Pokaż pełną wersje : Necro Druidem
Van_Gralo
25-09-2007, 15:29
mam takie małe pytanko do was czy opłacało by sie expić 65 Elder Druidem z 55 mlvl na necro?:) Jeżeli tak to jak to zrobić? moze by ktos wytłumaczył ? ;>
A jeżeli nie to gdzie by można było nim expić ? :p
pozdrawiam z góry dzięki ! :D
Bylo bardzo duzo takich tematow ale coz powiem ci jak :)
Po 1 bierzesz sporo mf, 1-2 bp hmm, 1-2 bp gfb i sporo fooda....
Po 2 wchodzisz tam idziesz kawalek nadol respi sie tam ds na skrzyzowaniu drog lepiej uzyc na nim convice runki niz co chwile zbijac bo dosc sporo moze zranic twoje dsy co ci powiekszy waste potem stawiasz drugiego dsa i zaczynasz bic necro tylko pamietaj dsy zawsze niech ida pierwsze a ty wal z visa czasami jesli masz okazje a tak to hmm+ volcanic rod? mysle ze to dobre rozwiazanie jak bedzie za duzo sumonow to gfb pociagnij ;]
Ancient900
25-09-2007, 16:48
Ps. wez 2 bp ih na leczenie dsow jak chcesz sie tam wybrac na dluzszy huncik.
Exura gran mas res plx?
Na tym lv na lajcie ci styknie exori vis+wand (więcej expa niż z DS'ami, lecz nie zawsze hunt zakończony powodzeniem, czyt. Loot).
A nie lepiej skoczyc sobie na tomba (vampy, bonebeasty, necro + jakies smieci)
Vampy z Dsow i Visow tak samo Bonebeasty i necro ;> zaden problem
Van_Gralo
26-09-2007, 21:29
Tak też robiłem dotychczas:) lecz to jest nieopłacalne wogule :( czasami spadnie ten Vamp Shield czy para boh -.- ale i tak sie nie zwraca ;( dlatego myślałem że może na necro sprubowac :)
LOL, na 65 lvlu wy chcecie na necro z dsami łazić? Ja tam sobie spokojnie na tym lvlu z wanda + vis expiłem, a zwracało się różnie w zależności od szczęścia, nie powiem, ale na 20 bp manasów 2 pary bohów mi spadły.
Oczywiście trzeba potrafić grać, lurować, umieć bić z visa itp, jak potrafisz to nie sprawi Ci to problemu, nie wiem po co się w dsy bawić : p.
Jesli nie czujesz sie pewny to nawet nie probuj isc na to necro bo tylko padniesz i tyle ci z tego bedzie to trzeba potrafic oraz z deka przewidywac ruchy i uwazac zeby cie nie zaskoczyl po czym napis u are dead. a jesli chcesz juz isc to najlepiej poogladaj sobie filmiki na tibicam jak inni to robili moze sie czegos nauczysz ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.