PDA

Pokaż pełną wersje : Skillowanie na ghoulu.

Taranka
24-09-2007, 18:57
Witam, chciałbym się dowiedzieć na jakich skillach i z jakim eq można zacząć skillic na "dzikim" ghoulu.
Ps. Szukałem, nic nie znalazłem.

Blaf
24-09-2007, 19:08
Według mnie aby trenować na "dzikim" ghoulu to potrzebujesz dużo Garlic necklace. Ghoul używa Life Drain i przed tym nie ochroni cię dobra tarcza czy zbroja. W kwestii skilii i eq to myśle że skile po 40-45 i p set z beholder-dragon shield starczą.

Dobrodziej
24-09-2007, 19:11
wotpię żebyś wyczymal więcej niż 1 minute bo ghul wysysa życie.spytaj kogoś czy by ci nie postawił monka a jeżeli to noob pvp to również spytaj czy by Ci ktoś postawił monka i ustaw ghula tak żeby ghul bil monka a ty ghula i 2 raty na shield i jedziesz ;d

Taranka
24-09-2007, 19:17
Według mnie aby trenować na "dzikim" ghoulu to potrzebujesz dużo Garlic necklace. Ghoul używa Life Drain i przed tym nie ochroni cię dobra tarcza czy zbroja. W kwestii skilii i eq to myśle że skile po 40-45 i p set z beholder-dragon shield starczą.
Wzorowałeś się na tym? Taktyki: Rycerze na skilach 40/40 poradzą sobie z nimi tylko za pomocą użycia czaru light healing Tu chodzi o pokonanie Ghoula, a nie skillowanie :/. Z garlic nacklace moge iść jutro i spróbować.
Ps. Non-pvp, btw. nie mam znajomych, którzy by postawili monka, bo sami grają knightami/pallkami. :(

Voon
25-09-2007, 10:50
Witam, chciałbym się dowiedzieć na jakich skillach i z jakim eq można zacząć skillic na "dzikim" ghoulu.

Tu chodzi o pokonanie Ghoula, a nie skillowanie :/.

To o co chodzi? :confused:
Chcesz na nim skillować czy po prostu go uwalić?

poreda
25-09-2007, 10:59
Z twojego opisu wynika że masz 60lv+... I ty się pytasz czy dasz rade Ghoulowi? www.allegro.pl Plx?

Slythia
25-09-2007, 11:00
Poskillowac. A slowo tu oznaczalo "w tym cytowanym przeze mnie fragmencie".
A co do tematu... Nie wiem. Najlepiej idz i zobacz. Ale 40/40 to troche malo... Moim zdaniem przyda sie 60/60.

@up
Moze i ma 60lvl+, ale to sorc... I nie o "danie rade" idzie, tylko o skillowanie.

Geralt ze Spychowa
25-09-2007, 13:36
Wzorowałeś się na tym? Tu chodzi o pokonanie Ghoula, a nie skillowanie :/.

on to pisze odnosząc sie do postu w ktorym ktos opowiada jak pokonac ghoula - czytanie ze zrozumieniem. Oj slabo na maturze bedzie...

Taranka
25-09-2007, 16:04
Z twojego opisu wynika że masz 60lv+... I ty się pytasz czy dasz rade Ghoulowi? www.allegro.pl Plx?
Mówisz, że allegro? Chyba sam kupujesz tam. To co mam w profilu to dane sorca, a nizej w podpisie jest knight. Widać jak czytasz ze zrozumieniem

To o co chodzi? :confused:
Chcesz na nim skillować czy po prostu go uwalić?
@Voon~ czytanie ze zrozumieniem. Chodzi mi o skillowanie (nie sorcem ciamajdy).
@Slythia: Chodzi mi o knighta, a nie o dane w profilu. Look podpis.

poreda
25-09-2007, 16:10
Mówisz, że allegro? Chyba sam kupujesz tam. To co mam w profilu to dane sorca, a nizej w podpisie jest knight. Widać jak czytasz ze zrozumieniem

@Voon~ czytanie ze zrozumieniem. Chodzi mi o skillowanie (nie sorcem ciamajdy).
@Slythia: Chodzi mi o knighta, a nie o dane w profilu. Look podpis.

To jeżeli masz sorca to jesteś chyba świadomy ze ghoul jest słabiutki, a zadajesz pytania jak newbie, tym bardziej że jest już od tego temat.

Zieniu7
25-09-2007, 16:18
Chce ci powiedziec ze skilowanie na ghulu odpada:/ jezeli myslisz ze jest dobry do trenowania to sie mylisz...

Taranka
25-09-2007, 16:32
@up: Dzięki za info.

To jeżeli masz sorca to jesteś chyba świadomy ze ghoul jest słabiutki, a zadajesz pytania jak newbie, tym bardziej że jest już od tego temat.
Hum, mówisz newbie, może i jestem i nie ukrywam tego, ale czemu Wy się patrzycie na dane w profilu? Napisałem niżej, że chodzi i o knighta, a ty swoje! o sorca, żeby skillowac na ghoulu.
Ps. Temat do zamknięcia.

poreda
25-09-2007, 20:09
@up: Dzięki za info.

Hum, mówisz newbie, może i jestem i nie ukrywam tego, ale czemu Wy się patrzycie na dane w profilu? Napisałem niżej, że chodzi i o knighta, a ty swoje! o sorca, żeby skillowac na ghoulu.
Ps. Temat do zamknięcia.

Mi chodzi o to że w jednym poście piszesz że chcesz skillować a w drugim że ubijać.

Slythia
25-09-2007, 21:17
Mi chodzi o to że w jednym poście piszesz że chcesz skillować a w drugim że ubijać.
Nie napisal tak. Ciagle sie trzymal, ze chce tylko skillowac.
Tekst "Tu chodzi o pokonanie Ghoula, a nie skillowanie :/. " odnosi sie nie do tematu (czyli NIE "chodzi mi o pokonanie, a nie skillowanie"), lecz do zacytowanego wyzej fragmentu. Autor mial watpliwosc, czy Blaf wzorowal sie na taktykach z tibia.pl (chyba), ktore dotycza pokonania ghoula...

A co do tematu. Nie probowalam. Jednak lepiej skilluje sie na rotach/mino, a nawet trolach ;). Ustawic sie tak, by 2 bily... a reszta sama podejdzie. Najlepiej duzy respawn, by sie zdazaly odnawiac.

@down
Dobrze, nie klocmy sie... Wszyscy wiemy, o co chodzi, w sumie odpowiedz jest juz dana... Wiec nie ma co myslec na temat "co autor mial na mysli" lub "co oznacza to sformuowanie"...

Voon
25-09-2007, 21:20
@Up: popieram
@Autor: Sam przeczytaj powoli, bez pośpiechu swoje posty a dojdziesz że mówimy dobrze i że to ty raz mówisz tak a raz tak :)

Silentt
25-09-2007, 21:22
Nie wiem czy się opłaca na dzikim ghulu...
Na pvp na ghulu się praktycznie zaczyna...
Jeśli już zaczniesz skillować pamiętaj o tym, że ma life drain

Royalkowaty
26-09-2007, 20:00
Tarania poproś mnie ładnie to ci postawie ;P

Rav
26-09-2007, 23:52
Trenowanie w ten sposob raczej nie ma sensu waste a to na stronke nie mozna przyafkowac bo ci jeszcze combo strzeli po 30 kilka seryjek i lecisz polecal bym bardziej roty jest mase fajnych miejscowek a na lowlvl to chyba najlepsze rozwiazanie