Pokaż pełną wersje : [*] Śp. Wrzosiok [*]
Marian87
26-09-2007, 02:25
Jak zapewne wiecie juz
Wrzosiok / Jimmy Shenron / Marcin po ciężkiej chorobie Umarl dzis w szpitalu.. :(
...1990 - 2007.. miał zaledwie 17 lat.. całe życie było przed nim ...
..teraz jest pod opieką Boga..
Kondolencje dla rodziny i przyjaciół
Osobiscie sie z nim widzialem moze 2 tyg. temu chłopak normalnie się smiał rozmawiał z nami itp...a dziś go już niema ...
Szkoda tak młodej osoby :(
Niech Bóg ma go w swojej opiece...
Pyro Aris
26-09-2007, 05:55
ehh ;/
kondolencje za utrate kolegi
Avallach
26-09-2007, 14:14
Ja pierdole... :/
jak dla mnie te slowa sa nie na miejscu.
@temat
Przykro nam wszystkiem
Niee znałem, ale składam szczere kondolencje ...
17 lat ... Mój wiek ;x
Tez jestem fajny i zapalam swieczke
LaresCotton
26-09-2007, 17:12
Rest in peace...
Nie znałem. Współczuję. Ale świeczki żalu po co? Życia mu nie wrócą.
boze tyle razy ratowal mi dupe, tyle ludzi razem udupilismy... aż się łezka w oku oku kręci ;( był zajebistym człowiekiem nigdy go nie zapomne
16:42 You see a cot. Jimmy Shenron is sleeping there.
nigdy już nie wstanie by nas rozbawić czy wspierac ;<
jak dla mnie te slowa sa nie na miejscu.
@temat
Przykro nam wszystkiem
Kazdy ma prawo okreslac swoje uczucia tak jak ma na to ochote lub tak jak to umie robic. Poprostu zajebiscie zal tak mlodego czlowieka,dzis jest,jutro go nie ma...:/
fakt faktem znalem go... ;/ life is brutal kondolencie od siejnika :(
btw co ich wykonczylo?
kilka razy z nim gadalem...
elysiaforever
26-09-2007, 22:10
tak niestety bywa ... :(
Evil-Mateo
26-09-2007, 22:37
Bóg nie rozdaje równo...
Bo wszystko daje żydom taki jest sprawiedliwy i fajny ....
Szczere kondolencje
O ile to prawda - szczerze wspolczuje.
Chociaz go nie znalem to skladam wyrazy wspólczuciia :(
17 lat to zbyt malo zeby umierac :(
wrogonastawiony
26-09-2007, 22:47
Pewnie wiekszosc z was teraz patrzy na jego profil na t.com i nie moze do was dotrzec ze osoba ktora nim grala poprostu nie zyje... ze ramka 'last login' sie juz nigdy nie zmieni, ze cale zycie mial przed soba, ze to nie sprawiedliwe, ze wielu bandziorów i masa innego gówna chodzi po ulicach i nic im nie jest, ze bog nie istnieje (?), bo jakim prawem zabiera tak mlodego czlowieka do siebie... Ehhh mozna pisac i pisac.
[']
MaciekFromKlan
26-09-2007, 22:58
no coz,szkoda :/
chyba byl wesolym i bardzo milym chlopakiem,ma calkiem przyjaznie wygladajacego commenta na tibia.com..mlody byl..
To naprawdę przerażające, świat jest okrutny. W takiej sytuacji ciężko cokolwiek powiedzieć, młody chłopak, miał przed sobą całe życie... jednak myślę że jest już po tej "lepszej stronie" i dziękuje za takich przyjaciół :)
Śmierć to część życia...
fakt faktem znalem go... ;/ life is brutal kondolencie od siejnika :(
btw co ich wykonczylo?
slyszalem ze rak...
