Pokaż pełną wersje : Ghazor ginie na Tenebrze
http://rapidshare.com/files/57993135/ghazontenebra.rec.html
ok
btw. chamsko zerżnięte z tibia.de
Pomyśl czasami, że linków do key chyba się nie cytuje??
Ten sam filmik, lecz nagrywa większy lvl.
nie wchodzic
xD ale była jadka. Nie wiem jak ten trzeci bloker wytrzymał cały czas, chyba dzięki temu że deathslicerów nie było. Filmik Mógłby być troche krótszy (tak ze dwa razy).
Poproszę o rehost na jakiś sensowny server..
Dwimenor
25-09-2007, 10:59
Że tak powiem, ładnie. Zgrabniej im to poszło, niż ekipie z Candii
@Jancia
Proszę bardzo.
http://www.megaupload.com/?d=VFETKBMF
Megaupload ma lepsze transfery niż rapidshare
Nie da rady na TibiaCams? ;D
@up
to ma 3,27 mb, na tibicam chyba ~2mb limit
lord orzech
25-09-2007, 11:24
Hmm... szybko i ładnie :>. Chociaż spodziewałem się innego loota.
No to na inny serwer, bo coś megaupload szwankuje ;)
robert22
25-09-2007, 11:47
Limit możliwych połączeń dla kraju (Poland) jest obecnie wyczerpany. Prosimy spróbować ponownie za kilka godzin... Megaupload
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 315 minutes)
Rapid xD
Normalnie filmik faza...
@up
Żeby w takim razie ściągnąć z megaupload musicie mieć megaupload tollbar ;p
bajerfull
25-09-2007, 15:09
no i teraz niebieski bedzie regularnie ginal
Dajcie rehosta na speedy bo na rapidzie niemoge niewiem czemu
X(
@edit
juz dziala
Nic tych br nie rozumie xD ale ładnie dali rade tylko ze loot już jest nudny :/
Nie ma to jak team br ;] z 5 osób padło i coś mi sie wydaje że oni maja takie inny klawiatury że cały czas z Caps~ piszą ;]
btw gratz ! ;]
Kup.Se.Musk
25-09-2007, 16:27
Ładnie się zgrali, choć na początku trochę błędów popełnili. Szkoda, że lootnął tylko ten club.
P.R.O.S.T.O.
25-09-2007, 16:34
@Jancia
Proszę bardzo.
Szczerze mówiąc to wole już Rapida chociaż mam sieć lan, ale przynajmniej jest napisane ile trzeba czekać i zawsze pokombinować z proxy, a na Mega~ zawsze to sam: "Download with premium". Tak czy inaczej da ktoś rehosta na coś porządnego ?:)
Pozdro:D!
Kup.Se.Musk
25-09-2007, 16:39
To tu macie upload na filefront.com .
Mirror:
http://files.filefront.com/ghazontenebrarec/;8637703;/fileinfo.html
You see morgaroth's heart. It weighs 35.00 oz
http://img295.imageshack.us/img295/8673/1190688921lootghazaj3jq7.jpg <-- loot
Rehost
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=7983
Pff, tak samo jak z Ferdkiem, było parę nie udanych prób na początku, a później padał gdzie by się nie pojawił..
Btw Do czego te serducho? xD
No i czemu bloker nie dostał lota?!111 (screen up)
Pff, tak samo jak z Ferdkiem, było parę nie udanych prób na początku, a później padał gdzie by się nie pojawił..
Btw Do czego te serducho? xD
No i czemu bloker nie dostał lota?!111 (screen up)
Do addonu moze jakiegoś ? tak jak resztą dziwnych rzeczy które wypada z bossa za kazdym razem ? :D moze na 3 addony :P kto ich tam wie :P I dlaczego skoro leci z Gaza serce sie nazywa morgarots~ ? :D
Do addonu moze jakiegoś ? tak jak resztą dziwnych rzeczy które wypada z bossa za kazdym razem ? :D moze na 3 addony :P kto ich tam wie :P I dlaczego skoro leci z Gaza serce sie nazywa morgarots~ ? :D
Wczoraj wnocy Ghazor wpadl na gorome poexpic na cultach patrzy kurwa Morg zrespiony no to zakradl sie od tylu ubil i serducho zajebczyl ;)! jaki z tego morał? baranki lubia od tylu :)
Wczoraj wnocy Ghazor wpadl na gorome poexpic na cultach patrzy kurwa Morg zrespiony no to zakradl sie od tylu ubil i serducho zajebczyl ;)! jaki z tego morał? baranki lubia od tylu :)
pwned Xd! z
Piotrek~
25-09-2007, 18:44
@2up:
a lajon tylko o jednym :P
Czy może ktoś uploadnąć na YouTube ??
Dziękuje.
Iron'knight
25-09-2007, 19:29
Nie ma to jak team br ;] z 5 osób padło i coś mi sie wydaje że oni maja takie inny klawiatury że cały czas z Caps~ piszą ;]
btw gratz ! ;]
Wiesz co lepszy taki team w ktorym padnie pare osob ale zabija baranka niz team 50~ osob z ktorego padnie polowa a baranek nawet yellowa nie zalapie ;) Gratz dla nich w takim maly teamie go zlozyli ;p
Czy może ktoś uploadnąć na YouTube ??
