Pokaż pełną wersje : Inferna (E-pvp) Orsh!
Problemaker
25-09-2007, 21:55
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31464
Zwykły orsh, tym razem na infernie.
Michalusik
25-09-2007, 22:08
Tak powinien wygladac team na grube ryby, same sd leciało ^^ ale fajny widok :D.
Pozdrawiam
Michalusik
@edit
taki szkrin na zachete :)
http://img209.imageshack.us/img209/742/uo0053hq3.jpg
michalll
25-09-2007, 22:37
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1839195&pagenumber=1
Loot: rings and crap.
Tak więc nic ciekawego :p
Jak widać na zdj wyżej wystarczy teraz na orsha 10 ludzi w przedziale 60-80lvl aby padl .. xD a kiedys jaka podnieta była z orsha ... acha i 150ek do bloczenia tego xD
Same znajome nicki. Jedni znajomi pozytywnie, inni (większość) - nieszczególnie pozytywnie ;p
Lul, to wyglądało jak zabijanie zwykłego demona xd.
wrogonastawiony
25-09-2007, 23:09
Jak widać na zdj wyżej wystarczy teraz na orsha 10 ludzi w przedziale 60-80lvl aby padl .. xD a kiedys jaka podnieta była z orsha ... acha i 150ek do bloczenia tego xD
Nie oto chodzi, taka ekipa styknela bo jest mniejszy exhaust i mogli szybciej z sd siekac :P
dark_solti
25-09-2007, 23:10
pytanko czy na infernie szybciej można rzucać sd'kami ? zawsze mam takie wrażenie.
Orshabaal Już nie jest taki wielki jak kiedyś xD
pytanko czy na infernie szybciej można rzucać sd'kami ? zawsze mam takie wrażenie.
no można, ponieważ nie ma exh~
Krakersanczyk
25-09-2007, 23:12
Orshabaal Już nie jest taki wielki jak kiedyś xD
Exhaust na runki jest mniejszy o 1/3 lub o połowę, nie pamiętam dokłanie.
22:06 Yakor [68]: YEAH¨
22:06 Lady-axemaster [68]: that all?
I się rozeszli. ;d Prawdziwa radość z zabicia bossa...
Problemaker
25-09-2007, 23:41
Exh~jest tam o polowe mniejszy niz na servach non-pvp chyba
Qashutia
26-09-2007, 09:06
Buahuahuahuahauhaah. Śmieszny jesteś :O Pomyśl co to by było, atakujesz typka i na sekundę leci 100 burstów, bo nie ma twojego exaust :DDD
Exaust jest o połowę mniejszy (1 sec) Albo żeś się naćpał, albo grsz w to tydzień...
A filmik fjany :P
BingooCola
26-09-2007, 09:19
Szybko sie orsh zwinoł :P
niestety sie mylisz pro etoricu, otoz na swiatach enfo exh~ JEST, tyle ze mniejszy niz na normalnych światach. zabij jezeli sie mylę
Lecący grad sdków robi wrażenie.
I tak Old Inferna Rox ;) Co to byly za czasy jak Sergei Stroganof pojawil sie w vip i od razu wszyscy ludzie stali w depach:)
Moze lasuch cos pamieta ? Grales wtedy za czasow Stroganofa?
Inferna to byl moj 1 swiat potem zrobilem MSa 50~ lvl i niedlugo po tym wyrwalem dilejta
Jezuu co to było ? 60 knight na infernie by to zbloczył z ss i mrignami lol! pare sekund i smiecia nie ma
MaciekFromKlan
26-09-2007, 15:03
Buahuahuahuahauhaah. Śmieszny jesteś :O Pomyśl co to by było, atakujesz typka i na sekundę leci 100 burstów, bo nie ma twojego exaust :DDD
Exaust jest o połowę mniejszy (1 sec) Albo żeś się naćpał, albo grsz w to tydzień...
co ma strzelanie z burstow do "no exhausted" ?...
exh~ jest na pvp-e mniejsze o 1/3 x)
szybko padl xD
Oj, oj coś ostatnio podpadasz Etoric.
Gdyby nie było "exehausted" na światach pvp-e to pomyśl co by się działo gdybyś trzymał palec na hotkeyu atakując 100 knighta 20-tym druidem z dużą ilością sd ;p..
