Pokaż pełną wersje : POLSKA do boju?
Mam następujący problem: zarzynać ludzi z Polski czy nie?
Chce znać wasze zdanie.
MayGyver
21-10-2004, 16:25
zarzynac noobow nie patrzac na narodowosc
Potwierdzam. To czy jest ktos Polakem cze Swedem, nie ma większego znaczenia. Jak widzisz n00bka - lej, nie pytaj.
Haauasahaaushshsau cos ci powiem, tlyko zobaczylem napis " polska do boju " to myslalem ze nie wyrobie !!!!!!!!! polska, ona do boju loolllll, wszsytko na chacie latalo, bez kitu nie wierze w ten kraj P.S odkupujesz mi krzeslo
spider-bialystok
21-10-2004, 17:00
Nie bądź rasistą-lej wszystkich równo :D .
ja jak się wybieram żeby trochę noobków pobić ... to przeważnie trafiam na pl :/ i cholera jakoś żal mi się tych polaczków robi ... :(
Jak ktoś mnie pyta skąd jesteś to przeważnie odpowiadam, że z .... "Edron" a co mnie narodowość ? Mnie interesuje zachowanie graczam, a nie to skąd jest. Lej jak Ci się nawinie a nie na narodowość zwracasz uwagę.
Vegefa Ziom
21-10-2004, 18:20
Szczerze to ja więcej zabiłem polaków niż kogokolwiek, bo bez pytania o narodowość to Polacy robią najgorsze wrażenie(oczywiście nie wszyscy). Z Azury to dużo bym Polaków chciał zarżnąć, oj dużo...
PS. Jeżeli inne n00by z Polski chciały by cię okraść, zabić itp. to zemu ty masz im się odwdzięczać dobrodusznością?
EDIT: Z przykrością stwierdzam, że tytułem teamtu nie powinno być "Polsko do boju?", lecz "Polska do boju, czy do gnoju?"
Rupevef of Hiberna
22-10-2004, 14:03
Czlowieku sam zdecyduj ja od dawna polaków nie zabijam bo uważam to za coś okropnego bo to jest tak jak zabijanie swoich najlepszych kumpli.
NIE killuj polakow chba ze cie wkórwia.
Ale to tylko moje zdanie decyzja nalezy do ciebie.
Vegefa Ziom
22-10-2004, 14:42
Czlowieku sam zdecyduj ja od dawna polaków nie zabijam bo uważam to za coś okropnego bo to jest tak jak zabijanie swoich najlepszych kumpli.
NIE killuj polakow chba ze cie wkórwia.
Ale to tylko moje zdanie decyzja nalezy do ciebie.Jeżeli mnie ktoś nie wku**i to wogóle nie zabijam, a jak zapewne wiesz Polacy nie cieszą się na świecie "dobrą" opinią i bardzo często wku*** innych graczy, na przykład mnie -.-
A ja sie wam sprzeciwie nie rozumiem dlaczego Zabijac polaków ? ! jesli cos ukradnie zaatakuje cie to go zarżni ale jesli widzisz ze ktos pisze ci rope me PlX a ty go zabijesz dlatego ze ci dulczy to jestes glupi , przecie wkoncu ten ktos bedzie mial 40 lvl ! , a narazie zaczyna przygode z gra wiec mysle ze niema sensu zabijac "uczciwych" polaków lepiej zabijac Brazylijczyków bynajmiej mniej bedzie "Br ? Br ? Br ?" na serverach :tongue:
.......................Ciekawe czy wam bylo milo na 10 lvl..... jak was zabijali....
Rupevef of Hiberna
23-10-2004, 13:21
Jeżeli mnie ktoś nie wku**i to wogóle nie zabijam, a jak zapewne wiesz Polacy nie cieszą się na świecie "dobrą" opinią i bardzo często wku*** innych graczy, na przykład mnie -.-
Polacy tez mnie czesto w****iaja wiec nie ma problemu ale jesli nie w****ia to lepiej nie pkowac:P
Okradł powiedział ty idioto zrokujjjjjjj:D może dziecko się nauczy szacunku dla każdego oprócz złodzieji i pseudohakcerów o paru takich tam;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.