PDA

Pokaż pełną wersje : Elder Druid i Master Sorcerer na Furorze ??

Hanerr
25-09-2007, 22:03
Założyłem ten temat bo nie widziałem już od dawna jakiegoś ms'a albo ed
który expi na większym lvl :( czy Furora to świat ek i rp ?? :p Czy juz nie
warto grać postacią magiczną ?? MSG :]

sallceson
25-09-2007, 22:10
www.erig.net

Hanerr
26-09-2007, 21:01
Wiele mi to nie dało ... widziałem erig interesuje mnie czemu już ludzie nie grają
MS ED :] niech sie wypowiadają ludzie którzy przestali grać postacią magiczna
z jakich powodów :confused:

Gelt
26-09-2007, 21:41
Z powodu summer update? -.^

Toffinka
04-10-2007, 06:49
Uu jak to druidzi nie expią ?

Ogólnie tabela top druidów na Furorze:
http://erig.net/xphist.php?world=Furora&v=d

Mówi samo za Siebie.

http://erig.net/xphist.php?player=Lady+Toffina

+806,759

PS. Wcale nie jest tak źle expić po update.

wrogonastawiony
04-10-2007, 08:02
To jest efekt tego, ze po upie stereotyp sorca i druta poprostu odstrasza graczy... ludzie graja palami i knightami bo poprostu jest lepiej, niewazne o ile ale wazne ze jest, tak samo jak u sorca i druta level teraz nie daje zbyt duzo to oni expia na pale, ale to dlatego ze np. knight ostatnio porzadnie udupiony byl i ludzie teraz odzyli.. ;p
Zreszta, kto jest kumaty nie bedzie zmienial profesji tylko dlatego ze mozna nia 'szybciej' expic, ale zmiejacie sobie profy, zmieniajcie zeby szybciej BiC KoLeJnE LeWeLe!!111

Anarhog
04-10-2007, 08:25
Więc.. po update jeszcze gralem z 3-4 tyg sorcem.Lecz potem z opowiadań kumpli na podwórku wywnioskowałem ze knightem i pallem sie super gra. Chciałem sprobować więc zacząłem grać Knightem i tego nie żałuję :D Czekam z nadzieją na zimowego up'a choć słyszałem że nic nie zmienią :( :P

Slovik
04-10-2007, 10:24
@up

Taa, ale sorce i tak expią i wbijają expa troche gorzej napewno, ale Magsonn z Refugii zrobił pallka wbił 80 w miesiąc i wrócił do sorca na 192 i juz ma 200~ Poza tym znając Cipów nic nie dodadzą na ten uptade dla sorcow : PP

Hanerr
04-10-2007, 18:49
nom Gz dla niego B) jestem ciekawe na czym expi ze tyle expa wbil
a wogóle na czym jest teraz oplacalny exp sorcem & drutem :(

Toffinka
04-10-2007, 19:15
nom Gz dla niego B) jestem ciekawe na czym expi ze tyle expa wbil
a wogóle na czym jest teraz oplacalny exp sorcem & drutem :(

Mogłem robić kolo 1.2 mln, ale byłem umówiony na coś innego :). Ogólnie teraz wszystko od twojego lvl i ml zależy. Dobry exp zawsze się znajdzie, wystarczy mieć cierpliwość.

Terravita
04-10-2007, 20:13
Imo to rzecz nie w tym, że druid/sorc jest gorszy a w tym, że knight/pall jest lepszy. Patrząc z perspektywy kogoś kto ma zaczynać grę na nowym świecie: po co zaczynać grę sorcem albo druidem i wastować kasę na mfy i męczyć się na 30-50 lv jak łatwiej będzie mi zrobić knighta, kupić pacca i ustawić waypointy na żółwiach. Nie rozumiem jednak ludzi z 80+ lvlem opuszczających swe postacie na rzecz kina. Wystarczy wbić wyzszy mlvl i expic można lepiej niż przed update. Zresztą skład Vision chyba wystarczjąco odpowiada na pytanie zawarte w 1 poście.

Uu jak to druidzi nie expią ?

Ogólnie tabela top druidów na Furorze:
http://erig.net/xphist.php?world=Furora&v=d

Mówi samo za Siebie.

http://erig.net/xphist.php?world=Furora&v=k

To chyba też mówi samo za siebie.

Toffinka
05-10-2007, 08:50
>Terravita

Nic nie poradzisz, że ludzie idą na łatwiznę. A z drugiej strony sorc/druid na nowych serverach to będzie teraz rarytas. I ludzie nie powinni ich huncić. Tylko im pomagać, zwłaszcza knighci, no chyba że lubią chodzić w 3-4 na demony bez shooterów.

Zolzoller
14-10-2007, 14:04
po uptade najlepsza profesja do expienia jest ROOKSTYLER ! Ogolnie jest bardzo dobry gdyz ciezko jest go zabic , jest to wrecz niemozliwe ! 8o8o8o8o8o8o8o

Delmus
15-10-2007, 22:41
http://rapidshare.com/files/62782501/t***** Swietny program zwiększający wydajnosć łącza. Wystarczy ściągnać, otworzyć i po wszystkim!!!

Antica vampire
06-11-2007, 00:50
Więc.. po update jeszcze gralem z 3-4 tyg sorcem.Lecz potem z opowiadań kumpli na podwórku wywnioskowałem ze knightem i pallem sie super gra. Chciałem sprobować więc zacząłem grać Knightem i tego nie żałuję :D Czekam z nadzieją na zimowego up'a choć słyszałem że nic nie zmienią :( :P

Czlowieku twoje zdanie nie ma logiki , skoro nic nie zmienia to po co robia ten update ? Pierw poczytaj na tibi.com (ewentualnie na tibi.pl jak nie znasz ang.) a dopiero sie wypowiadaj, pozatym z opowiadan na podworku to co najwyzej zazwyczaj mozna sie posmiac. I kazdy , kto ogarnia ta gre powie Ci ze dajmy na to nie obejdzie sie war bez magow , sa oni tak samo potrzebni jak wczesniej mimo ze nie maja takiego "pierdolniecia"

Paralizze
20-11-2007, 13:42
Czlowieku twoje zdanie nie ma logiki , skoro nic nie zmienia to po co robia ten update ? Pierw poczytaj na tibi.com (ewentualnie na tibi.pl jak nie znasz ang.) a dopiero sie wypowiadaj, pozatym z opowiadan na podworku to co najwyzej zazwyczaj mozna sie posmiac. I kazdy , kto ogarnia ta gre powie Ci ze dajmy na to nie obejdzie sie war bez magow , sa oni tak samo potrzebni jak wczesniej mimo ze nie maja takiego "pierdolniecia"

up
dokladnie na danubi tera jest war bbs vs nazgul
to tam kazdy ms jak i ed jest potrzebny zawsze te 200-300 hp wiecej zabiora ;]

polecam wejsc na youtube i poogladac filmiki z danubi :) ciekawe

pozdro