdr
granat85
25-09-2007, 12:48
jakbym gral na antice to wykupilbym wszystkie rarki (czyt. d legsy, g helmy, g shieldy etc.) poczekalbym z rok, i bym sprzedal za 30kk each xD
Omg niekapujesz ze santaks sobie jaja robil? W szkole mielismy niezłą polewke z tego ze hots 40kk czy dreat shield wypada tylko z pierwszego dla na pohu. A co do hotsa to niewiem o co chodzi czy sugerujecie ze kupilem kase na allegro zeby go kupic czy co? Ktos pytal ile na allegro by chodzil czy ile chcialbym za niego na rl, wiec odpowiadam ze 2 tys zloty :)
Bardzo dobrze, że tego typu itemy nie są "dostępne" z potworków... Powiedz mi... czy u was tam nie mają czasami blessed shielda, albo golden bootsów. Bo nie wiem czy na Novej te itemy były czy właśnie na Antice.
3,5kk to niezla sumka w przeliczeniu na rl. 40kk loool, niezle macie na bani ;]
Wybaczcie, że Wam wywaliłem dyskusje o Dodzie.
Nie róbcie OT, proszę (-;
Couranger
26-09-2007, 17:14
3,5kk to niezla sumka w przeliczeniu na rl. 40kk loool, niezle macie na bani ;]
Sorki zle cie zrozumialem ...
Granteon
26-09-2007, 20:46
no tak jak ty w zyciu widziales tylko plate set to co sie dziwic dla ciebie 3,5 kk za taki item to Bóg wie CO
No to pokaż nam tu kurwa jaki to jesteś super i pochwal nam się swoim EQ i kasą...
Couranger
26-09-2007, 21:42
No to pokaż nam tu kurwa jaki to jesteś super i pochwal nam się swoim EQ i kasą...
chodzilo mi glabie ze 3,5 kk jak na taki item to bardzo malo ale twoj leb jest za pusty zeby to zalapac
Tentotrix
26-09-2007, 21:44
no tak jak ty w zyciu widziales tylko plate set to co sie dziwic dla ciebie 3,5 kk za taki item to Bóg wie CO
nie zauważyłem zeby Granteon zachwycał się ze 3,5k za g helmet to super pro money..poprostu powiedzial prawde,ze to dobra kasa na rl bo tak jest...a ty odrazu szukasz zaczepki...idz pizgnij matke krzeslem to sie rozluznisz albo cos..
Couranger
26-09-2007, 21:53
nie zauważyłem zeby Granteon zachwycał się ze 3,5k za g helmet to super pro money..poprostu powiedzial prawde,ze to dobra kasa na rl bo tak jest...a ty odrazu szukasz zaczepki...idz pizgnij matke krzeslem to sie rozluznisz albo cos..
Dobra sorki przesadzilem troche , ale nie musisz odrazu obrazac mojej matki chyba nie ?
Alanus Lutinum
26-09-2007, 22:06
Taki item za takie pieniądze to tak jak sprzedać za 1000zł ferrari. A tamta już ma dwa hotsy.
to i tak sporo kiedys g helmt chodzily na antice po 2-2.5kk a chati sprzedal ten za 3.5kk a pozniej kupil za 3.2kk od kogos innego :P zreszta nie pierwszy raz tak robi :p
Kind Regards
Totung
Tibia6669
27-09-2007, 13:19
dobra Wyjdz z tąd człowieku. Jak umiesz tylko obrażać czyiś rodziców!!!
Nie chcemy takich ludzi na forum.
Możesz go pojechać jesli przesadził, ale nie jego rodziców tak..??!!
Debilizm
@topic
no nieźle koleś ma już 2 g-helmety ;P
Oto film w ktorym kupuje drugiego hotsa, jak widac są one w obiegu wiec niesa warte jakis 40kk czy spuszczenia sie w rl.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=8418
Couranger
27-09-2007, 18:29
Oto film w ktorym kupuje drugiego hotsa, jak widac są one w obiegu wiec niesa warte jakis 40kk czy spuszczenia sie w rl.
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=8418
fajna masz ilosc moneykow w domku :P
gz zakupu
Pozdro!!
cel zycia?naprawde masz tak zle poukladany system wartosci czy to była ironia?.. szczerze mowiac jak to przeczytalem to stwierdzilem "żal mi tego chlopaka"<bez ironi> mam jednak nadzieje ze to chwilowe i zrozumiesz, iz to co powiedziales to kompletna głupota. Powodzenia!;)
Couranger
27-09-2007, 18:58
cel zycia?naprawde masz tak zle poukladany system wartosci czy to była ironia?.. szczerze mowiac jak to przeczytalem to stwierdzilem "żal mi tego chlopaka"<bez ironi> mam jednak nadzieje ze to chwilowe i zrozumiesz, iz to co powiedziales to kompletna głupota. Powodzenia!;)
powiedzial zulik z ZAWODZIA :D
Hail Zawodzianska Mafia _/
Crouch3r
27-09-2007, 19:32
mógłby mi ktoś powiedzieć jaki program jest potrzebny do odczytywania plików z rozszerzeniem .rec?
Couranger
27-09-2007, 19:58
mógłby mi ktoś powiedzieć jaki program jest potrzebny do odczytywania plików z rozszerzeniem .rec?
TibiCam <znagof>
Oto film ukazujący w jakiej cenie są one na antice, wiec ile trzeba zbierać aby go mieć :p
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=7816
Mam pytanie. Wiesz może dlaczego on kupił już drugiego?
A tak ogłolnie tak jak już kiedyś powiedziałem
Antica r0x!! Sashra r0x!!
Mam pytanie. Wiesz może dlaczego on kupił już drugiego?
A tak ogłolnie tak jak już kiedyś powiedziałem
Antica r0x!! Sashra r0x!!
Dla Salve Knight (218rp) kupil
Kind Regards
Totung
Runesten
06-05-2008, 15:40
A ja powiem na to tyle :
http://allegro.pl/item357999069_mega_hit_golden_helmet_antica_jedyny _na_allegro_.html
bajerfull
06-05-2008, 16:34
Runesten: jak zdobyć miano archeologa -,-
Works__1985
06-05-2008, 16:48
Przynajmniej nie trolluje :D
hahahahah 1 rzecz z tibii za 1000 zlotych hahahahaha, chyba zaraz kupie LOL
Vademecum
06-05-2008, 17:31
po jakiego grzyba odswiezacie tematy z przed 8 miesiecy?? co do allegro nie bardzo zauwazylem tam z jakiego swiata ten helm. Moze ktos sprzedaje na kazdym swiecie :D Albo kolejna aukcja ze sprzedam 244 sorca ......
Runesten
06-05-2008, 20:35
Srry, że odświeżyłem ; / Tak moja wina, za dużo archeologii xP
Antica, koleś zaufany. Tymbardziej, że wystawił za rozsądną cenę tak więc 'nooby' kupujcie xP
witmac44
07-05-2008, 16:30
bylo.pl...
ciekawe może to cześć wyposażenia sashry <<(mam nadzieje ze poprawnie nick napisałem)
@Vademecum
otwórz kaprawe oczy -.- "MEGA HIT! GOLDEN HELMET ANTICA! JEDYNY NA ALLEGRO!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.