Pokaż pełną wersje : Wspólny projekt...
Ganwille
21-10-2004, 20:48
...propozycja jak powyżej. Konkretnego pomysłu nie mam, chciałbym żebyście zamieszczali tutaj swoje pomysły, opinie i ewentualnie kto mógłby wziąć w tym udział. Jak coś z tego wyjdzie, to oczywiscie jestem chętny.
Nosfe Draconis
21-10-2004, 20:51
A wiec ( jezeli o to chodzi ) to moznaby bylo narysowac jakas extra bron ale taka naprawde fajna ( najlepiej na duzym formacie bo to mi lepiej wychodzi :)). Moglbym brac w tym udzial jezeli mnie wybierzecei .... :P
Dr.Unknown
21-10-2004, 22:52
No, tak pomysł spoko, narysujmy broń lol, ale nie mieczyk czy topór, coś oryginalnego...
Dr.Unknown
21-10-2004, 22:54
...propozycja jak powyżej. Konkretnego pomysłu nie mam, chciałbym żebyście zamieszczali tutaj swoje pomysły, opinie i ewentualnie kto mógłby wziąć w tym udział. Jak coś z tego wyjdzie, to oczywiscie jestem chętny.
To nie ciebie spotkałem na rooku na antice? Wracaj tam bo nima z kim gadac i trenić/expić;)
Uknown - naucz sie edytowac posty...
btw - na mnie nie liczcie.
Ganwille
22-10-2004, 09:48
Mnie, mnie ale już nie mam zanadto ochoty tam grać. Odrazu gdy wszedłem na maina zostałem zabity przez jakiegoś kretyńskiego pk, i straciłem świężo nabyty plate set:/
BTW:
Miałem na myśli raczej nowe grafiki postaci, i tego wszystkiego niż narysowanie jednej broni...
Dr.Unknown
22-10-2004, 14:16
Mnie, mnie ale już nie mam zanadto ochoty tam grać. Odrazu gdy wszedłem na maina zostałem zabity przez jakiegoś kretyńskiego pk, i straciłem świężo nabyty plate set:/
BTW:
Miałem na myśli raczej nowe grafiki postaci, i tego wszystkiego niż narysowanie jednej broni...
E..ja się sprite'ami nie zajmuje:ppowiedz jak zmienisz zdanie..hmm chociarz może spróbuje, dobrze ni szło robienie sprite'ów do Little Fighter 2(HAIL TO THIS GAME!!!), może spróbuje:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.