PDA

Pokaż pełną wersje : Aldora war, EM sneak attack 220ek z EM pada!!

Crafty Pall
24-09-2007, 02:04
http://rapidshare.com/files/57792391/maslog.rec.html

rehost:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31397

Hellsir
24-09-2007, 05:15
Nawet mass logi im nie pomagają. Tym bardziej combo boty :). Eli leci z advami ostro. Kiedy dobije 200 ?

wrogonastawiony
24-09-2007, 08:43
Kiedy oni sie ogarna ? =/
Wyglada jakby wystawili na poczatku Mavadoniego, pewnie przypadek.. ;p
A CO 24/7 tibia ? Bo kiedy EM nie zrobi jakiejs akcji to tylu was z CO jest ze szkoda gadac ;p

Zosimow [84]: walnoc
Zosimow [84]: ?

Zosimow [84]: ZYD JEST TWARDY ALE PEKNIE JAK KONDON Z KIJOSKU

Kto go wystrugal ? ; (

BingooCola
24-09-2007, 09:32
Gratz kolejnej wygranej wojny ;)

Mavadoni go go 100 lvl :D

raven
24-09-2007, 10:10
szkoda chlopow :p

chociaz zdaje mi sie ze teraz to oni te masslogi i wszystkie akcje robia " na odpierdol sie " byle co by bylo, dawno nie widzialem przemyslanej akcji z ich strony

Monkowy
24-09-2007, 11:02
dobrze żydek expi :D czesto spi ;d
prawie jak na pytherze jeden ek.... na wojnie 9 lvli w dol :D

gz akcji ;]

morthifer
24-09-2007, 12:26
siema, nowy owner zyda

Iron'knight
24-09-2007, 15:23
Jak zwykle na Aldorze - piekna openka, a akcja z Demon Skeletonem ;) swietna.

Smoluk
24-09-2007, 15:53
@no brawo dla Nemtora, moim zdaniem on ma najlepsze pvp w Tibi.

Jak zwykle ładna akcja :D
Ile fragow bylo wogle? Naliczylem 5-6.

Snagoth
24-09-2007, 16:24
ogladajac ten filmik czulem sie jak na otsie rpg gdzie byly wojny i jedna strona byla zdecydowanie lepsza :) tyle ze to rl tibia ;d niezle ich rozwalili ;]

Ojciec Dyrektor
24-09-2007, 17:19
Jak zwykle na Aldorze - piekna openka, a akcja z Demon Skeletonem ;) swietna.

Nooo a na ten pomysł z Ds'ami kto wpadł ? No kto ? to już wam pozostawię, odpowiedzcie sobie sami ;D

@@@ Dla nie kumatych, to ja ale ciii ....

Pan Kracy
24-09-2007, 17:59
Nooo a na ten pomysł z Ds'ami kto wpadł ? No kto ? to już wam pozostawię, odpowiedzcie sobie sami ;D

@@@ Dla nie kumatych, to ja ale ciii ....

kurde ale quiz no nie wiem kto to mógł być ;/;/;/ proszę powiedz kto to wymyślił? na pewno ktoś z em <ironia> xDD pozdro ;]

nice eli jedzie pięknie jeszcze trochę i 200lvl!

Drakonir
24-09-2007, 18:26
@no brawo dla Nemtora, moim zdaniem on ma najlepsze pvp w Tibi.

Jak zwykle ładna akcja :D
Ile fragow bylo wogle? Naliczylem 5-6.

Dla mnie jajlepsze pvp ma/miał Demisoz

Ładna Akcja

Lexii
24-09-2007, 18:38
Jak widać nawet po update te kiepskie sd sorców drutów jest wstanie zabić 220lvl ;p Ale z drugiej strony potrzeba więcej ludzi do tego xD

Smoluk
24-09-2007, 19:39
@@up
Kiedyś słyszałem że Nemtor na test serverze rozwalił na 100~(max 180)
levelu, 200+, za czasow kiedy nie bylo hotkey.. Czyli 7.6 chyba :baby:

Z kogo ten loot? W opisie pana wyzej? "demon dust" <- ? :baby: (ghazbarana?)

