Pokaż pełną wersje : Nowe światy : Julera i Valoria
Wreszcie wystartowały długo oczekiwane dwa nowe światy : Julera i Valoria. Julera to świat na serwerach w USA, Valora to świat na serwerach w Niemczech.
CIpowie zalecają, by wybrać świat położony bliżej ciebie, czyli dla nas, Polaków, będzie to Valora.
Oba światy są "normalne", czyli są to typowe światy, na których w normalny sposób można walczyć mieczy graczami.
CIPowie także proszą, by, równierz na nowych światach, ale i na starych, pamiętać o przestrzeganiu zasad.
nareszcie sa!!
wlaczam tibia i zakladam gimliego przyjaciela elfow na Valoria . Do zobaczenia na Valori
Edit: niestety serwer zajety:( nawet pacc nie moga wchodzic z tego co widze:)
kiedy juz mi sie uda zalogowac to msg me : Gimli Przyjaciel Elfow
Widocznie juz taka moja dola ze gram zawsze na ostatnich serwerach : wczesniej trimera a teraz ostatnia jest Valoria:D
Ale ciekawe kidy powiększą pojemność pozostałych serwerów.
loguje sie na nowy swiat valoria i pisze mi takie cos; there are too many players online please try again later. oco tu chodzi przeciez na servie jest 250 osób co mam robic?? pewnie czekac tylko ile
Szafirek
05-11-2003, 20:00
Też, ja żem będę na Valori !
Mój nick to "Dragonaires "
Tylko, że nie mogę się zalogować, limit to chyba 240 osób :(
Tym samym zakładam se nowego użytkownika tego FORUM.
myslalem ze nie zainteresuje mnie nowy swiat a tutaj niespodzianka:) jestem pewny ze rzucam trimere i ide na Valorie( mam nadzieje ze spotkam duzo qmplow z innych serwkow:) -teraz wszyscy na valoria SupeR)aaa no i naszych moderkow chcialbym wreszcie spotkac:D najfajniej beda mieli ci ktorzy beda pierwsi na mainie sami na serwku o jaaaa
kotomaniak
05-11-2003, 20:17
Wreszcie są!!! Ile ja się naczekałem, hoho! Ale i tak tam nie będę grał cha cha!
Wiedzmak
05-11-2003, 20:28
eee... tylko 250 osób... dopóki to sie nie zmieni to będe grał dalej na Lunarze (Wiedzmak). Chociaż mam już postać na Valorii ale walnąłem taki nick że nawet go nie pamiętam 8)
Dragonaires
05-11-2003, 20:31
y0 all !
Teraz moja przygoda naprawdę się zacznie, za jakiś czas będę jak taki Shtahet na Danubii :)
Tylko dajcie większego limita wejść!
offffkors witam was na nowym swiecie valori (niepamietam nicku bo wzialem propozycje imienia :D )
Mistrz Czarnego Miecza
05-11-2003, 20:52
A ja sie nazywam Jedno Oko (robie palla) LOGUJE I LOGUJE I DUPA :P .
Lord_Yabol
05-11-2003, 20:53
Wtam all. Ja zostaje na starym swiecie(Eternia) bo jak widze wiekszosc sie wynosi na nowe serwki i nie bedzie too many:)
Sir Cinek
05-11-2003, 20:57
tez zalozylem postac na VALORI o nicku Cinol jak bedzie wolne miejsce to sobie tam popykam:P see u in tibia
Ja już stworzyłem sobie postać na Valorii. Myślę, że zrobię sobie paladyna i druida :)
Mistrz Czarnego Miecza
05-11-2003, 21:15
a ja jak widze to tamten amerykański ma mniej niż 250 ludzi !!!!!
Jejeje wrescie nowy serverek :P. W sumie i tak zostane na Eterni, ponieważ już sie przyzwyczaiłem tam grać :P. Na nowym będę pykał czasami :P
:)) Zrobiłem sobie postać na Valorii (Rasmuso) ale zm ojego kochanego kngihta na Novej nie zrezygnuję :D
:D :D :D czekalem czekalem i jest nareszcie, ale too many players,..........a to walone nooby (...) :D
Robie nowego uzytkownika na forum ..... si ja ol :D :D :D
muj nick na valori to sesaj or knight ciekawe czy jutro sie dostane na ten świat pa
Polopirynka
05-11-2003, 21:56
czesc ludziska to ja wasza polopirynka :D
dzis na valorie juz3x weszlam :D fart co nie(...) c ya
------------------
Mam zamiar byc drugim walkorem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8)
Kilka rzeczy mnie zastanawia: kto pierwszy wyjdzie z rooku? Czy można się czegoś spodziewać na mainie, tzn czy jest coś takiego, co jest tylko raz, na samym początku, co potem zniknie, albo coś... Tak sobie myślę, jak to będzie: przychodzisz na zupełnie nowy świat, idziesz gdzieś expować ze świadomością, że właśnie TY jesteś pierwszą osobą, która przyszła na foldę, zabiła rotworma, itd, itp :P
osz to wal!!!
