PDA

Pokaż pełną wersje : Obóz Barbarzyńców by 42ek - Elite Yakoob

Kup.Se.Musk
27-09-2007, 21:36
Witam.
Postanowiłem nakręcić swój drugi filmik. Pokazuje on hunt na Barbarzyńcach. Myślę, że jest to bardziej "instruktażowy" film niż pokazowy, ale mam nadzieję, że godny uwagi. Pisałem po Angielsku, ponieważ byłem pewien, że zmieszczę się w czasie. Niestety pomyliłem się.

Dane:
Rozmiar: 2.27 MB (2,384,466 Bytes)
Nazwa: barbs.rec
Mirror: http://rapidshare.com/files/58873163/barbs.rec

Jeżeli ktoś chce rehosta to proszę dać mi znać na PM. Sam zrehostuje filmik, proszę nie robić tego za mnie!

Edit:
zaraz bedzie ban za ukrywanie rozszerzenia. cya

Zapoznałem się z regulaminem i nie ma tam żadnej wzmianki o chowaniu rozszerzenia. Jest tylko napisane, że nie można dawać filmów z roszczerzeniami xxx...

..::QRAS::..
27-09-2007, 21:49
zaraz bedzie ban za ukrywanie rozszerzenia. cya

Regoor
27-09-2007, 22:18
Mi się filmik bardzo podozabał.
Moim zdanie-tak, jak powiedziałeś-filmik jest bardziej instruktażowy, niż pokazoway.

PS:
Yenio, kłaniam się. :)

Pozdrawiam.

Pacminto
27-09-2007, 22:43
Filmik ładny a ja mam do ciebie pytanie ile średnio wyciagasz exp/h ??
i czy jestes na + w tym wszystkim

Sucinio
27-09-2007, 23:08
44k expa wbiłeś, nawet nieźle jak na 42 ek ; ]

^zooltar
27-09-2007, 23:24
44k expa wbiłeś, nawet nieźle jak na 42 ek ; ]

22:13 You need 155361 exp
for level 1**
Average session speed:
72191 exp/h
Estimated time left for level up:
2h 9m 7s
Played this session:
1h 34m 30s
Gained this session:
113701 exp

;]

Etoric
27-09-2007, 23:34
Zapoznałem się z regulaminem i nie ma tam żadnej wzmianki o chowaniu rozszerzenia. Jest tylko napisane, że nie można dawać filmów z roszczerzeniami xxx...
7. Podawanie linków do plików na zewnętrznych serwerach

Co więcej, do uploadowania plików zabronione jest używanie wszelakich serwerów ukrywających rozszerzenie pliku. Cała nazwa pliku - wraz z rozszerzeniem - musi być widoczna w URLu. Banowane będą osoby podające linki typu http://www.***/123123/ UWAGA. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze. Poszukaj serwisu, który nie maskuje rozszerzenia pliku - jest ich w sieci mnóstwo.

Snib'ek
27-09-2007, 23:36
22:13 You need 155361 exp
for level 1**
Average session speed:
72191 exp/h
Estimated time left for level up:
2h 9m 7s
Played this session:
1h 34m 30s
Gained this session:
113701 exp

;]
Czujesz różnice między 100+, a 42?
Nie wiem czym tu sie cieszyć, lol

@Topic
Jakieś 3-4k na +

Upierz
27-09-2007, 23:36
22:23 Dalem stowe za Musk [1]: oddaj mi kase
22:23 Dalem stowe za Musk [1]: kupilem se musk wg twoich polecen
22:23 Dalem stowe za Musk [1]: i az stowe zaplacilem

lol

Kup.Se.Musk
27-09-2007, 23:49
Zawsze jestem na plus. Akurat na tym filmie zysk nie był za wielki. Około 5-15k wynoszę zysku na każdym huncie.

Jeżeli chodzi o te maskowanie. Hmm... powinno to być zawarte także w regulaminie dodawania filmów. Tego tam nie ma. Poza tym nie miałem na myśli aby zamaskować rozszerzenie, lecz zwróciłem uwagę na wybór serwera. Jak dla mnie filefront.com jest jednym z lepszych. Poza tym dodawanie linków z filmami zamieszczonymi na tibicam powinny być usuwane, ponieważ maskują rozszerzenie, więc "o co kaman?" Podsumowując sam już nic z tego nie wiem. W głównym regulaminie piszę aby nie maskować, a tu w dziale nie ma o tym wzmianki. Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie Administratora/Moderatora, o ile zajdzie taka potrzeba.

