zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gracze na Arcani

Matraz
26-09-2007, 23:00
Gram już troche na tym serwie zawsze było w miare dobrze dopóki nie spotkałem gracza o imieniu Wilkes..
Pewnego dnia siedze sobie spokojnie trenie w Greenshore na rotach.Napewno każdy zna to miejsce,W między czasie czytam sobie forum na tibia.pl,Nagle włączam tibie patrze a tu ziomek zabrał mi parcele.Zycie spadło mi do reda i o mało co nie padłem... z nerwów wyzwałem go.. i poszedłem do dp..
Następnego dnia trenie w tym samym miejscu nagle wpada mi ziomek i wali mnie nie mogłem sie obronić bo nie miałem przy sobie broni na szczęście miałem kilka uhów zaczołem uciekać napisałem do ziomka z gildi że goni mnie jakiś koleś ziomek dobiegł pomógł mi nie zabił kolesia ale mogłem sobie spokojnie dojść do dp
doszedłem do dp nagle dostaje wiadomość od tego kolesia Wilkesa że mam hunta i że musze mu zapłacić 20 k wyraźnie nie zgodziłem sie na zapłate tych pieniędzy ponieważ czułem i czuje sie nie winny.. Mineło kilka dni ide sobie do dp w thais patrze stoi Wilkes ze swoim ziomkiem Arowixem(101 lvl )
Wilkes powiedział do Arowixa żeby mnie ubił bo jestem hunted.. on mnie ubił i od tamtego czasu mam hunta.. Wilkes żąda odemnie 10 k

Co zrobić ?? Przestać grać?? Zapłacić?? Czy może jest jakieś inne wyjście??
Poradźcie mi coś..
Sorki za błędy ortograficzne pisałem tego posta w pośpiechu

Deoaoe
26-09-2007, 23:07
Z przydupasami h-lvl'ów nie wygrasz ;/ Chyba ze tego kolesia nienawidzi duuuza ilosc osób to można coś wykombinować ;] Dowodem niech będzie John Cofi ;d

Doom Terror
26-09-2007, 23:19
Porozmawiac powaznie z Arowixem bez "kur" itp. tylko poprostu rozbudowanymi zdaniami udowodnic ze ten i ten hunca cie za free,chociaz jesli zbluzgales kolesia to zasluzyles na dead,na payment zas nie.To moje zdanie,ktore i tak nie bedzie brane pod uwage przy tym sporze wiec ymh gl

Picinhoxs
27-09-2007, 19:33
Cofi heh to "muj buk". Jak mnie ubil thesikiem , trajdi of the hero następnego dnia pisze do niego czy sie cieszy i za co ma hunta to on sie przyznaje do sharowania , bo pisze że nie grał tego dnia bo studiuje lub jak to na ukrainie podstawówka xD i że nie mam hunta .
Gadałem tez z moim kumplem że do niego cofi tez sapał i go zaczął bić , ale cofi wielki ziom Alunira napisał do niego i gadał że ma go nie ruszać , a jak John bedzie jeszcze raz sapał to niech go ubije jak chce , bo Alunir ma juz go troche dość. Wiec kumple asslickera Arcani kruszeją

Doom Terror
27-09-2007, 19:42
2x up* no to chyba wiesz co nalezy zrobic ;p? mala prowokacja i jednego asslickera mniej ;]

Matraz
28-09-2007, 08:10
ja powiem tak ZAL.PL
Hmm po pierwsze wniosłeś coś do tematu??
Chyba nic jedyne na co cie stać to na pisanie Zal.pl to że jesteś lizodupem hlvla to nie znaczy że inni gracze też tacy są.. Ja nie jestem!! i dlatego dostałem hunta dam sobie spokój z zakładaniem takich temtów i tak z tego nic nie wyniknie.

jacke
28-09-2007, 12:12
Hmm po pierwsze wniosłeś coś do tematu??
Chyba nic jedyne na co cie stać to na pisanie Zal.pl to że jesteś lizodupem hlvla to nie znaczy że inni gracze też tacy są.. Ja nie jestem!! i dlatego dostałem hunta dam sobie spokój z zakładaniem takich temtów i tak z tego nic nie wyniknie.

a ty co wniosles do tematu?

arowix juz nie ma tyle do gadania co kiedys, wiec ja tam nie widze problemu :Q

Matraz
28-09-2007, 22:25
Co z tego że nie ma tyle do powiedzienia jak kiedyś.. jak człowieku ja moge gówno zrobić... poprostu dam se spokój hunt to hunt.

