PDA

Pokaż pełną wersje : Paladin-jaki serv :<

Maniek94
23-09-2007, 21:40
Chce zrobić sobie palka ale nie wiem na jakim serwerze :P
Nie wiedziałem gdzie to napisać więc napisałem tu jak coś to sry

Jedno pytanie.

Na jakim servie zrobić se palka(najlepiej no-pvp)

Z góry dzięki:)

danielski
23-09-2007, 21:56
Chodz na unitere ;p Malo ludzi i duzo expowisk wolnych. Jest to server amerykanski wiec dodatkowo kiedy u nas sa godziny popoludniowe oni tam jeszcze grzecznie spia wiec jest jeszcze mniej ludzi.

Draxin
23-09-2007, 22:34
Ja ci odradzam Non-PvP ale jak tam chcesz :)
Ja ci polecam Nerane , Candie lub jakiś z nowych światów żeby było mało ludzi...No i żeby był Niemiecki serwer ponieważ wtedy mniejsze lagi są.

Pozdrawiam Draxin

Flamon
23-09-2007, 23:08
NEBULA! :D

Manh~, Zabijanie za nic! Wejdź!

/\ żart.

Manh~ żadko zabija low lvli ;] Dużo wolnych expowisk i Multum polakófff (albo + albo -, jak kto woli ;]).

nie123
24-09-2007, 11:19
Ja ci odradzam Non-PvP ale jak tam chcesz :)
Ja ci polecam Nerane , Candie lub jakiś z nowych światów żeby było mało ludzi...No i żeby był Niemiecki serwer ponieważ wtedy mniejsze lagi są.

Pozdrawiam Draxin

Hehe jak umie skillowac i wie gdzie skillowac to na non pvp nie ma problemu.
Nerana,Candia ? 2 z najbardziej przeludnionych serwerów 8o

Mailuss
24-09-2007, 12:46
Jeżeli chcesz grać normalnie jak w grę rpg czyli zabijać potworki i zyskiwać lvl'e to polecam jakikolwiek świat no-pvp ale jeżeli chcesz walczyć z innymi osobami to polecam świat pvp.
P.S odradzam Aurea, u nas jest najdłuższa i największa wojna ze wszystkich serverów.
TU NIEMA ŻYCIA !! Ale itak jest zajebiscie :)

X-Anylon
24-09-2007, 13:19
Ja preferuję:
a)NoN-PvP to:Unitera!Możesz też Guardia ale ona jest przeludniona :/
b)PvP to:Prawie wszystkie...Tylko poczytaj o jakimś serverz z pvp..Po co?..Żebyś wiedział czy na danym świecie jest jakaś wojna...Bo łatwo na taki serverze dednąć na Low lvl...
c)Enfo PvP to:Inferna ale z ogółu odrzucam tą co propozycię ponieważ nie dasz tam rady...To tylko servera dla takich bardziej profesionalistów!:)

Eyro
27-09-2007, 22:04
Hehe jak umie skillowac i wie gdzie skillowac to na non pvp nie ma problemu.
Nerana,Candia ? 2 z najbardziej przeludnionych serwerów 8o

raczej mu chodzi o to ze boterzy graja 24 h na dobe ida spac zostawiaja bota itp a gm'ow jakby nie było -.- wiec zero satysfakcji z gry i wku****** cie boterzy jeszcze

Withord
28-09-2007, 00:40
Jeżeli chcesz grać normalnie jak w grę rpg czyli zabijać potworki i zyskiwać lvl'e [...]
Wiem, że się czepiam, ale to co kolega przestawił to nie rpg tylko hack'n'slash.

Rohas
28-09-2007, 15:54
Ech.. Tematy typu 'jaki serv wybrac' nie maja kompletnie sensu, gdyz kazdy bedzie Ci podawal serv na ktorym gra. Po prostu sam sobie wybierz co wolisz:
stary swiat - male ceny/duzo ludu/duzo h'lvli
nowy swiat - sredniawe ceny/duzo ludu/srednio h-lvli
Wybor nalezy tylko i wylacznie do Ciebie ;]

Qashutia
28-09-2007, 16:32
Non-pvp? Odradzam, tymbardziej paladynem, ale cóż... Odradzam zupełnie Guardię, no chyyba że nontoper pacc chociaż nawet wtedy s kolejki :o
Najlepiej Nerane...
Pvp? Serdecznie zapraszam na azurę! Narazię żądzi polska gildia, Wanted. Owszem, punishers stara się o dominację, ale o pierwszę :
Kilku polakow w niej jest więc nie będzię Hi->pl->Dead.
Nie ma więszych szans, chyba że DOF jej pomożę, ale to mało prawdopodobne ;] Mimo to, iż oni może leiej by się sprawowały we władzy to i ta lepiej niech zostanię ta ja jest :) Można też pograć na Danubii, gdzie jest legendarna Bad Boys oraz Paladinka :) Ale Jak jesteś parciuch i chcesz biegać w bohach po desercie, to antica będzie najlepsza. Ale cóż, pvm wybrałeś :/

lukend-knight-z-guardii
28-09-2007, 17:15
jak palkiem chcesz gran na no-pvp to życze powodzenia a osobiscie polecam pvp grałem kiedys na isarze druidem 0 kolejek malo ludzi i malo PK
a na no-pvp to cie blokna i co bedziesz mial i glupio sie skilluje no chyba ze masz kumpli na jakims no-pvp to graj ale jak tak bys sie nie pytal

mam nadzieje ze pomoglem