Pokaż pełną wersje : Misio, lalka itp.
Gdzie można znaleść zbawki typu miś, lalka, itp.
a wiec tak na pewno lalka wypada z wild warriora, wodden doll jest w penym quescie ( to nie jest quest spoiling jak niektore noobki stwierdza samo wymowienie quest nie jest quest spoilingiem ) mis jest z bardzo trudnego questa ( ale tego do konca nie jestem pewien ) ogolnie chyba nie ma innych zabawek latwiej dostepnych w domku sw mikolaja lezy kilka
Misiek jest z takiego prostego questa dla lowlev...
Jak on sie nazywał? "Anihilator"? :D
LoL.
A w którym mieście można dostać tego questa??? :confused:
To znaczy z tym niby prostym questem to taki "joke" byl (zart znaczy sie :) ) A tak pozatym to Teddy bear'a mozesz podobno dostac (nie smiac sie tylko tak slyszalem :tongue: ) jak pierwszy spotkasz mikolaja 8o ale jak wspomnialem tylko tak slyszalem i nie wiem czy to prawda.....
Khan:
Co do Annihilatora to watpie czy masz 100% pewnosci.
Re up:
Mikolaj ma swoich pomocnikow i kazdy z nich zajmuje 1 miasto. Przez pewien czas w zime pomocnicy rozdaja prezety, w poprzednim roku byla to symboliczna liczba 10 pomaranczy.
Re down:
Nie ma to jak pisac *******y, nie?
Ostatnio tibianews.net i Rising Dragons Secura organizowali quest na zdobycie misia. Konkurs byl organizowany na wszystkich swiatach, wiec kazdy mogl stac sie wlascicielem.
Dr.Unknown
22-10-2004, 16:24
O ile mikołaj isnieje...Śmiesz wątpić w jego istnienie??X( ;)
na danubii w tamtym roku było niexle , sam wydałem all , żeby podejść miałem many na 2 UE i chyba 4 sd , a co do czego do pomocnika się nie dostałem i spadłem o 3 lvle
szopenfeldziarz
22-10-2004, 18:19
Heh, ja słyszałem, że kto pierwszy spotka św. Mikołaja dostanie pacca na kwartał. :) A ja dla przekory, gdybym go spotkał to powiedziałbym "i don't believe in you", on by znikł, cała Tibia by się zlagowała, CIPsoft zassałby się do środka, a Regensburg by się rozpadł. ;) ;)
Zobaczyć znaczy uwierzyć... jak spotkam Mikołaja albo jego pomocnika no to
powiem mu łapy do góry, dawaj miśka, mam hmm i nie zawacham się go użyć ;)
A gdzie mozna te laleczki sprzedac? :confused:
szopenfeldziarz
27-10-2004, 21:30
@Dopesi
Lalki możesz sprzedać NPCowi o imieniu Lil' Girl. Można ją spotkać na PoH i w Hellsgate. Czasem zlurowana pod Most Krasnoludów wywołuje panikę, zabijając okrzykiem "I want lollypop, or I'll tel MOM you're playing Tibia again!!!" :)
@UP : A skrotowo na tego NPC wolaja "GS"? I jest postrachem low lvl pally? :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.