Etoric
27-09-2007, 23:53
Zawsze jestem na plus. Akurat na tym filmie zysk nie był za wielki. Około 5-15k wynoszę zysku na każdym huncie.

Jeżeli chodzi o te maskowanie. Hmm... powinno to być zawarte także w regulaminie dodawania filmów. Tego tam nie ma. Poza tym nie miałem na myśli aby zamaskować rozszerzenie, lecz zwróciłem uwagę na wybór serwera. Jak dla mnie filefront.com jest jednym z lepszych. Poza tym dodawanie linków z filmami zamieszczonymi na tibicam powinny być usuwane, ponieważ maskują rozszerzenie, więc "o co kaman?" Podsumowując sam już nic z tego nie wiem. W głównym regulaminie piszę aby nie maskować, a tu w dziale nie ma o tym wzmianki. Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie Administratora/Moderatora, o ile zajdzie taka potrzeba.

moderatorem nie jestem, ale strona tibicams jest stroną na którą nie mozna uploadowac exe czy scr. To jest proste-uploadujesz link na stronę w URL'u której widać rozszerzenie, za wyjątkiem tibicams. Inaczej dostajesz bana.

Emok
27-09-2007, 23:59

Moderatorem nie jestem, ale zgadzam się z przedmówcami. Zrób szybko rehosta na rapida. Może modki nie zauważą ;)

@film
Bardzo mi się podobał. Nigdy nie byłem na barbarianach, a po Twoim filmiku mam ochotę się tam przejść. :)

Voniek
28-09-2007, 09:57
Filmik super. Nie ma spoila, czysty.
Czekam tera na średni obóz, podobno jak jesteś sam można 50k/h~wyciągać.
Gz :D

Kup.Se.Musk
28-09-2007, 15:02
Bardzo mi miło, że film się podoba. Nie spodziewałem się tylu pozytywnych komentarzy. Od opublikowania tego tematu minęło 14 godzin, więc myślę, że nie muszę zamieszczać filmu na inny serwer, który nie maskuje rozszerzenia.

Byłem na średnim obozie, ale nie podobało mi się tam. Jak na razie najbardziej do gustu przypadł mi ten pokazany w filmiku.

--Cienius--
28-09-2007, 16:05
niezle ty maly pg przescigniesz mnie ;p

Sajmonsk
28-09-2007, 16:37
Wielkie GZ bardo fajny film jesden z lepszych:):cup:. Jeszcze raz wielkie GZ.

Joogson
28-09-2007, 17:49
Film mi się podobał, ale zbyt długi, przez co robi się nudny po pewnej chwili ^^ obejrzalem 35min na max przyspieszeniu i bylo ok =] Dobra postac, Eq tez =) pozdrawiam, i czekam na filmik z huntow jakis (hydry,dl) =] Pozdrawiam :):););):p:p:(:(B)B):]:D:D:o:o8o8o:baby::baby:X(X(:confused::confused:;( ;(:evul::evul::cup::cup:, ale zaspamowalem ^^

Rothes
28-09-2007, 17:56
Tyle (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=137397) w sprawie ukrytych rozszerzeń. Zrób tego rehosta.

Kup.Se.Musk
28-09-2007, 18:29
To zwracam wszystkim honor. Usuwam poprzedni link, wstawiając nowy.

http://rapidshare.com/files/58873163/barbs.rec

Vlad Dracula
28-09-2007, 20:47
Widzę,że na barbach można nieźle zarobić jak na ich niedużą siłę :)

Frapper
29-09-2007, 10:23
Widzę,że na barbach można nieźle zarobić jak na ich niedużą siłę :)

I co? Znalazles juz skrypt? Fajne sa na forum blackd akurat na ten camp. Naprawde!

sliver
29-09-2007, 14:58
palem juz nawet od 35 levela z zal skilem mozna wychodzic wlasciwie tylko z zyskiem bo oprocz spearow nic sie nie traci. jak ktos by bbardzo chcial moge nagrac film.

Allorx
01-10-2007, 19:39
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 212 minutes)

kochane sieci lokalne ;)