prubowalem sie zalogowac na serverze jak bylo 141 osob i tez pisalo ze too many players :|
i co z tym fantem zrobic??!!
Ej ludu nie przenoscie sie tak gwaltownie na na nowy swiat bo to zle sie odbije.
1. Too many players
2.Respawn maly
3. Wysokie ceny przedmiotow
Ale no cóż wszystkim ktorzy tam zaczeli grac zycze powodzenia.
Mistrz Czarnego Miecza
06-11-2003, 07:43
kurde mać...szkoda że dziaj szkoła, jutro szkoła a w sobote dopierow wejde na serwa (wykorzystuje restarta o 9:00 :P :P :P ;) :) :):) ;) ).
Oryginalnie dodany przez cykoor
osz to wal!!!
prubowalem sie zalogowac na serverze jak bylo 141 osob i tez pisalo ze too many players :|
i co z tym fantem zrobic??!!
Z free acc. zalogujesz sie gdy bedzie mniej niz 100 osob.
Zerwer jest podzielony: 100 miejsc dla free, 150 dla pacc.
Ja sie nigdzie nie przenosze na zaden nowy server.
Nawet gdybym postac zalozyl to bym sie nie zalogowal.
Poco sie denerwowac jak zwieksza limity na nowych serverach do 500 to dopiero beda mogliludzie pograc teraz to niema sensu.
Jest jeszcze jedna sprawa ze sa tacy ktorzy beda na obu grac. Na przyklad na Isarze bedzie trenowac a na nowym serverze bedzuie expowac i takim sposobem servery beda non stop zapchane i bedzie niemozliwoscia sobie pograc.
Zycze wszystkim chetnym zeby sie zalogowali na nowe servery i przyjemnie expowali ja poczekam mam czas.
W sumie zgodze sie z tymi co mowia ze nie warto sie teraz przenosic. Stwierdzilem ze nie ma to sensu, bo zadnej radochy i gry na razie z tego nie bede mial. Trza poczekac :).
Equilibrum
06-11-2003, 10:16
Fajnie, zalozylem sobie postac na Valoria i nie moge sie podlaczyc bo pisze mi too many players online :/
Mogli by juz zwiekszyc ilosci slotow...
jak wszyscy widzimy serwery valoria sa maxymalnie zapchane:( wiec polecam julere ! na razie mozna sie spokojnie dostac :) wiec facc na julere pokazmy amerykancom na co nas stac:P
kotomaniak
06-11-2003, 14:57
Dobrze że są małe limity ludzi (na razie). Wyobrażcie sobie 850 typa na rooku? Bo ja nie.
Teraz to i na Julerę nie sposób się dostać...
Julera - Slodki Czarus (lvl 1)
Valoria - Doom Wurst (lvl 1)
żadną jeszcze nie grałem..
Mistrz Czarnego Miecza
06-11-2003, 15:32
A mój kumpel ma pacca i jak był na rooku na Valori to lepiej niepytać jak tam sie łazi ...a cudjest jak nikogo niema kolo ciebie :) ... kumpel polazł tam gdzie są szczury i bugi to tam było w PIZDU LUDZI :P ...Ja będe grać i tak od soboty (MUSZE EXPIĆ ŻEBY BYĆ THE BEST :P ) i od następnego tygodnia mają zwiekszyć jak, wie to jak ktoś czytał newsy :P .
nom niestety nawet na julere ale jak sie o odpowiednej porze sprobuje to jutro ma sie szanse na julere ale na valorie raczej nie:(
Ci nieliczni ktorzy by sie zdecydowali na julere zajrzyjscie na forum do dzialu klany i tematu julera :)
Nikisquad
06-11-2003, 16:15
Ja ide na Valorie ale tez nie moge sie zalogowac. Teraz długi weekend musze przejsc ten rook
:)
Pizdu plastu
06-11-2003, 17:00
Ja jak se zakładalem zipera na Valori to było 80 osób
I tak nie moglem sie zalogować qrna
ale wchodze na Etrnie ok godz 20 i ku zdziwieniu wlazlem za 2 razem
Ja na początku robie palka, robie ten setny poziom i jako drugą postać robie druida.
