Pokaż pełną wersje : Aldora war, EM sneak attack 220ek z EM pada!!
Crafty Pall
24-09-2007, 02:04
http://rapidshare.com/files/57792391/maslog.rec.html
rehost:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31397
Nawet mass logi im nie pomagają. Tym bardziej combo boty :). Eli leci z advami ostro. Kiedy dobije 200 ?
wrogonastawiony
24-09-2007, 08:43
Kiedy oni sie ogarna ? =/
Wyglada jakby wystawili na poczatku Mavadoniego, pewnie przypadek.. ;p
A CO 24/7 tibia ? Bo kiedy EM nie zrobi jakiejs akcji to tylu was z CO jest ze szkoda gadac ;p
Zosimow [84]: walnoc
Zosimow [84]: ?
Zosimow [84]: ZYD JEST TWARDY ALE PEKNIE JAK KONDON Z KIJOSKU
Kto go wystrugal ? ; (
BingooCola
24-09-2007, 09:32
Gratz kolejnej wygranej wojny ;)
Mavadoni go go 100 lvl :D
szkoda chlopow :p
chociaz zdaje mi sie ze teraz to oni te masslogi i wszystkie akcje robia " na odpierdol sie " byle co by bylo, dawno nie widzialem przemyslanej akcji z ich strony
dobrze żydek expi :D czesto spi ;d
prawie jak na pytherze jeden ek.... na wojnie 9 lvli w dol :D
gz akcji ;]
morthifer
24-09-2007, 12:26
siema, nowy owner zyda
Iron'knight
24-09-2007, 15:23
Jak zwykle na Aldorze - piekna openka, a akcja z Demon Skeletonem ;) swietna.
@no brawo dla Nemtora, moim zdaniem on ma najlepsze pvp w Tibi.
Jak zwykle ładna akcja :D
Ile fragow bylo wogle? Naliczylem 5-6.
ogladajac ten filmik czulem sie jak na otsie rpg gdzie byly wojny i jedna strona byla zdecydowanie lepsza :) tyle ze to rl tibia ;d niezle ich rozwalili ;]
Ojciec Dyrektor
24-09-2007, 17:19
Jak zwykle na Aldorze - piekna openka, a akcja z Demon Skeletonem ;) swietna.
Nooo a na ten pomysł z Ds'ami kto wpadł ? No kto ? to już wam pozostawię, odpowiedzcie sobie sami ;D
@@@ Dla nie kumatych, to ja ale ciii ....
Pan Kracy
24-09-2007, 17:59
Nooo a na ten pomysł z Ds'ami kto wpadł ? No kto ? to już wam pozostawię, odpowiedzcie sobie sami ;D
@@@ Dla nie kumatych, to ja ale ciii ....
kurde ale quiz no nie wiem kto to mógł być ;/;/;/ proszę powiedz kto to wymyślił? na pewno ktoś z em <ironia> xDD pozdro ;]
nice eli jedzie pięknie jeszcze trochę i 200lvl!
Drakonir
24-09-2007, 18:26
@no brawo dla Nemtora, moim zdaniem on ma najlepsze pvp w Tibi.
Jak zwykle ładna akcja :D
Ile fragow bylo wogle? Naliczylem 5-6.
Dla mnie jajlepsze pvp ma/miał Demisoz
Ładna Akcja
Jak widać nawet po update te kiepskie sd sorców drutów jest wstanie zabić 220lvl ;p Ale z drugiej strony potrzeba więcej ludzi do tego xD
@@up
Kiedyś słyszałem że Nemtor na test serverze rozwalił na 100~(max 180)
levelu, 200+, za czasow kiedy nie bylo hotkey.. Czyli 7.6 chyba :baby:
Z kogo ten loot? W opisie pana wyzej? "demon dust" <- ? :baby: (ghazbarana?)
