PDA

Pokaż pełną wersje : Too Many Players Online

Charlotte Makantana
21-10-2004, 13:46
http://members.lycos.co.uk/charlotteelvis/wow.jpg

Proszę w komentarzach o małą surowość - to mój pierwszy FAKE.

PS. Mam nadzieje ze teraz widac i ze mi ufacie! Prosze o komenty.

Hegemmon
21-10-2004, 21:20
Omg. skoro nie masz pojęcia o czymś to się za to synek nie zabieraj.
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=5059 tutaj jest podane wszystko dokładnie co i jak z lycos. Przeczytaj topic uważnie ze dwa razy. zacziałaj wedługinstrukci i wklej tutaj ten sówj wspaniały fake. Może wtedy ocalisz choć trochę honoru i reputacji.
Pamiętaj, userzy tego forum nie zapominają tak łatwo~

Magus
21-10-2004, 21:56
A co Wy na to zebym teraz dal bana kazdemu kto napisal po raz kolejny ze nie widac zdjec? Jaki sens ma powtarzanie po innych do ****y nedzy?

Charlotte Makantana
21-10-2004, 21:57
JUŻ DZIAŁA FAKE'
LOOKNIJ NA NIEGO (BEZ OBAWY) (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=14848)

SORX ZE TAMTE PROBY WKLEJENIA. NIE OBAWIAJCIE SIE TO NIE KEYLOGGER- TO LINK DO STRONY (FORUM).

Magus
21-10-2004, 22:01
@Charlotte Makantana
Jedna uwaga. Jak wklejasz SSy na forum to konwertuj je na jpg/jpeg lub gif bo bitmapa nie ma kompresji i sie dluzej laduje.

Hegemmon
21-10-2004, 23:42
OMG... i ta cała afera z powodu tego fake? :P spodziwałem się czegoś lepszego... bez urazy.
P.S. Magus, chyba dziś pobiłeś swój rekord w ilości usuniętych postów co? ^_^

Khan
21-10-2004, 23:55
offtopic:
uuu.. Magus wpadł w berserk. Nie wiem, czy to cos da. W dzialach fake w co drugim poscie są komentarze w stylu 'Nie widac! Nie widac!'.

return:
Fake fajny jak na pierwszy, tylko to off mi sie nie podoba.

Zaknafenian Do'Urden
22-10-2004, 08:04
A co Wy na to zebym teraz dal bana kazdemu kto napisal po raz kolejny ze nie widac zdjec? Jaki sens ma powtarzanie po innych do ****y nedzy?

Magus
Ta wiadomość została usunięta przez: Magus.

Magus? a swoj post to czemu skasowales??? bo mi sie wydaje ze tez napisales ze foty nie widac, ale ze jestes cfaniak to swoj dowod winy usunoles! :p :p B) j/k

Toomek
22-10-2004, 08:15
człoweku nie pisze sie oof tylko off

Magus
22-10-2004, 13:52
Magus
Ta wiadomość została usunięta przez: Magus.
Magus? a swoj post to czemu skasowales??? bo mi sie wydaje ze tez napisales ze foty nie widac, ale ze jestes cfaniak to swoj dowod winy usunoles! :p :p B) j/kBylo w nim napisane ze nie widac SSa, ale skoro sie juz pojawil to usunalem. Poza tym kazdy po mnie powtarzal ze nie widac :P.
Magus, chyba dziś pobiłeś swój rekord w ilości usuniętych postów co? ^_^ Ta, na starym forum do kosza polecialby caly topic ale tu mamy wiecej opcji zarzadzania usuwaniem :).

@Topic
Co do tego off to faktycznie wyglada podejrzanie.

p.l
22-10-2004, 15:26
no to jak widać wreszcie ... mierny fake ... z resztą takie sytuacje się zdarzały :D

Muszufasa
22-10-2004, 16:23
Gdyby byla na servie taka ilosc 8o graczy to bym sie zalamal bo dzie tu expic :D ciekawy pomysl tylko oby nie stal sie zeczywistoscia ;)