Znałem chłopaka, ale tylko z tibii, pamiętam, co go w pk teamie przez przypadek uwaliliśmy jeszcze na tibii 7.6 jak on miał z 19 lvl. Szkoda go naprawde spoko był z niego gość.
Marian87
27-09-2007, 00:58
@nUUba
nie po to zrobilem temat zeby byc uwazany za chloapka ktory "wspolczuje"
zrobilem ten temat po to zeby ludzie ktrzy sie z nim przyjaznili wiedzili co sie z nim dzieje ... gral w tibie wiec ten temat jest tutaj.. ehh.. nie pojmuje cie..
Tym co lubia sobie zapalic internetowa swieczke:
http://www.nekrologi.pl/test/nekrolog.php
A co do tematu: caly czas ktos na swiecie umiera. Umieraja dzieci przy narodzinach, w wieku 3 lat, 17, osoby po 50,60,70,80 itp itp....
Co z tego, ze on gral w tibie?? Zapewne co jakis czas umiera osoba , ktora takze grala w tibie.
Dodatkowo: internetowe swieczki to zal.
Tym co lubia sobie zapalic internetowa swieczke:
http://www.nekrologi.pl/test/nekrolog.php
A co do tematu: caly czas ktos na swiecie umiera. Umieraja dzieci przy narodzinach, w wieku 3 lat, 17, osoby po 50,60,70,80 itp itp....
Co z tego, ze on gral w tibie?? Zapewne co jakis czas umiera osoba , ktora takze grala w tibie.
Dodatkowo: internetowe swieczki to zal.
byl zajebistym czlowiekiem, moge powiedziec ze byl swego rodzaju małą legendom naszego serva, pamietam gdy mówił:
"mam zajebiscie duzo kumpli, gdy zrobie pz pol elysii zwala sie zeby mnie zabic... jezeli teraz cala elysia na tibia.com pisze ze byl naprawde spoko kolesiem to chyba mozna go jakos "uczcic"?
ALE UMIERA KTOS Z NASZEGO GRONA, GRONA TIBIA.PL DO JASNEJ KURWA CHOLERY!
Ktoś, o kim 90+% forum nawet nie słyszało. Napiszcie mejla/list do rodziny z kondolencjami, a nie się na forum ogłaszacie.
byl zajebistym czlowiekiem
Jak setki ludzi umierających codziennie ;o
"mam zajebiscie duzo kumpli, gdy zrobie pz pol elysii zwala sie zeby mnie zabic...
Zaj*biście dużo kumpli... tibijskich.
jezeli teraz cala elysia na tibia.com pisze ze byl naprawde spoko kolesiem to chyba mozna go jakos "uczcic"?
Uczcijcie jego pamięć w samotności lub prywatnie. Bo widzisz... ktoś napisał, że śmierć 'jakiegoś żula spod ławki' "nas" nie obchodzi. A jeśli mnie obchodzi? Tylko że ja umiem zachować się jak należy, i śmierć osoby bliskiej/obcej, która była dla mnie autorytetem/whatevah przeżywam w ciszy. A [********] ani mu życia nie wrócą, ani nie sprawią, że będzie mu lepiej, ani nawet nie dadzą wam tego poczucia bycia trendi.
edit:
Żeby nie było - współczuję chłopakowi jak każdemu innemu kto umiera, może nawet bardziej, bo młody był. Zawsze to smutno, kiedy ktoś fajny odchodzi (nawet jak go nie znałem). Ale stawianie to moim skromnym zdaniem obraza dla jego pamięci. Bo jego śmierć to tylko okazja do napisania na forum odpowiednika +1. Mam na myśli nabicie posta.
To, co teraz napiszę, potraktujcie jako oficjalne oświadczenie: kiedy umrę, a ktoś z tego forum będzie mnie jeszcze pamiętać, NIE STAWIAJCIE ŻADNYCH J*BANYCH ŚWIECZEK.
Wyrazy współczucia dla rodziny!
