Pokaż pełną wersje : czary obszarowe a skull
Crazy Iwan
21-10-2004, 13:20
Mam pytanie odnośnie czarów gfb/explosion itp. Jak to jest jeśłi idzie o skulle, czy ja walne gfb wycelowanego w potwora i ktoś się napatoczy to dostaje czache? czy jak mam party z kim to dostaje on obrarzenia do gfb? czy jest różnica wogóel czy trafie w potwora czy gdziekolwiek?
wiem newbie ze mnie :P
Dwimenor
21-10-2004, 14:20
czy ja walne gfb wycelowanego w potwora i ktoś się napatoczy to dostaje czache?Tak
czy jak mam party z kim to dostaje on obrarzenia do gfb? Tak
czy jest różnica wogóel czy trafie w potwora czy gdziekolwiek?
NIe
wiem newbie ze mnie Dobrze że wiesz:p
Nic strasznego być newe. Każdy kiedyś był.
Crazy Iwan
21-10-2004, 14:51
dzieki wielkie, bo z polami ognia/energii.trucizny było ze ajk wlizie ktos w ciagu 10 sekund to jest skull potem juz nie o ile dobrze pamietam jak czytalem.
Dwimenor
21-10-2004, 14:55
RE:Crazy Iwan
Masz racje. Dobrze czytałeś. Po pewnym czasie fieldy stają się niczyje. Tak więc wejście na nie nie dodaje skulla. Nie pamiętam dokładnie po jakim czasie. Jak ktoś wie to mógłby się wypowiedzieć.
Dwimenor
21-10-2004, 17:13
Tak szybko??
Myślałem że przynajmniej z minute.......ale kto wie, nie gram na pvp więc nie moge sprawdzić.
Crazy Iwan
21-10-2004, 20:22
skleroza nie boli :p z UE jest tak samo?????? bo skula to napewno daje ale czy rani tych ktorzy sa w party??
UE zadaje obrażenia wszystkim, dlatego sorcowie mogą łatwo zrobić Annihilatora tylko na non-PvP:)
Zapomniałeś jeszcze o jednej możliwości jeśli chodzi o czachy: jeśli rzucisz fielda sam na siebie, dostajesz żółtą czachę. A jeśli rzucisz czary natychmiastowe (SD, GFB), nic sie nie dzieje, nie tracisz też HP.
Pozdrawiam.
Crazy Iwan
22-10-2004, 18:59
dzienks, no to chyba się wszystko wyjaśniło :D ps: widziałem filmik jak 4 sorców robiło annihilatora stąd pytanie o UE między innymi :P Na pvp sorkowie raczej nie dadza rady :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.