Pokaż pełną wersje : Zacinanie się postaci
Zayohann
26-09-2007, 09:26
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem. Gdy chodzę swoją postacią po powierzchni np. po Ank lub innych miejscach gdzie postać przyspiesza (np. tomb) char się "zacina" Zamiast chodzić płynnie to zatrzymuje się co chwila i po sekundzie dopiero idzie. Mam 60 lvl i chodze z BoHami - czy to wina "nadmiernej prędkości"? (nie da się tego inaczej ująć :]) Problem czasem mija gdy nacisnę na mapce miejsce i postać sama idzie. Czy jest jakiś sposób aby to zwalczyć? Od razu mówię że wszystkie programy typu p2p lub Skype mam powyłączane.
A może masz starszy sprzęt i w opcjach grafiki <<advanced>>> masz ustawione na openGL. Jak tak to zmień na directx5. No chyba, że masz lagi:P
Szybki'Byll
26-09-2007, 09:58
A może to lagi ?
Ach, ciągle każdy postać kupuje na allegro.
Avallach
26-09-2007, 10:23
A może to lagi ?
Jak mniemam ty takze?
Moze zmienil kompa, albo mial formata, zreszta huj ci do tego, myslisz ze kazdy 30+ kupil chara, moze wez idz na deserta, a nie wiecznie siedzisz w depo, potem biez samochod i za miasto (o ile nie jestes gówniarzem, który mysli ze ma cos do powiedzenia w kazdej sprawie).
Zmien na directX 5, a jak nie fpsy na 10-20 ustaw, ew. nie wiem ;]
A może to lagi ?
Masz podstawy, żeby sądzic, że kupił chara?! Nie wydaje mi się... więc swoje puste uwagi zostaw dla siebie...
@Topic
Może to też byc wina łącza internetowego.
Ancient900
26-09-2007, 16:29
Start > Panel Sterowania > Drukarki i inny sprzęt > Klawiatura > Szybkość powtarzania na full w prawą stronę. Powinno pomóc
Zayohann
26-09-2007, 16:51
A może to lagi ?
Wyjdź i zamilcz ;)
@Topic
Dzięki, pomysł ze zmianą na DirectX5 pomógł, od razu wszystko płynniej chodzi. Fakt, mam słaby komp i może to przez to że jest bardzo zapchany. Temat można zamknąć.
wrogonastawiony
26-09-2007, 17:03
A może to lagi ?
Hahaha i błysnałeś, szkoda ze głupota =D
Qashutia
26-09-2007, 17:14
zreszta huj ci do tego,
huj? Omfg, 3 blędy w 4 literowym wyrazię... Jeżeli jesteś chodź trrochę inteligentny, to po tej wypowiedzi wywnioskujesz że pisze się przez "ch" oraz "ó"... A co do topica, to oże masz laggi.
Ancient900
26-09-2007, 17:21
huj? Omfg, 3 blędy w 4 literowym wyrazię.
3 błędy?
Powołując się na http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj ja tam widzę tylko 1 błąd :>
huj? Omfg, 3 blędy w 4 literowym wyrazię... Jeżeli jesteś chodź trrochę inteligentny, to po tej wypowiedzi wywnioskujesz że pisze się przez "ch" oraz "ó"... A co do topica, to oże masz laggi.
Chyba tylko u ciebie na wiosce pisze sie "chói"
Avallach
26-09-2007, 18:06
To słowo piszesz w zaleznosci od tego co masz zamiar okreclic, jezeli ci chodzi o meski narząd płciowy to nie piszesz poprawnie (kolega z "ch" i "u" ma racje), lecz jesli chodzi tu o słownictwo potoczne w znaczeniu "nic ci do tego" to nie popełniłem ani jednego błędu
Cyber Mech
26-09-2007, 20:06
A wy to co, nie możecie inaczej ze sobą rozmawiać? Załużcie sobie lepiej oddzielny temat o błędach ortograficznych i sobie je na spokojnie analizujcie, a nie zaśmiecacie temat, który dotyczy tibi jakimś jednym słowem?
Na moim miejscu bym jedynie życzył powodzenia tej osobie, która ma problem jak literować to słowo X(
Tez takie cos mialem. W*****ajaca rzecz... Ja to zaczolem miec gdzies na 35 lvlu moim starym dobrym druidem. Wcisnolem utani gran hur i... klops. Postac sie poruszala wolniej niz przed rzuceniem czaru. -.-
Pomocny53
27-09-2007, 15:27
A wy to co, nie możecie inaczej ze sobą rozmawiać? Załużcie sobie lepiej oddzielny temat o błędach ortograficznych i sobie je na spokojnie analizujcie, a nie zaśmiecacie temat, który dotyczy tibi jakimś jednym słowem?
Na moim miejscu bym jedynie życzył powodzenia tej osobie, która ma problem jak literować to słowo X(
gratz wszystkich błędów
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.