Pokaż pełną wersje : Sposób na rapidshare [Nowy, działa]
Sposób ten, polega jedynie, na dopisaniu literki 'x' przed linkiem, tzn. np.
http://rapidshare.com/files/58154668/awqwqwqwq.rec.html
->
http://xrapidshare.com/files/58154668/awqwqwqwq.rec.html
Enjoy ;)
Silver Kay
26-09-2007, 23:15
chyba nie wiezycie ze dziala?;)
chyba nie wiezycie ze dziala?;)
Owszem działa, ale jak to bywa nie zawsze bo nieraz pojawia się komunikat, że aby plik z linkowali musi go ściągnąć co najmniej 2 osoby
Poklikałem w te linki ,co chwila przekierowuje na inne strony ale w ostatnim etapie kliknąłem download i zaczęło pobierać plik rec. o dziwo ale niech koś to sprawdzi jeszcze raz :p ale nie możliwe zeby to było takie proste xD nawet nie wiesz jak to ratuje dupę ludziom co pobierają gry z rapida xD zaraz przetestuje na linku do jakieś gry fajnej ;p
:
yyyy.... kurwa (soryy z góry) to chyba działa ! o.0
@up
Skąd masz taką fotkę w podpisie? link do filmu pls.
@topic
Działa ale i tak daje tydzień i zafixują ;d
@up
Skąd masz taką fotkę w podpisie? link do filmu pls.
@topic
Działa ale i tak daje tydzień i zafixują ;d
24-72h i juz po darmowym sciaganiu
Ja kupilem premium i nie mam takich problemow, polecam :)
24-72h i juz po darmowym sciaganiu
Ja kupilem premium i nie mam takich problemow, polecam :)
Metoda ta działa od jakiegoś roku więc nie pierdolcie głupot. Jedyne ograniczenia jakie się zdarzają to te które napisałem wyżej. Po za tym nic Ci nie zamkną, bo pliki ściągane na ich serwer są przez konta premium więc rapid na tym "niby" nic nie traci. I dodatkowym mankamentem są niskie transferyz ich serwera Rapid 660 KB/s rehost 100-200 KB/s
to nie zawsze dziala,bo juz uzywalem tej stronki pare razy jak zasysam jakis plik np 95mb to sciaga 50mb i sie lynacza wiec czasem trzeba zassysac z 3 razy zeby normalnie sciagnelo calosc :P
I dodatkowym mankamentem są niskie transferyz ich serwera Rapid 660 KB/s rehost 100-200 KB/s
Wczoraj 2 pliki mi rehostował po 4mb/s. Dzisiaj juz leci po 400~KB/s.
Wczoraj 2 pliki mi rehostował po 4mb/s. Dzisiaj juz leci po 400~KB/s.
Nie chodzi mi o prędkość rehostowania tylko o prędkość ściągania z rehosta/rapida.
~~AnpeR~~
27-09-2007, 16:26
Eh pewnie dlugo juz nie pochodzi... teraz sie rzuci banda nabow i server padnie...
Anper@
to dziala na zasadzie premium account rs, wiec nie wiem co mialoby tu pasc ;)
Metoda ta działa od jakiegoś roku więc nie pierdolcie głupot. Jedyne ograniczenia jakie się zdarzają to te które napisałem wyżej. Po za tym nic Ci nie zamkną, bo pliki ściągane na ich serwer są przez konta premium więc rapid na tym "niby" nic nie traci. I dodatkowym mankamentem są niskie transferyz ich serwera Rapid 660 KB/s rehost 100-200 KB/s
Moze i dziala dlugo ale i tak, na takich stronach jak sciagasz pliki to przewaznie sciagnie ci sie polowa lub mniej pliku ktorego chciales sciagnac, i musisz pobierac od nowa, dlatego sciaganie wiekszych plikow jest trudne. Co do transferow to nie testowalem, ale testowalem inne stronki, i na nich mialem download 60/70kb/s a jak sciagalem poprzez rapid 600kb/s, wiec troche roznicy jest. Zalezy tez od tego ile osob siedzi, im wiecej osob wie o tej stronie, tym slabsze transfery.
Anper@
to dziala na zasadzie premium account rs, wiec nie wiem co mialoby tu pasc ;)
A wiec, jak juz pisalem, jak ci plik sie sciagnie w 50% to musisz sciagac od nowa, a rapid juz to doliczyl. Na rapid jest limit, 25gb na 5 dni, A wiec kazdy plik sciagniety sie liczy. Im wiecej osob bedzie sciagac, tym wiecej bedzie zajmowanych kont, z reklam moze beda mieli cos kasy ale do tego dochodzi utrzymanie strony. Co do rapida, to im zalezy tylko i wylacznie na kasie, wiec jezeli duzo osob bedzie sciagalo to beda mieli slabsze transfery, i beda musieli kupic nowe lacza. Jak wiadomo jak kupisz wlasne premium to nie bedziesz az tyle scigal bo bedziesz sie czul bez ograniczen, nie da sie tego wyjasnic, sprobowac trzeba. Dobra ci co nie rozumia, to nic, to troche skomplikowane. A rapid tez nie lubi stronek przez ktore ludzie sciagaja, bo woli aby weszli na ich strone, duzo wejsc, za co idze kasa z reklam. Do tego lataja wszystko co sie da wiec watpie aby ta strona jeszcze dlugo sie trzymala.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.