Omg, znowu to samo.. jak widze takie tematy to padam. Idzcie lepiej na cmentarz , a nie 'zapalacie' jakies daremne . Jestescie smieszni ...
Ktoś kiedyś (też na tymże forum) zacytował czyjeś słowa. Nie znam dokładnego cytatu lecz go przytoczę.
'~Należy cieszyć się tym, że żył, a nie zamartwiać tym, że odszedł.~'
@2up: Ja tobie współczuję kretynizmu...
Pomyślcie, że ten ktoś ma teraz dobrze w niebie ;*
A ja tak sobie siedzę i raportuję wasze frustracje, tak, to do was, panowie od sp*erdalania ;>
@Couranger: ja to widzę inaczej. Po prostu zamiast wstawiać świeczki, bo umarł jakiś fajny koleś (nie znałem go - nie chcę go obrażać), wolę pomyśleć na temat tego, jak kruche jest ludzkie życie. I choć go nie znałem, sądzę, że bardziej by się ucieszył, gdybyście poszli na jego pogrzeb, niż gdybyście stawiali świeczki na forum.
@down: widzę, że dalsza konwersacja z tOBĄ nie ma żadnego sensu. Może przy odrobinie szczęścia kiedyś dorośniesz. Wtedy pogadamy.
Ty jestes smieszny zjebie jebany , nie podoba ci sie to wy*******aj stad , ty kurwa uzalezniony no liferze , idz sie spuscic nad awansami zjebie bo widac tibia to twoje cale zycie , i widocznie tylko tematy Tibijskie cie obchodza ... "O NIE NIE MA TEMATU O TIBI JAK TO KURWA CO TERAZ TIBIA TO CALE MOJE "RZYCIE"
Bardzo współczuję bo sam 2 miesiace temu pożegnalem mojego 21 letniego przyjaciela ktory również przegrał walke z rakiem :(
Couranger, widac, ze jestes w trudnym wieku. (pewnie koniec podstawowki - poczatek gimnazjum) Moze zaczerpniesz porady psychologa??
*Couranger
Ile ty potrafish wyciagnac wnioskow (mylnych) z 2-3 zdan. Gz za to dla Ciebie.
*Btw
Ja przynajmniej nie klne bez powodu ;)
Wielka szkoda ze umarł w tak mlodym wieku:( Niech spoczywa w pokoju!
Co do niektorych wypowiedzi-zastanowcie sie nastepnym razem 2razy zanim cos napiszecie bo az wstyd czytac..
Może zamiast "zapalać" jakąś durną świeczkę na forum która i tak nic nie znaczy. Może powinniście zrobić coś dla niego, dla tej osoby która po śmierci stała się Waszym najlepszym przyjacielem. Każdy przeżył z nim najlepsze chwile swojego tibijskiego życia, nie ? Może powinniście ruszyć wasze 4 litery z zapierdziałego stołka przed monitorem i wybrać się do kościoła, pomodlić się za jego duszę, o jego zbawienie. Świeczka na forum mu nic nie da. Skoro jesteście jego tak wielkimi przyjaciółmi zróbcie coś co mu pomoże bo stawianie świeczek na forum od Tibii świadczy tylko o tym że chcecie się popisać przed innymi użytkownikami jaki wielki macie żal. Co i tak nie jest prawdą -.-
Malitian
27-09-2007, 22:49
Ehh najgorsze co jest w życiu to gdy matka musi pochować swoje dziecko
Przykro z tego powodu nam wszystkim ale jak wiadomo na akzdego kiedys przyjdzie czas to jest nieodparta czescia zycia a raczej koncem zycia. ave
Marian87
28-09-2007, 14:05