Inz
24-09-2007, 19:59
@up
Ta z Ghaza ;P

@topic
Hail Nemtor..nie atpliwie najlepsze pvp w tibi i to można bylo widziec na tibi 7.6...wymiata 2x lepiej niz masak ;p

Snagoth
24-09-2007, 20:15
troche nie do tematu ale czy moglbym dostac jakis link do tmatu na tibia.com albo do ss'a potwierdzajacego prawdziwosc loota z Ghaza? To ze spadl Demonbone to prawda ale o Demon legach nie slyszalem :)

verssus
24-09-2007, 20:44
Gratz akcji EM Sux smierdzi i nic nie robi.
eli pieknie sie poskladal.
Mavadoniego chyba nie musze dluzej komentowac niz "koks aldory"

RickyLove
24-09-2007, 21:11
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:

Miszczu
24-09-2007, 21:14
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:

Na ank został Nemtor spingowany :).
A Masa w bramie w edron faktycznie znoobil ale to sie zdarza kazdemu.

Crille
24-09-2007, 21:14
Nemtor sucks

eVo
24-09-2007, 22:57
sory ale nie moglem sie powstrzymac XD

kurwa mac odezwal sie el0 el0 pro evuler gajmer ktory wie wszystko co sie dzieje na aldorze a zapewne gra na aldorze od pol(?) roku jak ktos juz tam poweidzial na ankh nemtor zostal spingowany a ty od*******asz szope ze "padl jak noob" a niby co mial robic jak kurwa sie ruszac nie mogl??? moze zanim cos napisziesz to pomysl a nie kurwa najpierw piszesz a pozniej(?) myslisz(?) jezeli masz czym wogole ^^
co do masakrowca na edron coz kazdemu sie moze zdarzyc ze sie utamo skonczyla czy cus -----'

co do filmu niezla akcja ^^

Nacpany_Wlodek
24-09-2007, 23:06
Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..

vns.rlz
24-09-2007, 23:25
Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..

zal hooj ci do tego ile ktos gra moze grac 1h a moze 24h to kazdego sprawa.

Ankel
25-09-2007, 00:37

Jakimi no-liferami, rotfl czlowieku ogarnij, zaczela sie szkola wiekszosc osob siedzi w domu, wystarczy kilka sygnalow i jest ekipa.@spy dzieki poraz kolejny.B)

Smoluk
25-09-2007, 09:06

Tak jak powiedzial kolega wyzej, Nemtor zostal spingowany. Nawet jest gdzies film na youtube.com, na ktorym to dobrze widac.
Widac ze ty wszystko wiesz najlepiej. :)
Pozdro

Nacpany_Wlodek
25-09-2007, 16:56
@vns.rlz

Po 1 "zal" juz dawno nikogo nie smieszy.
Po 2 pisze się "ch.uj" nie "hooj"

@Ankel
No dobra, nie wszyscy, ale z 20 ostro na*******a jak wykazuje pskonejott.

Pan Kracy
25-09-2007, 17:57

a ty to już jesteś największy pro pvp master hail! strzelasz pewnie lepiej niż Chuck Norris!!!

Ancient900
25-09-2007, 18:09
@RickyLove
Widać że nie odróżniasz kogoś spingowanego od kogoś bez pvp, a nawet jeśli Nemtor spieprzył sprawe przy swojej śmierci to wypadek przy pracy, nie to co Mavadoni (gdyby był w wojnie od początku to już by do 100 dojechał;o ).

Co do tego że z CO zawsze jest więcej osób online niż z EM, duży wpływ ma na to liczebność obydwóch gildii (moja własna opinia, mogę się mylić).

Mi'chael
26-09-2007, 18:44
Według mnie nikt nie powinien mówić że ktoś ma najlepsze pvp skoro gracie tylko na jednym świecie lub oglądacie z tego filmiki są tez inne dobre światy i nie mam na myśli tylko tych dobrze znanych (antica aldora furora) bo tylko takie ludzie oglądają. A filmik dosyć mi się podoba.