Pokaż pełną wersje : [Name Lock]
Hopkins1991
24-09-2007, 17:06
Witam.
Chciałem się zapytać tych bardziej zapoznanych z regulaminem grania w tibię czy nick "Pilsner Oiquell" może zostać dopuszczony do gry? ponieważ dostałem "Name Lock'a" i i mi napisali, że ten nick nie przedstawia żadnej osoby, a jest taki zespół, który się tak nazywa i nie wiem czy mogę do nich pisać o przywrócenie imienia. W regulaminie nie widziałem żeby pisało coś w tym stylu że jest zabroniony nick.:(:(
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Shinodin Barthez
24-09-2007, 17:17
Ta nazwa raczej przypomina mi nazwe marki piwa :) Ale nie znam takiego zespołu nie powinieneś raczej dostać za taką nazwe name locka...
Hopkins1991
24-09-2007, 17:19
No też mi się tak wydaje. Chyba będę musiał do nich napisać ;/;)
Lipperek
24-09-2007, 17:29
Twój nick kojarzy się z nazwą piwa więc jest nielegalny :)
Master Knight de'Vere
24-09-2007, 17:56
Nick gracza ma określać osobę, jeżeli twój nick jest nazwą zespołu czy też marką piwa nie spełnia tej zasady. Inaczej mówiąc po prostu name-lock był zasłużony i tyle. :p
Witam.
Chciałem się zapytać tych bardziej zapoznanych z regulaminem grania w tibię czy nick "Pilsner Oiquell" może zostać dopuszczony do gry? ponieważ dostałem "Name Lock'a" i i mi napisali, że ten nick nie przedstawia żadnej osoby, a jest taki zespół, który się tak nazywa i nie wiem czy mogę do nich pisać o przywrócenie imienia. W regulaminie nie widziałem żeby pisało coś w tym stylu że jest zabroniony nick.:(:(
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.
Jesli jest taki zespol i zna go CM lub GM co dam NameLocka to juz po nicku :) ... A co wiecej twoj Nick lekko podchodzi pod znane mniej lub bardziej piwo, w kazdym bardziej chyba bardziej znamy ow piwo niz zespol :) ...
Wiec co ci szkodzi zmienic sobie nick :) ...
mateuszmati1234
19-07-2008, 14:42
ja też dostałem namelack a muj nik to Przyprawa do Pizzy czy to ma byc zły nik nielegalny ? i za iel mi to zniknie i będe mugł grac ?
RothesNieBanuj
19-07-2008, 14:50
ja też dostałem namelack a muj nik to Przyprawa do Pizzy czy to ma byc zły nik nielegalny ? i za iel mi to zniknie i będe mugł grac ?
nikdy ci gupku nie zniknie i nałucz sie pisac bo piszesz jak :swe: z translatataorem dziecko:baby:
musisz nubie na tibia.com zmienic nik i wogule nielegalny elo i pocficz czy cos takiego:baby:
Mogłeś dostać słownik zamiast namelocka :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.