Chyba że to taki "skrót myślowy" ;)
Ile jeszcze ludzi będzie mu to mówić? Dajta se siana, znoobił i tyle.
Wyjaśnijmy to once and for all:
EXHAUST NA E-PVP NA RUNY OFENSYWNE WYNOSI 1 SEKUNDĘ. Nie jest o 1/3 krótszy, tylko o 1/2 krótszy, gdyż normalny wynosi 2 sek.
chodzilo mi o to, że exh ja na infernie nie odczuwam bo nie gram na hotkeyach wiec 1sek exh to nic.
Oj, oj coś ostatnio podpadasz Etoric.
Gdyby nie było "exehausted" na światach pvp-e to pomyśl co by się działo gdybyś trzymał palec na hotkeyu atakując 100 knighta 20-tym druidem z dużą ilością sd ;p..
Chyba że to taki "skrót myślowy" ;)
A to dziwne, bo wtedy ten knight mógłby uhać się na hotkeju automatycznie? ;)
hehe, szybciuchem poszedl spac
Fajny filmik,padl jak mucha
i atakowac druida z miecza;) W sekundke druidek by sie zlozyl :O!
Fredi2108
26-09-2007, 19:21
fajne movie :>
albo sie pomylil naabku
wrogonastawiony
26-09-2007, 23:21
I tak Old Inferna Rox ;) Co to byly za czasy jak Sergei Stroganof pojawil sie w vip i od razu wszyscy ludzie stali w depach:)
Moze lasuch cos pamieta ? Grales wtedy za czasow Stroganofa?
Inferna to byl moj 1 swiat potem zrobilem MSa 50~ lvl i niedlugo po tym wyrwalem dilejta
Mozesz bardziej rozwinac to z tym Sergeiem ? Ciekawi mnie to kitranie do dp kiedy Sergej sie na vip pojawial :P
Spam SD dobry na wszystko :)
Mozesz bardziej rozwinac to z tym Sergeiem ? Ciekawi mnie to kitranie do dp kiedy Sergej sie na vip pojawial :P
ja to w nim nic ciekawego nie widze, jakieś półtora roku temu za kase w rlu sprzedał exp dla jakiegoś chłopa, któy wbił na nim jakies 60 leveli. No trzeba przyznać że nieźlą miał reputacje, długo był w top expie i nie było na niego bata. Ale to było za czasów biedy i ubóstwa, gdy nie było tej całej tiquandy, lodowych wysp i innego rodzaju ustrojstwa. To była inna tibia.
To była inna tibia.
Znaczy sie, lepsza tibia
A co do orsha, to na poczatku myslalem ze na przyspieszeniu ogladalem tak szybko sd lecialy, ale nie lol, kiedys jak pojawil sie orsh na infernie to nawet nikt nie podja sie go zobaczyc, a teraz, wszedzie go zdejma
Sorry ale cię nie zrozumiałem xD.
Jakie automatyczne uhanie?
Da się teraz ustawić automatyczny uh poniżej jakiejś ilości hp?
I nie róbcie krzywdy za niewiedze :P.
Po prostu nie włączyłem tibii 8.0 żeby sobie pograć jeszcze nigdy :P.
Tibia6669
27-09-2007, 13:05
Zupełnie jakby 45levelki zabijały demona ;D
16:05 Druidoziom [45]: why meny hmms flying
lol XD
filmik fajny ale dlugo trza czekac puki lurnie tego orsha^^ polecam
MaciekFromKlan
27-09-2007, 22:16
Sorry ale cię nie zrozumiałem xD.
Jakie automatyczne uhanie?
Da się teraz ustawić automatyczny uh poniżej jakiejś ilości hp?
I nie róbcie krzywdy za niewiedze :P.
Po prostu nie włączyłem tibii 8.0 żeby sobie pograć jeszcze nigdy :P.
nie,tylko na botach ;)
bardzo dobrze,i radze Ci nie wlaczac :)
nie,tylko na botach ;)
bardzo dobrze,i radze Ci nie wlaczac :)
Ba, ostatnio jak odwiedziłem kumpla, on akurat sobie włączył tibie i z dużym zdziwieniem patrzyłem jak to speary się same podnoszą i co się w ogóle dzieje :P.
A ja już retired, nie chce mi się grać to i nie włączę. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.