Pokaż pełną wersje : Forbidden Land Hunt bt 4 pallys
Krótki huncik z forbidden land ;p było troszke akcji ;p loot chyba dopisał ;]
Miłego oglądania xD
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31387
widzę ze dużo komentarzy
Ciekawe jak by to był MDW albo jakiś 200+ pewnie spam na 8 stron ...
I wy się dziwicie że nikt nie daje tu filmów...
widzę ze dużo komentarzy
Ciekawe jak by to był MDW albo jakiś 200+ pewnie spam na 8 stron ...
I wy się dziwicie że nikt nie daje tu filmów...
Takich filmów są setki, więc po co oglądać w kółko to samo..?
brak Ci czulosci? o.O mama Cie nie przytulala jak byles maly? o.O
bo zachowujesz sie jak dziecko ktore nie jest docenione i potrzebuje pocieszenia :(
to ze dales film i ktos go obejrzy nie znaczy ze MUSI go komentowac... ja ogladam bardzo duzo filmow a tylko niektore komentuje bo mi sie po prostu nie chce...
@film
moze byc dla kogos kto chce wiedziec co i jak na tych terenach
@2x up
hah ;] śmieszny jesteś
Pokarz mi w ciągu ostatniego miesiąca tak sam film jak ten Jakoś mi sie nie chce wierzyć żeby takich filmów były "setki"
Pwned
@up
Lol Ja sie poprostu denerwuje jak widzę jak wrzuca jakiś 200+ lvl i komentuje całe forum hmm może nie komentuje ale raczej " liże mu dup* " tyle..
Obejrzałem filmik i nawet fajny i GZ skille na 60 lvl 92/76 to już coś :)
fajny filmik,
hehe no napewno masz racje , jezeli jakis 200+ , 300+ lvl dalby tu film to juz by bylo kilka/kilkanascie stron , bo poprostu chcialby sie podlizac.
pozdro
Slimamoneko
24-09-2007, 17:45
nie ogladalem calego, ale nic nadzwyczajnego ;) bijecie se w 4 beho, hydry i GS ;) zwyczajny film z Huntu, wiec nie spodziewaj sie tutaj 8 stron komentow, co nie zmienia faktu ze jakbyc byl 300 lvl to commentow by bylo z parenascie stron:P
btw. nice skils u have:P
@2x up
hah ;] śmieszny jesteś
Pokarz mi w ciągu ostatniego miesiąca tak sam film jak ten Jakoś mi sie nie chce wierzyć żeby takich filmów były "setki"
Pwned
@up
Lol Ja sie poprostu denerwuje jak widzę jak wrzuca jakiś 200+ lvl i komentuje całe forum hmm może nie komentuje ale raczej " liże mu dup* " tyle..
Pokaż*
Bardziej komentują filmy od 200+, dlatego że takie filmy są ciekawsze, komu tu lizać dupę skoro ten 200lvl nawet tutaj nie zagląda, bo albo nie jest Polakiem albo ma to w dupie.. ; o
@down
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=3531145
Nawet troszkę więcej niż pięć xD!
P.R.O.S.T.O.
24-09-2007, 18:22
Takich filmów są setki, więc po co oglądać w kółko to samo..?
Znajdź mi 5, a Ci uwierze.. To po 1, a po 2 to chyba każdy chce żeby jego filmik był komentowany? I ma prawo Was o to poprosić więc nie wiem skąd te "wyzwiska"... Filmik fajny chodź trochę za dużo Was tam było :p Skille ładne... Nieskromnie mówiąc miałbym większe tylko duża ilość deadów mi przeszkodziła:P
Pozdro:D!
btw. nice skils u have:P
U no have english nice, und du weisst nicht że po btw kropki nie stawiet'.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.