Mam już postacie na tych światach,ale nie mam jak wejść.Za mało miejsc jest.Trzeba się z tym pogodzić na jakiś czas.Piszmy do nich to może zwiększą limit wejść.
:D :D :D :D :P
Dragonaires
06-11-2003, 19:22
Weezee, mam zamiar robić tak ja ty !
Nie jesteś sam !! :)
A poza tym, mam drugi poziom :) na Valorii. Opiszę sytuację tam panującą:
Najpierw bez żadnego EQ idziesz do podziemi. Tam znajdujesz 1 rata na 5 min. Wszędzie są ludzie. Zbierasz martwe szczury by sprzedać (to niestety najlepszy sposób na zbieranie kasy na początku). Idziesz do tego co kupuje szczury. Sklep jest zapchany, wszyscy wypychają innych ze sklepu. Gdy zdobedziesz odpowiednią ilość kasy to kupujesz jakąś tarczę. Jesteś trochę silniejszy :)
Mistrz Czarnego Miecza
06-11-2003, 20:32
Ok wszystcy Polacy na Valorii sie spotykająi (najlepiej na mainie nie na rooku chociaż... na roooku można sie lepiej poznać) w sobote :P o 9:00 i mordujemy innych żeby nasi mogli wejśći nam pomóc :P (szkoda że tak na rooku sie nieda ;( ;( ;) ). Więc W sobote dodajajemy si do Vipa ...plz (mój nick to "Jedno Oko" :P ) :D :D :D ... Hak niechcecie to niemusicie ! .
potwierdzam, po raz pierwszy stoczylem prawdziwa bitwe o zechlego szczura :P Po za tym juz level 5 i dzis bede probowal wyrwac sie na maina, jak sie wbijecie to kontakt do Kassus to moze dam wam mace free jak bede wychodzil :P
Mistrz Czarnego Miecza
06-11-2003, 20:51
TAk najpierw karz wyjść 200 osobom z serwera ! :P
P.S. Karz albo Każ bo niewiem :P .
ja mam postac na valorii o nazwie LOSOS
bede sorckiem :D
ALE LIPA NIE DA SIE ZALOGOWAC JAK JEST 150 PERSONSOW :/
mam pytanie: kiedy na valori jest restart?
Equilibrum
07-11-2003, 08:52
Oby o 9.
zna ktos sposoba na dostanie sie na Valorie (oprocz pacc) plz powiedzcie
dziex!!!!!!!
jak ktos zna to i tak ci nie powie bo mu miejsce zajmiesz wiec nie oczekuj odpowiedzi innej niz : PACC :P (chociaz teraz to nawet na pacc mozna sie nie dostac)
Brat the Beard
07-11-2003, 16:22
Tez mam ten problem z Valoria. A poza tym co to za nowe swiaty?! Valoria do 150 a ten drugi (Jumela czy jakos tak) bylo 233 osoby i mialem "Too many players online" Jak przeczytalem prosbe Cipow ze mamy korzystac z swiatow blizej nas to odrazu skasowalem kolesia na Jumeli.
