Pokaż pełną wersje : Prawda-Demonbone
Jiartsejre
23-09-2007, 13:17
Witam jestem Poul Nohan z Candia,byłem głównym blokerem Ghazbarana w momencie gdy Ghazbaran miał red hp sio team przestał mnie siować,to wszystko było ustawione ja miałem im zblokować potowora przed 80%+ potem miałem paść a dokończyć blokowanie miał estroz 185 ek który też padł :) Jako pierwszy Demon Bone może i posiada Darkseph ale chciałbym tu podkreślić w jakich okolicznościach go zdobył może nawet nie tyle co zdobył a go sobie przywłaszczył więc naprawde chciałbym żeby ten comment na tibia.pl został zmieniony i to jak najprędzej .....
Bo przecież na każdym serwerze loot z bosów trafiał do głównego blokera lub trafiał na loterie a na Candia było innaczej jak zwykle osoba która wykonała najwięcej roboty juz omijana...
"Niezwykle potężna broń. Jedyny do tej pory jej okaz stwierdzono na Candii, a osoba która pierwsza weszła w jego posiadanie to Darkseph. Pozostawił ją po sobie najmocniejszy potwór w grze, w zamian za wysiłek włożony w pokonanie go. Obecnie jeden z najkosztowniejszych przedmiotów w grze."
Naprawde robi mi się przykro jak to czytam..
Zgadzam sie z tym w 100% poniewaz tez tam bylem i wszystko widzalem.
Mam nadzieje ze zmienicie ten opis.X(
Tak, też uważam, że to niesprawiedliwe... W końcu to TY zrobiłeś chyba najwięcej dla pokonania tego barana. Gdy oglądałem filmik, wydałeś mi się najinteligentniejsza osobą w tym gronie kretynów. Wszyscy tylko chcieli już zejść na pewną śmierć. Ehh ale spisek :\ Przynajmniej wiesz, że nie możesz już nikomu z nich ufać...
Zbylu_AG
23-09-2007, 13:35
Opis jest błędny...powinno się napisać, że wszedł w posiadanie tego przedmiotu dzięki kradzieży a prawowitym właścicielem, i należytym posiadaczem Demonbone jest Poul Nohan!
Niestety taka prawda, że polacy nie są ze sobą zbyt solidarni (oczywiście są wyjątki) i jak przychodzi sie dzielić to nagle lecą teksty typu: "No przecież nikt nie mówił, że mamy się tym dzielić" , "ja znalazłem, ja biorę" itp.
Zgadzam się w pełni z Poulem, co do zmian w opisie broni, nie tylko tu, ale także na tibia wiki, jaki i wszystkich innych forach. Tak samo o Ghazie powinno być coś więcej, a nie tylko "22 Września o 10:41 pojawił się na Candi, został na niej pokonany.". A jeszcze co do broni to Darkseph powinien ją oddać Poulowi, albo chociaż mu dać kase, najlepiej niech to uzgodnią między sobą...
Widziałem ten filmik !!
I moim zdaniem głowny bloker powinien dostac loota nie jakies pieprz.... zlodziej !! X(X(X(
Też sie zgadzam,dlaczego?
-zorganizowałeś team,
-zbloczyłeś większą część (reszta była tylko formalnościom kilku sd)
-choć item trafił do Darksepha (Profession Royal Paladin lol?) to chociaż honor pokonania bestii powinien trafić do Ciebie.
/yugo
Ja pisałem opis do tej broni.
W zasadzie wpisałem pierwszego posiadacza, wiedziałem w jakich okolicznościach zdobył tą broń itp i fakt faktem to on pierwszy wszedł w posiadanie tej broni.
To kto powinien dostać loota podlega indywidualnej ocenie, każdy mówi to i owo, ale ciekawe co by zrobił na miejscu Darksepha ;). Wiadomo, że różni ludzie różnie postępują.
Ale niech wam będzie, jeżeli wam żal ściska, to usunę ten opis. Nigdy bym nie pomyślał, że można wykłucać się o takie pierdoły. Dla mnie jest to skasowanie 3 słówek, a ciśnienie setek osób którym żal opisu.. spadnie ;).
PS. Nazwa tematu "prawda-demonbone", jakaś nie teges, to, że Darkseph był pierwszym posiadaczem to nie prawda wg Ciebie? ;]
Topic uwazam za zamkniety - opis jest poprawny, poniewaz prawda jest, ze Darkseph jest jego wlascicielem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.