Pokaż pełną wersje : Pal vs Druid ,a UPDATE
Kristief
23-09-2007, 02:00
Witam!
Zastanawiam sie jaka profesje wybrac(pal/druid)
Po tym UPdate oczywiscie wybral bym Paladyna lecz boje sie ze w zimowym UPdate pall bedzie "udupiuny"
Jak myslicie co mam wybrac?
P.S
niemam problemu z kupnem PACC
Cziken_paker
23-09-2007, 02:44
raczej watpie aby "udupiono" palka gdyz w tym upie zabrali mu dmg jakie zadawal runami (dosc spore) a za to dali wieksze hity z spearow oraz nowe ich rodzaje. Jesli mieliby zabrac dobre hity to raczej palkiem nie daloby sie grac wiec albo wroca do tego co bylo albo raczej nic nie zmienia (bardziej prawdopodobne)
prawdopodobnie dodadza czar ofensywny druidowi i zrobia cos z soulami knighta
sorki za bledy , nie pisalem polskich znakow:confused:
raczej watpie aby "udupiono" palka gdyz w tym upie zabrali mu dmg jakie zadawal runami (dosc spore) a za to dali wieksze hity z spearow oraz nowe ich rodzaje.
No i co z tego .. Przypomnij sobie co zrobili z Sorcem, najpierw sorc i drut to była potęga, 30 sorcem mogłeś spokojnie z FE albo z czymś uwalić 40+ knighta, a teraz 80knight ma na hita np. FE, a 200~ sorc z visa nie może walnąć 300-200~ .
Nie wiemy co szykuje dla nas zimowy update, więc nic nie mogę Ci doradzić. Ten temat to mozę być tylko i wyłącznie gdybanie na temat tego co Cip'y mogą spierniczyć. Ja mam tylko nadzieję że się zrechabilitują odnośnie profesji magicznych .
Jeżeli chcesz bawić się w skilowanie i expienie- Palek .
Jeżeli chcesz pobawić się na tombie, hydrach, czy innych syfach dostępnych dla pacca- Druid. Tylko nie zapomnij że Druid jest ubogi w czary typu ' exevo mort hur ' czy też ' exevo gran vis lux '. Operuje jedynie visem etc~ .
Ale kumpli na huntach też się fajnie uha :)
Gore.spell
23-09-2007, 16:30
Ryzykuj, bo tibia jest jak kobieta - zmienna :)
Jak zacząłem grać to sorce były SD makerami, a Druidy Uh makerami. sd of 15 poziomu a uhy od 11. Nie było souli... Dało się nimi przyzwoicię grać dopiero od 60 poziomu - a jak? Biłeś dle z hmm i tyle :/ Vis zabierał 50 many, mana się 4x wolniej ładowała, a manasy ksoztowały 2x drożej i ładowały 2x mniej. Jeszcze do tego tzreba było pić je ręcznie! Knighty mieli umiarkowane hity, pałki to samo. Wystarczył jeden up'date aby zakłócić tę charmonię, i tibia zaczęła schodzić na psy :( Magowie dostali rózgi, dostałi soule, mana zaczęła ładować się 4x szybciej, pałkowie dostali znikające speary...
Vis był za 20 many!
Magów zrobili bogami - paladynów i rycerzy, gnojkami którzy nie umieli nic zrobić w pvp X( I od teraz tibia schodzi coraz bardziej na psy, tym ich "balansowaniem" profesji niszczą całą grę. Najlepsza była jednak stara, dobra kochana 7.4 :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.