Jestem na tibia.com i tam w tym newsie pisze cos takiego "...Both servers are "normal" game worlds with enabled player vs. player combat. As always we will raise the player limit of the new worlds during the next weeks. ..." Wiec moze to znaczy ze za tydzien wszystko wroci do normy. "Both servers are "normal" game worlds (...) the player limit of the new worlds durning the next weeks" to moze znaczyc ze nowe swiaty beda "normalne"... limit graczy ustabilizuje sie w nastepnym tygodniu ?(
Ale to too many ppl online jest wku***ące juz 5 godzine neimoge wejsc
Valoria to powalony serw tera to eternia jest pusta nereszcie
Main Vegeta
07-11-2003, 22:16
Ja tam se postac zalozylem (Mortivor Jahwe i droga postac Liberate Tutenes) ale i tak bede gral na mojej ukochnej danubii hehe. :D Jak wiecie jakas gildia czy klanik to piszcie ale szybko nie wbije bo.....wiecie
tak, swietnie
idzcie wszyscy na nowe swiaty, idzcie ;)
przynajmniej bedzie luz gdzie indziej ;P
a swoja droga to na tych nowych swiatach musi byc masakra na rooku ;)
Witam ponownie!!! nareszcie w czwartek sie zalogowale na Valori!! :) (2 godzinki logowania a dostalem sie tak kolo 7)
radosc moja trwala jednak krutko :( na jednego szczura przypada srednio 4 graczy!! a jak by tego bylo malo to zadnych nOObow tam nie ma i trza walczyc nawet o scierwo takiego szczurka. Jedyna metoda na dotanie sie na server jest wstanie o 8:45 i logowanie sie podczas restartu serva non stop (jak ktos juz gral to najlepiej sie wylogowac przy jakichs szczurkach bo po restarcie jest co zabic :D) Niestety hamstwo sie tam szerzy :( az sie boje pomyslec co bedzie na mainie.... dobrzeze przynajmniej kilku kumpli tam jest :) a jeden juz na mainie :D jakby co to szukajcie ludzikow z Do'Urden w nazwie :) moi kumple no i przede wszystkim polacy ktorzy pomoga o ile beda mogli:) zycze milej gry
a narazie ide na moja isarke se lvla nabic bo i tak sie nie zaloguje :D moze o 9 bede na valori ale nie obiecuje
wie tkos moze ile osub mzoe maxymalnie wejsc zeby niepisalo to many player wczoraj bylo 160 chcialem wejsc a tu tio many players
Mistrz Czarnego Miecza
08-11-2003, 09:14
Hmmm...Valorie powaliło chyba !!! Pisze mi tylko że Valoria jest tylko dla pacców !!! CO KU*** JEST !?
Nie zrozumialem jednej rzeczy.
Dzisiaj po restarcie non stop probowalem wejsc na Valorie. Jest 9:12 i caly czas wyswietla sie komunikat:
"tylko postacie z paccem moge wejsc na ten serv" wtf?!
Mam taki sam problem ^^.
Nasuwa sie jedno pytanie wtf?
przecież dzisiaj nie 1 kwietnia. Jak wszyscy dzisiaj próbowałem się wbić ... ale mnie zatkał ten komunikat (w.w) ... jeśli tak zostanie, że świat tylko dla pacc to będzie absurd i przesada. I to ma być "normal server"?!!!!
hehe pacce dostaja chyba pare dni free ekspowania zeby sobie levele spokojnie mogli nabic i wyrzywac sie pozniej na facc .. mogliby sie pospieszyc z moim paccem, tez tak chce :P
Valoria - Kassus - lev 8 sorcer Venore ->200 expa do lev 9 braklo i juz nie moge sie lognac :(
Bobercjusz
08-11-2003, 11:45
ale cos mnie dziwi
nareszcie ruszyl na tibia.com serwis statystyk i tam mozna looknac co ile i kiedy bylo zabite no i lekke zdziwko mnie wzielo jak zobaczylem ze juz sa zabite 3 demoni i takie tam inne doze stworki. jak to jest mozliwe ze na srewerze ktory jest od niecale 2 tygodnie
napiszcie jak wiecie plz
pozdrawiam
Bobercjusz:
Nie wiem gdzie cos takiego wyczytales. Sprawdz dokladniej bo to co napisales jest nieprawda.
Rowniez pozdro.
Mistrz Czarnego Miecza
08-11-2003, 17:24
Druid 4
Knight 22
None 940
Paladin 53
Sorcerer 23
Oto statyskiki z Valorii (te ww)
Widać że Valoria będzie chyba serwer palladynków ... największy lvl na Valori to 21 :/ (DUŻY !!!!!!!!)
A to z Amery:
a sercerersorcerer 1 (co to znaczy ???!!!! )
Dan the Automator
08-11-2003, 17:32
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
największy lvl na Valori to 21 :/ (DUŻY !!!!!!!!)
Taaaaa....?