Filush
29-09-2007, 00:10
Ja bym to rozegrał troche innaczej....

jacke
29-09-2007, 00:17
Co z tego że nie ma tyle do powiedzienia jak kiedyś.. jak człowieku ja moge gówno zrobić... poprostu dam se spokój hunt to hunt.

trzeba zagadac do odpowiednich ludzi poprostu... jesli faktycznie jakos pokazesz ze niebardzo ty jestes winny to i ty i osoba do ktorej sie odezwiesz bedzie miec z tego profit... dlatego mowilem ze nie ma tyle do gadania co kiedys, zreszta on zawsze byl mocny w slowach

Ciacho1920
29-09-2007, 12:17
Wilkes to pionas!!

Krzysie'x
31-10-2007, 16:41
Kto z AB i moze ktos zna JODE? :D

Doom Terror
31-10-2007, 21:53
Kto z AB i moze ktos zna JODE? :D

ja tesz shókam kolegóf ;(
Jak szukasz to szukaj dalej. Powodzenia.

Widac ze malo grasz na arcani ^^
bys mial rl tez bys gral malo

Krzysie'x
01-11-2007, 15:42
ja tesz shókam kolegóf ;(

Jak szukasz to szukaj dalej. Powodzenia.

Widac ze malo grasz na arcani ^^

Filush
01-11-2007, 16:52
Ja nie znam jody, nigdy nie widzialem tego nicka ...

Krzysie'x
01-11-2007, 19:53
a z jakiego jestes miasta w Tibi?

Nacpany_Wlodek
01-11-2007, 21:45
a z jakiego jestes miasta w Tibi?

Ościsłowo

@dobrze, że takie ****e jak ty nie grają - kozak, który myśli, że znając zina czy jakiegoś turtla "żAdzi Na arcania i jest boSSem".

Picinhoxs
01-11-2007, 22:00
Up masz racje na 100 %o. Taki John Cofi :) znacie jego historie xD

Offtop:Picinhoxs niesiadajcie do tibi pod wpływem czegos tam [zobaczcie moj last dead :baby:]

Lafa
01-11-2007, 22:49
@up

Chwalisz sie ze brales cos\piles? Czy chwalisz sie ze byle 12 sorc moze cie zabic bez najmniejszego problemu. Ostatnio w dziale filmy byl filmik z pk na arcani i padles od 25 sorca i jego kolegi mimo ze miales uhy. Szczyt wszystkiego Piotrus ;[

Carlito7
01-11-2007, 22:50
Pociesz się tym, że na Arcanii grają więksi frajerzy od ciebie -> Dran A. ^^

Nacpany_Wlodek
02-11-2007, 01:14
A propo Drana:

23:58 Rethond [40]: masz fajne pvp
23:58 Drutsher [6]: bvauhashuashshashuas
23:58 Dran Arhari [137]: powiem krotko nie ja wtedy bylme na draniu:D
23:58 Dran Arhari [137]: ktos mi trzymal respa achmed juz wie kto:]
23:59 Dran Arhari [137]: juz lvl odrobiony wiec nic sie nie stlo:D
23:59 Dran Arhari [137]: tylko typ co padl dal mi 250k:D

i na deser:
23:58 Drutsher [6]: scen
23:58 Drutsher [6]: i do cipow
23:58 Drutsher [6]: za sahring

Polać mu!

