Pokaż pełną wersje : Nice combos - Isara
Spontaniczy msg sprawia, ze mozna sie zabawic :)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31371
Prosze o komentarze!:D
@dwn
Powidz mi, jesteśmy noobami z 0 pvp bo go w 4 nie strapowalismy na otwartym terenie? Prawdą jest, że uciekł z jednego trapa ale tylko dlatego ze skonczyły sie m walle nie jednym h lvlom uciekak ktosz trapów :) jezeli TY masz 100% pvp zapraszam na Isare ;]
siniestro
23-09-2007, 23:28
zabawiles sie i zlapales ban XD
dark_solti
24-09-2007, 01:29
To ma Być żart? żałośni jesteście niestety :confused:;(
0 pvp macie w porównaniu do tego kina :baby:
Prowo'kator
24-09-2007, 13:15
To ma Być żart? żałośni jesteście niestety :confused:;(
0 pvp macie w porównaniu do tego kina :baby:
NIe powiedzialbym ze maja 0 pvp.
Zato ty skoro tak wszytko pieknie robisz to pokaz nam co potrafisz;]
fajny filmik polecam;p
a co do pvp bylo dobre wg mnie .. czemu Ripzter nie ma sdkow na hotkeyu?
aa i zastanawia mnie czemu ten knight stojac w trapie nie przesunal Etiba na ukos zeby wyjsc z trapu? lol .. zal ;s
a btw. troche wam zeszlo zeby ubic 54 knighta^^
szkoda Etiba ^^
pzdr
Slimamoneko
24-09-2007, 17:27
hmm... w sumie sie nie popisaliscie... w 5 ubiliscie mniejszego lvl, w dotaku z AOLem i jeszcze typek od was dostal bana;p
wedlug mnie calkowicie bez sensu bylo robienie tego zerka... ktory wogole temu kinie sie nie przebijal... i w tym peirwszym trapie pod GH z zerkiem nie dali wam FB albo PB?! by koles sie 2x szybciej rozlozyl:P ale ogolnie moze byc:P
tak Btw macie niezly sklad i mozecie go o wiele lepiej wykorzystac ;d wbijcie jakiemus 120+ ms/ed'owi na exp i spokojnie dacie rade w 5:P a frag bedzie ladniejszy niz 54 kina:P
Etib to ja :) powiem tak cięzko bylo go strapowac bo to otwarty teren a my, przynajmniej ja bylem przygotowany na jedna akcje :P ten kina byl z gildi mortal kombat a ja nie znosze ich lidera ;P sklad nie byl pelen ;P moze kiedys dam film z jakiegos open battle albo mass logow ofc po banie ;p dzieki za komentarze xD btw. zerk byl tylko po to by trapnac go a na ukos tam nie da sie przesunac dlatego nie bylo pota ani nic ;)
Nieźle,grałem kiedyś na isarze i zrezygnowałem właśnie bo takie grupki mnie dopadały.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.