...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!! po 2. to jest prawda az taki glupi nie jestem zeby sobie zartowac ze smierci.. po 3. za godzine wlasnie wyjezdzam na pogrzeb z 20 innymi osobami z mojego miasta bo pogrzeb jest o 15...i wiem ze mnie sumienie ruszy i chociaz mam te 21 lat to pewnie plakac bede .. jak kazdy po stracie kogos kogo sie znalo lubialo itp wiec prosze Was nie probojcie mni wjechac na ambicje ze stawiam swieczki ..internetowy napinacz itp.. jak chcecie o nas pogadac to zalozcie osobny temat a nie w tym sie kluccie bardzo was o to prosze bo moze kiedys przeczyta to jego brat ciotka matka itp i zobaczy co sie tu dzieje.. i ze jego syn wlasnie z takimi ludzmi siedzial gral itp spedzal ostatnie swoje miesiace zycia przed gra z tymi ludzmi ktorzy sie tu wyklinaja to pewnie ich skreci ... Chłopaki dajcie sobie na wstymanie nie od tego jest temat mamy wspominac chlopaka ktory na zawsze zostanie w bynajmniej mojej pamieci! jako usmiechniety i zadowolony ze wszytskiego chlopak.. i chcialbym zeby tak zostalo wiec jeszcze raz sie powtorze ci co go nie znali niech sie tu nie wyklucaja ze stawianie to glupota itp niech poprostu przejrza temat i ida sobie dalej...
pozdrawiam..
Do tych ktorzy sapia ze o internetowe swieczki,o bezsens tego theard.
Forum jest po to,by na nim pisac,nie jest to forum publiczne,nazwa tematu jest wlasciwa. Wiec jesli was to wqrwia lub nie rozumiecie sensu to chociaz nie spamujcie. Wolnosc slowa jest panowie/panie czy wam sie to podoba czy nie. Marian czul potrzebe zrobienia tego tematu i go zrobil,to chyba normalne,kiedy jest Ci zle,przykro czy cos,ze szukasz ujscia dla tych emocji. Koles byl graczem Elysia,tak jak ktos wspomnial wczesniej,warto poinformowac o tym innych ludzi,ktorych Wrzosiu znal tylko i wylacznie z game. Nie wiem po co wypisujecie takie cuda,skoro widzisz tytul theard i on Ci sie nie podoba to poprostu nie wchodz.Nie po to ten temat zeby sie klocic. Ne wiem czy ludzie ktorzy pakuja sie w taki theard chociaz ich takie rzeczy wqrwiaja wchodza w zeby qrwa zablysnac czy moze pokazac ze maja odwage isc pod prad. Jak isc pod prad to isc z honorem i twarza, bo obrazanie tutaj kogokolwiek mija sie z celem.
...
dla waszej informacji nie stawiam swieczek zeby byc trendi... to jest "symbol" nie wiem czy wiecie co to oznacza!!
To nie symbol, to trzy klawisze na krzyż. Chcesz symbolu? Idź mu zapal znicz na PRAWDZIWYM grobie.
@down: jeśli byłeś na jego pogrzebie, to bardzo dobrze. Gdyby był moim przyjacielem prawdopodobnie także bym się wybrał. Sam w sobie temat nawet nie jest najgorszym pomysłem, chociaż dział odpowiedniego świata na forum.tibia.com byłoby zapewne lepszym miejscem... ale są po prostu żałosne.
Marian87
28-09-2007, 19:24
To nie symbol, to trzy klawisze na krzyż. Chcesz symbolu? Idź mu zapal znicz na PRAWDZIWYM grobie.
szczerze? nie rozmawiam z Toba znales go? pewnie nie to pokiego sie tu wypowiadasz?... wiesz co? wlasnie wrocilem z pogrzebu nie chcialbys widziec tych wszytskich ludzi ktorzy tam byli i dla mnie wazne jest to ze tu to napisalem i nie zmienie zdania jak Ci sie nie podoba to omijaj ten temat... dzieki Pit3r
siniestro
28-09-2007, 21:12
spoko, umarl to umarl, chcesz go wspominac to idz sie pomodl troche
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.