A to co:
Character information
Name: Zier
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 25
World: Valoria
Residence: Venore
Guild membership: Member of the Dominion
Last login: 08.11.2003 09:13:57 CET
Comment:
Account Status: Premium Account
To to już przesada... Pewnie sobie zrobił wolne i od włączenia serwera gra ponad 12 godzin dziennie :/ No i widać, kto tu najszybciej się dorobi na tym serwerze. Będzie mógł ustalać ceny jak będzie chciał... :( A my, facc będziemy zdani na łaskę i niełaskę tych premiumów. To jest ździebko niesprawiedliwe. Protestuję! :P
Bobercjusz
08-11-2003, 18:44
to jest niemozliwe
jak mozna zrbobic 25lvl w 1.5 tyg
jak juz to tylko trzeba by siedziec 24\7 on line ale kto by tyle wytrzymal
a moze juz istnial ten swiat ale tylko bylo go widac gdy sie zaklada nev chara
jak ktos wie to plz napisz mi jak najszybciej
pozrawiam
Mistrz Czarnego Miecza
08-11-2003, 21:57
no serwer jest owiele wczesniej ...niecały tydzień, więc niby mają być większe limity, to one będą ...hmmm...załóżmy w poniedziałek a jak oni zdobyli od wtorku 2# lvl to co będzie w poniedziałek ... 40-50 lvl !!?????
P.S. Na mainie padło już ponad 10 gsów (informace z przed 3 godzin :P ), Jak niema facców to ..ho ho ho ...raj dla PACCA !!!!!!!! :( :(
TĘPIĆ PACCÓW !!!! :(
Oryginalnie dodany przez Bobercjusz
to jest niemozliwe
jak mozna zrbobic 25lvl w 1.5 tyg
jak najbardziej mozliwe, dzis kolo 7-8 rano zaczelem gre na mainie do 9 czyli restartu w godzinke z hakiem prawie nabilem level (zabraklo 200 punktow). Przy 250 playerach z tego wiekszosci na rooku main jest piekny do ekspowania.
Nawet się nie chwal, że masz pacca :P Ale na serio, skoro tylko pacce teraz są na nowych światach i będą oni mieli okolice 50lev, kiedy facce będą mogły wejść, no to już koniec. Będą oni kontrolować wszystko tak, jakby tylko oni byli na serwerze :( Może wyolbrzymiam i uogólniam, ale po prostu obawiam sie tego...
Mistrz Czarnego Miecza
10-11-2003, 20:40
Ja tam nawet tych pacców już nielubie ! , to jest nieuczciwe ... mi sie wydaje że oni zwolnią serwy gdy już wyjdą nowe ;( 8o . Te je**** Cipy powariowali, dzisiaj już ze złości zaczołem grać na isarce i to był mój błąd zostałem spekowany przez mass pkera o imieniu Sorc TikeHub (jego drugi char to Pomagier) który był mass pkerem na trollach w AB (zginoł ale i tak niejestem zadowolony bo straciłem cały bp z uhami (niezdązłem sie uhnać kilka sd i byłem dead :( )), ten dupek wywalił swój cały bp do wody razem z moimi uhami (mam nadzieje że będzie ginądź w męczarniach !!! ) .
CIPY ZWOLNIJCIE TE SERWY DLA FACCÓW BO JA CHCE SE KUPIĆ PACCA NA 25 LVL ( ROBIE DRUIDA BO JEST ICH MAŁO ;) ) .
Sry za offtopic, ale... mistrzu twój podpis jest:
DUŻY, co przeszkadza w czytaniu postów, a pozatym NIESMACZNY i GŁUPI
Mistrz Czarnego Miecza
10-11-2003, 21:04
Oryginalnie dodany przez SuPeRMAN
Sry za offtopic, ale... mistrzu twój podpis jest:
DUŻY, co przeszkadza w czytaniu postów, a pozatym NIESMACZNY i GŁUPI
Sorka ale niezauważyłem żę mi sie zmienił (to mojego kumpla :P jak był u mnie to zmienił a ja polazłem na zakupy :/ ), bo gdy pisałem to był normalny a on zmienił jak wyszedłem, potem wyłączył forum i zaczeliśmy grać w Max Payna 2 ...
P.S. Sorka Za offtopic :( .
ech to dobrze, już myślałem że kolejny koleś który chce szybko zarobi dużo upomnien.. A tak przy okazji - jednak te przekleństwa w twoich postach to raczej nie twój kolega
ja tam bym wolal nowy swiat ale zeby nie bylo pvp tak jak na secura lub calmera :D
nie ma sie z czego cieszyc:P
a propo nan na valori 10lvl:P
Mistrz Czarnego Miecza
11-11-2003, 17:48
Na non-pvp niema żadnej radochy z granai bo:
-dużo złodzieji
-niema pk i niema tego samego klimaciku z nimi ;)
-brak treningów z innymi ludźmi
-wszystkie profesje robią się wtedy bez znaczenia bo niema hierarchi ! .
a ja nie bede gral bo sie boje tych wysoko lvl jak juz bede mugl wejsc wole grac na starych gdzie jak wychodzisz z rooka to mozerz wszystko sprzedadac i za taniej na mainie lepsze kupic:P
Lord Jack
12-11-2003, 16:44
Jedna rzecz jest bez sensu.
