Pokaż pełną wersje : Amazon Camp i...soul
Kosciotrup
28-09-2007, 10:31
Gram na secura knightem obecnie(w dniu pisania tekstu) mam 18 level. Expie na Amazon camp na północny wschód od carlin (dość szybki resp i dość dużo potworków) ale nie oto mi chodzi. A mianowicie krew mnie zalewa ja przychodzą na takie expowiska levele typu 30-50-70 albo 7-8. Duże levele niech na śilniejsze potwory chodzą a małe to niech na słabsze(roty, trolle, zwykłe orki).Takie expowisko to m/w od 10 do 20. A Większe levele się tłumaczą że se soul points nabijają... cóż ja to rozumiem ale level 60 co wbija soul points na amazonkach to trochę dziwne no i mniejsze levele nie mają jak expić...X(
Wyciszony
28-09-2007, 10:47
Będziesz płakać? Podam ci chusteczkę.
Twój apel nic nie da. Nadal wiele h- lvli będzie sobie odnawiać soule na amazonkach. Ten temat jest całkowicie niepotrzebny, bo nikt twego zakazu nie posłucha.
Kosciotrup
28-09-2007, 11:09
Żebyś wiedział! Bo coś takiego mnie wkurza! Jeszcze małe levele to tak kij bo padną albo coś ale po co im to?... A duże to niech wbijają soule na trochę silniejszych potworach ponieważ takich jest w miarę dużo a amazon cam są chyba 4 na całą tibie!
Oskar111
28-09-2007, 11:53
nie musisz tam expic.. wlasnie o to chodzi .. znajdz sobie jakies expowisko gdzie malo ludzi bedzie chodzic czy cos i nie bedziesz musial narzekac ze popularne sa zajete
Szybki'lols
28-09-2007, 12:04
Do Autora tematu nie płacz proszę ;(! myślisz że tylko ty nie expisz:P nie zabronisz im ;o
Kosciotrup
28-09-2007, 12:10
To że jest to popularne expowisko to ja wiem i nie mam nic do ludzi z 15-20 levelami. Mi chodzi o to że 60 levele a nawet większe wbijają soule na takim expowisku! Jak już koniecznie chcą soule na amazonkach i tych innych to niech chodzą na 2x większy amazon camp bo ięcej tam jest potworów i są też groźniejsze a nie na takim tyci pyci expowisku gzdie sie 3 ludzi mieści
Geralt ze Spychowa
28-09-2007, 14:25
ja tyle powiem, zabawa owszem jest jak pojde sobie na dragi ale one tez czasem sie nudza ;] i (przynajmniej dla mnie) z pomoca w takich momentach przychodza jakies smiesznie latwe expowiska. Mozna sie wyluzowac i odstresowac.. po to one sa by z nich korzystac nie?
pech...
Potwory
Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.
To tu chyba nie pasuje?
Co jak co ale ty sie żalisz nam. Polecam: www.żal.pl
Gram na secura knightem obecnie(w dniu pisania tekstu) mam 18 level. Expie na Amazon camp na północny wschód od carlin (dość szybki resp i dość dużo potworków) ale nie oto mi chodzi. A mianowicie krew mnie zalewa ja przychodzą na takie expowiska levele typu 30-50-70 albo 7-8. Duże levele niech na śilniejsze potwory chodzą a małe to niech na słabsze(roty, trolle, zwykłe orki).Takie expowisko to m/w od 10 do 20. A Większe levele się tłumaczą że se soul points nabijają... cóż ja to rozumiem ale level 60 co wbija soul points na amazonkach to trochę dziwne no i mniejsze levele nie mają jak expić...X(
I co ci da te WIELKI ALE ... kazdy moze expic gdzie chce i kiedy chce. To ty wbijaj szybciej lev i idz na te silniejsze, zobaczymy czy az tak bedzie ci sie chcialo tam ciagle na nich siedziec...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.