@up
Ta z Ghaza ;P
@topic
Hail Nemtor..nie atpliwie najlepsze pvp w tibi i to można bylo widziec na tibi 7.6...wymiata 2x lepiej niz masak ;p
troche nie do tematu ale czy moglbym dostac jakis link do tmatu na tibia.com albo do ss'a potwierdzajacego prawdziwosc loota z Ghaza? To ze spadl Demonbone to prawda ale o Demon legach nie slyszalem :)
Gratz akcji EM Sux smierdzi i nic nie robi.
eli pieknie sie poskladal.
Mavadoniego chyba nie musze dluzej komentowac niz "koks aldory"
RickyLove
24-09-2007, 21:11
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:
Jak czytam niektorych komentarzy to mi sie plakac chce... nie wiedza co sie na aldorze dzieje a pierdola 3 po 3... "moim zdaniem nemtor ma najbardziej wyrobione pvp" a jak kurwa padl jak noob? na ank... albo to samo masak sie kiedys zlozyl na 2 explo i sd... ale ten co sie smial z mavadoniego to jest pro! sorry nie mam czasu kopiowac nickow bo czasu na wasz szkoda... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie o sprawach wojny na aldorze tylko komentujcie filmik ktory ziomek wystawia!:baby:
Na ank został Nemtor spingowany :).
A Masa w bramie w edron faktycznie znoobil ale to sie zdarza kazdemu.
sory ale nie moglem sie powstrzymac XD
kurwa mac odezwal sie el0 el0 pro evuler gajmer ktory wie wszystko co sie dzieje na aldorze a zapewne gra na aldorze od pol(?) roku jak ktos juz tam poweidzial na ankh nemtor zostal spingowany a ty od*******asz szope ze "padl jak noob" a niby co mial robic jak kurwa sie ruszac nie mogl??? moze zanim cos napisziesz to pomysl a nie kurwa najpierw piszesz a pozniej(?) myslisz(?) jezeli masz czym wogole ^^
co do masakrowca na edron coz kazdemu sie moze zdarzyc ze sie utamo skonczyla czy cus -----'
co do filmu niezla akcja ^^
Nacpany_Wlodek
24-09-2007, 23:06
Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..
Nie rozumiem jak można non stop dostawać baty, fakt walka z no-liferami jest trudna, ale mimo wszytsko..
zal hooj ci do tego ile ktos gra moze grac 1h a moze 24h to kazdego sprawa.
Jakimi no-liferami, rotfl czlowieku ogarnij, zaczela sie szkola wiekszosc osob siedzi w domu, wystarczy kilka sygnalow i jest ekipa.@spy dzieki poraz kolejny.B)
Tak jak powiedzial kolega wyzej, Nemtor zostal spingowany. Nawet jest gdzies film na youtube.com, na ktorym to dobrze widac.
Widac ze ty wszystko wiesz najlepiej. :)
Pozdro
Nacpany_Wlodek
25-09-2007, 16:56
@vns.rlz
Po 1 "zal" juz dawno nikogo nie smieszy.
Po 2 pisze się "ch.uj" nie "hooj"
@Ankel
No dobra, nie wszyscy, ale z 20 ostro na*******a jak wykazuje pskonejott.
Pan Kracy
25-09-2007, 17:57
a ty to już jesteś największy pro pvp master hail! strzelasz pewnie lepiej niż Chuck Norris!!!
Ancient900
25-09-2007, 18:09
@RickyLove
Widać że nie odróżniasz kogoś spingowanego od kogoś bez pvp, a nawet jeśli Nemtor spieprzył sprawe przy swojej śmierci to wypadek przy pracy, nie to co Mavadoni (gdyby był w wojnie od początku to już by do 100 dojechał;o ).
Co do tego że z CO zawsze jest więcej osób online niż z EM, duży wpływ ma na to liczebność obydwóch gildii (moja własna opinia, mogę się mylić).
Mi'chael
26-09-2007, 18:44
Według mnie nikt nie powinien mówić że ktoś ma najlepsze pvp skoro gracie tylko na jednym świecie lub oglądacie z tego filmiki są tez inne dobre światy i nie mam na myśli tylko tych dobrze znanych (antica aldora furora) bo tylko takie ludzie oglądają. A filmik dosyć mi się podoba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.