Thuygioshok
02-11-2007, 07:05
1.11.07
hacked
nicki hackera na arcani
1. Elder'Back Arcania

2. Livon Sand Arcania

i Gilat~costam w ormo jest 40 lvl sorc
5 skilli do 80tek i pgowania hack :)
ogolnie to to tylko pixele ja sie nie martwie drazni mnie fakt ze idiota sie podal za mnie wyludzil pass od kuzyna, no wlasnie drazni mnie fakt ze takie kmioty moga istniec

bemo
02-11-2007, 12:54
kazdy kto chce pomoc naszemu lolkowi to nich wbija na sski z arcani i przeczyta zapisany channel wbijac, i pisac co o tym sadzicie :///X(X(

Picinhoxs
02-11-2007, 16:04
@up

Chwalisz sie ze brales cos\piles? Czy chwalisz sie ze byle 12 sorc moze cie zabic bez najmniejszego problemu. Ostatnio w dziale filmy byl filmik z pk na arcani i padles od 25 sorca i jego kolegi mimo ze miales uhy. Szczyt wszystkiego Piotrus ;[

Pierwsze ja nieprzypominam jak raz na rok poszedles expic i padles na piracie - freez?(Do mnie pierwszego biegłes po kase na travel na nargor kasy jeszcze wtedy nie oddałes i gadałes sam ze to kick byl napoczatku ) :)))
Sprostowanie do jakiegos posta byl bp uh ,ale niemialem go w h-keyu :) i
jak widziales to padłem z jak miałem deep yellow hp czy coś tam.
Offtop taki pvp to masz od walenia czegos...? Padlem 12lv(po hacku nie chce mi sie patrzyc na p seta i dwarvenke) ,bo chcialem pytaj sie tego który jeden z was umiał pgowac pozadnie , a nie zjebac komus 500k expa :o pawle.

Lafa
02-11-2007, 17:09
@up

Kuku ryku

Padles oneone!11

Nie brałem od Ciebie kasy bo na legalu z domku se wzielem xd.
Czesto expilem na piratach a padlem bo nie uhalem sie przy 3 stworach na 300 hp i sie zle skonczylo xd. A btw z kim ty ostatnio sharowales :<?

Picinhoxs
02-11-2007, 18:11
@up

Kuku ryku

Padles oneone!11

Nie brałem od Ciebie kasy bo na legalu z domku se wzielem xd.
Czesto expilem na piratach a padlem bo nie uhalem sie przy 3 stworach na 300 hp i sie zle skonczylo xd. A btw z kim ty ostatnio sharowales :<?

Wziełes kase z domku lOl pisales do mnie ze nie masz czasu tylko bylo daj bp uh i 1k :) (meczylem was z 2 tygodnie a potem oddales hmmm kupiles bp ihow na pk team noobami ubahbo po loota za*******am ;> .
Ja sharowalem z 2 tygodnie a share bylo takie ze łło jezu skilowalem sam xD i co z tego jak ty sharowałes dluzej
tzn.ktos gral a ty lv zjebales ;)

Edit: co do sharowania to takie noobskie zdanie mowiles "pierdolisz sharujesz bp uhow w 3osoby" ;*

Lafa
02-11-2007, 18:21
@up

Co mowilem? Co to za zdanie xd?

Kupilem na pk team bo sie zgodziles a to ze padles to juz nie moja wina. 37 sorc z sd nas meczyl pamietasz xD?

Picinhoxs
02-11-2007, 18:26
Uuu tan brazol kurde perrego mi na red zjebal potem sie wjebali h levele :( i tttemple ;o ten brazol ostry typas z niego ladnie jebal z bp sd mial Oo

Lafa
02-11-2007, 18:29
80, 80 i exurka nie pomogla xDDDDDDDDDDDDDD

Picinhoxs
02-11-2007, 18:31
80, 80 i exurka nie pomogla xDDDDDDDDDDDDDD

Miałem wtedy grana :( i nic napoczatku patrze wali po 37 i 56 mysle ihy oszczedze xD a tu po 80 i iha znof niemiałem w h keyu ;(;(

Lafa
02-11-2007, 18:32
bo ty noob, wbijaj na iridie ap

Picinhoxs
02-11-2007, 18:34
JA chce do ormo ;************
daj nick na priv. ja obsidie mecze 11lv zaraz i nawet na boocie idzie exp xDD