Od niedawna.
Na nowych serwerach.
Wprowadzona jest gra tylko dla osób, które posiadają PACC.
Tak samo Premia.
Na Premii przeważnie siedziało około 200 osób.
(Gdy nie było jeszcze Juleri i Valorii)
A dzisiaj patrze ile osób siedzi na serwach.
I ku mojemu zdumieniu na Valorii widze:
Valoria 439
Masakra :))
Lord Jack
12-11-2003, 16:50
Wiecie może jakie są najwyższe levele na nowych światach ?
Nie ?
No to ja Was oświece.
Valoria:
Character information
Name: Therion Archons
Profession: Royal Paladin
Level: 32
Residence: Venore
Guild membership: Member of the Dominion
Last login: 12.11.2003 07:20:07 CET
Julera:
Character information
Name: Arcinas
Profession: Knight
Level: 28
World: Julera
Residence: Edron
Guild membership: Big bear of the Teddybears
Last login: 11.11.2003 16:07:03 CET
Comment: First in main.
First whit magic level 1 and 2.
Ładnie :))
Oni grają zalewie 2 tygodnie (może więcej)
I mają takie Levele.
A my gramy 2-3 miesiące i mamy około 15-17 Levelu.
Jak oni to robią ?
...
ajj muwisz ze pace powinny grac na premi tak?
a jak myslisz poco oni grajo na tych serwerach?
zeby jka przyjdo FACCE to górowac
Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza
Na non-pvp niema żadnej radochy z granai bo:
-dużo złodzieji
-niema pk i niema tego samego klimaciku z nimi ;)
-brak treningów z innymi ludźmi
-wszystkie profesje robią się wtedy bez znaczenia bo niema hierarchi ! .
Sprobuje polezmizowac z tym postem;P Sam gram na pvp i tez wlasciwie nie wyobrazam sobie grania na non-pvp ale wlasciwie z tylko jednego powodu z tych ktore tu wymieniles;) :
1. - nie wiecej niz na pvp w miastach takich jak carlin czy thais:(
2. jedyne z czym sie zgadzam:P
3. treningi z innymi ludzmi sa fajne z tego powodu ze mozna z nimi spokojnie pogadac, ale co do skillowania to ja na swoje 52/51 tylko 2/1 nabilem na playerach ( reszta to treningi z polar bearami;) )
4.- nie rozumiem o co chodzi ci z hierarchia, bo jesli o to ze wszystkie profesje sa wtedy sobie rowne no to chyba bardzo dobrze:) chociaz wedlug mnie i tak wszystkie profesje sa sobie rowne ( chociaz odstaje druid... ale mysle ze poprawia go w update:) )
Wbrew pozorom da sięwejść na nowe światy bez posiadania pacc!!!!!Isn't it bjutiful
Name: Lesiuplx
Profession: None
Level: 1
Residence: Rookgaard
Last login: 29.11.2003 08:15:49 CET
Account Status: Free Account
Brat the Beard
29-11-2003, 18:23
No bo na poczatku Julera i Valoria byly dozwolone dla wszystkich (tyle ze limitem bylo chyba 200 ludzi).
Powini stworzyc dla kazdego panstwa dany serw np dla nas Polandia :P albo jakos tak :) Bylo by fajnie ale niektorzy nie lubia grac z samymi polakami :P Mi tam obojetne :D
A my, facc będziemy zdani na łaskę i niełaskę tych premiumów. To jest ździebko niesprawiedliwe. Protestuję!
ale down to w tibie nie graj
Ja gralem na isarze ale przenioslem sie na Valorie!Valoria jest naprawde zajebista!!!A i przy okazji Chętnie zamienie rzeczy z isary na rzeczy na valori!
Bossmanek
01-02-2004, 02:07
Czy ja wiem czy to takie fajne?? zamiast tego powiekszyli by pojemnosc ludzi np na Danubi ;)
a ja sie zamulam na isarze:P
Co za wredny offtopic! ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.