Dziękuje.
120 minut na youtube?:D bo praktycznie caly czas jest niezła akcja.
@down
ma red hp i pada(wyobraź to sobie) osoba kręcąca film nie otworzyla nawet ciała, wiec już lepiej wyslij mózg i sobie przedstaw ghazbaranka i ostatni SD
@up
Nie:P
W tym jak ma red hp i pada ;p
@down
Nom boje się o hacka-.-
Fajnie, gdyby się TibiCam dało uruchomić na linuxie, prawda?
@up
Myslalem, ze ten co loota wzial krecil :P
@up
Nie:P
W tym jak ma red hp i pada ;p
A co nie umiesz odpalić tibicam ? czy sie boisz i hacka ? <lol2> 8o8o
Okrutny Pitevo
25-09-2007, 19:47
@Jancia
Proszę bardzo.
Haha... Nie czyta się regulaminu? :D:D
@edit
Może ktoś wie jaki był loot?
Fajnie, fajnie ale na candi bylło lepiej nagrane
haha owned :O
Devil Rayn
25-09-2007, 20:13
Sca, ave, aol, c legs na ziemi i nikt nie podbiega by ukraść jakby taka sytuacja była na candi mogę się założyć że pierwszy lepszy bot by to zawinął do bp xD.
Gratz ;]
Sca, ave, aol, c legs na ziemi i nikt nie podbiega by ukraść jakby taka sytuacja była na candi mogę się założyć że pierwszy lepszy bot by to zawinął do bp xD.
Gratz ;]
I na każdym innym Non-Pvp.
Etoric pleban nie potrafi nazwy potwora napisac shauhUSAHushau
Problemaker
25-09-2007, 21:39
Mógł by być wkoncu jakis filmik z perspektywy kgoso kto otwiera ciało jak jeden z pierwszych... Albo ze jakis uczciwy team i tylko jedna osoba podbiega do ciala... Jak narazie mógł by mi ktoś podać looty doklade ? Candia : Ten club i Demon Legsy (?) a Tenebra: Club i smieci??
Mógł by być wkoncu jakis filmik z perspektywy kgoso kto otwiera ciało jak jeden z pierwszych... Albo ze jakis uczciwy team i tylko jedna osoba podbiega do ciala... Jak narazie mógł by mi ktoś podać looty doklade ? Candia : Ten club i Denom Legsy (?) a Tenebra: Club i smieci??
Jeśli mózg to dla Ciebie śmieć, a na Candii żadnych d legów nie ma, plotka.
paffelek
25-09-2007, 21:46
Poszło całkiem fajnie, ale ja jestem zwolennikiem 3 blokerów coby zmniejszyć ewentualną możliwość ataku baranka na shooterów/siocherów (których jak na lekarstwo). Brawa dla tego pana z 205 lvlem (zapomniałem nicku) ratował dupę blokerowi nie raz, siochając go. Podsumowując i tak poszło ładnie ;]
@Snib'ek
pewnie drogą loterii przyznali loota, co moim zdaniem jest najsprawiedliwszym wyjściem, a zwłaszcza w wypadku ghazbarana gdzie blokerów może być więcej niż 1 :P
Dexter17
25-09-2007, 21:46
@up
Raczej serce.
Zalezy na haromini czegos takiego by nie było..
Zalezy na haromini czegos takiego by nie było..
Bo na Harmonii większość hlvli jest w Ruthless, tam każdy się zna i sobie ufa, ale jak by był ktoś spoza Ruthless to wiadomo, że by zajebał:o
I każdy Polak.
@Up: I każdy Polak.
No, może kurwa prawie każdy.
Co do filmu - to się aż chce oglądać! Nie ma wyzywania się, organizacja jest, każdy sobie ufa, rzekłbym - old Tibia.
Macio Giss
26-09-2007, 13:44
Bo na Harmonii większość hlvli jest w Ruthless, tam każdy się zna i sobie ufa, ale jak by był ktoś spoza Ruthless to wiadomo, że by zajebał:o
Hah! duzo osob hlvli nie jest w ruthless ale niektorych dobrze znaja niektore osoby ;p
a ruthless by raczej niebrali kogos komu nieufaja
Tak, zajebałby, a później goniliby go wszyscy online z Ruthless i wielu innych gildii z plecakami mwalli, i by sobie już nie pograł.
I uwierzcie mi, wiem coś o tym ;)
Drakonir
26-09-2007, 18:53
Tak, zajebałby, a później goniliby go wszyscy online z Ruthless i wielu innych gildii z plecakami mwalli, i by sobie już nie pograł.
I uwierzcie mi, wiem coś o tym ;)
Albo ban za DB bo herg zna GM Ronald~
Co do filmu - to się aż chce oglądać! Nie ma wyzywania się, organizacja jest, każdy sobie ufa, rzekłbym - old Tibia.
:D to pvp i wszyscy gadają po brazylijsku, więc zasada 'ufania' i 'niewyzywania sie' podlega tutaj innym prawom niż na polskiej n-pvp candii:P(polskiej-zdominowanej przez polaków)
Wojtas_Smieciarz
26-09-2007, 23:04
Dość dobrze im to poszło. Spamu co niemiara. Szkoda, że nie po polsku pisali, bo bym napisał, że się wyzywali.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.