zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Test: czy jestes uzalezniony od tibi?

Dagg
05-11-2003, 23:14
Test: Czy jestes uzalezniony od Tibi?
by Dagg Pownage Magican//Lunara

1.W plecaku nosisz kamienie
2.Zywisz sie tylko rybami i szynka
3.Nosisz przy sobie lopate ,line ,wedke i maczete
4.Podnosisz na ulicy plaskie kamienie i mowisz "adori gran"
5.Czesto opierasz sie o sciane i tkwisz tak bez ruchu pare godzin
6.Gdy widzisz kogos stojacego bezczynnie podpalasz go ,mowisz "lol" i uciekasz
7.Masz sadowy zakaz wstepu do parkow narodowych ,bo goniles zwierzeta i probowales je przerobic na mieso
8.Masz sadowy zakaz wstepu do zoo poniewaz zabiles wszystkie pajaki i weze
9.Masz nieodparta ochote zagladania do siatek i workow ,ktore nosia ludzie
10.Zdarza ci sie przesuwac ludzi w kolejce poniewaz blokuja ci przejscie
11.Jestes zdziwiony ze lekarz zaklada ci gips zamiast cie UHnac
12.Zdarza ci sie powiedziec do partnerki podczas sexu "Tibia"
13.Masz fantazje erotyczne na temat kobiety o imieniu Tibia
14.Twoj pies nazywa sie Tibia
15.Nie kozystasz ani z MPK ani z PKP , wycieczki piesze na drugi koniec miasta lub Polski to dla ciebe normalka
16.Przy wystawianiu ocen na zakonczenie roku swoim nauczycielom mowisz "5 or Rook"
17.Zanim zaczniesz z kims rozmawiac pytasz sie "swe?"
18.Zabijasz szczury i probojesz je sprzedawac
19.Zauwazyles ze odkad grasz w Tibie czesciej wykrzykujesz swoje zdanie niz wypowiadasz
20.Jestes przekonany ze nie warto wydawac kasy na obraczki slubne skoro mozna je z latwoscia znalesc
21.Czesciej niz zwykle kozystasz z uslug poczty
22.Uwazasz za calkowicie normalne wykopanie swojego plecaka przed siebie kiedy jest za ciezki
23.Gdy ci sie nudzi ustawiasz meble jeden na drugim i stajesz na samej gorze
24.Nie wynajmujesz mieszkania,bo chcesz przyoszczedzic troche a spac i tak nie potrzebujesz
25.Nie czekasz na autobus , jestes AFK
26.Nie mieszkasz w domu tylko w depo
27.Nie meczysz sie , jestes exhausted
28.W szkole nie witasz sie z kazdym kumplem po kolei , krzyczysz "Hi all"
29.Zanikla u ciebie umiejetnosc biegania i zmieniania pozycji
30.Cala kase jaka posiadasz przeliczasz na pacce
31.Czas obliczasz w UHah i SDekach np: "bede e domu za 3 sd i 1 uh"
32.Placisz swojemu rodzenstwu za to ze lowia ryby i robia runy za ciebie
33.W monopolowym mowisz "hi , buy Żytnia"

bosal
05-11-2003, 23:50
Dobre :]

Szumek
06-11-2003, 09:53
Normalnie mistrzostwo swiata ale miales pomysl wspanialy normalnie jak czytalem niektore punkty to malo co z krzesla nie spadlem.
Jak cos jeszcze wymyslisz to pisz.

zeus1985
06-11-2003, 14:27
Coś mi to przypomina. Coś jakby JA :D :D :D

kotomaniak
06-11-2003, 14:38
Genialne! Ludzie więcej takich postów!

Eustachy
06-11-2003, 16:20
16.Przy wystawianiu ocen na zakonczenie roku swoim nauczycielom mowisz "5 or Rook"

ALE WYJAZD !!! :D

NOBLIŚCI BY TEGO NIE WYMYŚLILI !! :P

WYŚLIJ TO DO CIPUW TO DOSTANIESZ MAGIC LONG SWORDA !!! :D

Duriel
06-11-2003, 20:14
Hmmmmmm mam jedne pomysł na dodatkowy punkt od tamtego..
więc:
Gdy zaczyna cię bić kolega zaczynasz panicznie uciekać i drzesz sie "Help PK!!!"

Fred
08-11-2003, 14:22
Cos pieknego... mam nadzieje ze bedzie ciag dalszy... :):):)

Bambuko
08-11-2003, 14:30
Fajowe!!

Duriel: Akurat z tym uciekaniem i wrzesczeniem HELP PK to w przynajmniej mojej skzole jest normalka

Gumen
08-11-2003, 17:19
ro ja cos dodam: soisz przed klasa z ksiazka i dlugopisem i nawalacie sie z qmplem aby pocwiczyc skille

Bambuko
08-11-2003, 18:05
jak sie nauczysz jakiegos smiesznego teksta to go sobie zapisujesz w zszycie ktory masz ciagle w szufladzie

wystawiasz na balkonie twoje najlepsze spodnie, zeby koledzy mogli sobie zobaczyc

Baske
08-11-2003, 20:53
Gdyby było wiecej takich ludzi na tym świecie nie muwie o tibi ale orealnym to byłby o wiele zabawniejszy.
W niekturych punktach to ja tak sie zachowuje.

:D :D :D :P

Survi
09-11-2003, 11:14
Jak bym zobaczyl jakjakis moj tibia-maniak kolega mowi bo nauczycielki "5 or rook" to bym siknal :) Juz sobie to wyobrazam :)

Bambuko
09-11-2003, 12:37
Taa, klasóweczka z matmy:

(5+6)x(6-5)x65+4(34-12)= 5 OR ROOK

Alucard
09-11-2003, 13:12
J naprzyklad nie moge zyc bez tibi :P pamientam jak kupilem sobie k-setha to nie mogelm spac tylko gralem w tibie i caly czas oniej rozmyslalem:P to jes poprostu nalug:P musze teraz ;) sobie kupic pacca i grac 24h na dobe :D :] nie weim co wy myslicie o tej grrze ale ja poprostu maniak i nie moge bez niej zyc :D
jak by je nie bylo to nie weim co bym zrobil ?(

Majen
09-11-2003, 13:29
Ostatni gdy byłem chory grałem ciągle w Tibie i dużo pisałem w oknie dialogowym. Gdy przyszedłem do szkoły to mósiałem napisać wypracowanie. Niestety dostałem 2 bo gdy pisałem to poprostu z przyzwyczajenia pisałem:
a zamiast ą
itd.

Majen
09-11-2003, 13:32
Powiem jeszcze jedno, niema słów które wyraziły by czyma dla mnie jest Tibia.

Bartix
13-11-2003, 16:45
no coz ja po wakacjach jeszcze tezaz nie moge sie przyzwyczajic do pisania polskich znakow
(niestety)

cykoor
14-11-2003, 18:51
hehe swietny temat!! no i niestety albo stety jestem uzalezniony od Tibi :D a co jest najgorsze to to ze zarazam innych <lol>

Magister Gaclaw
14-11-2003, 23:54
Niestety Tibia uzalezni chociaz czy ja wiem czy niestety,w kazdym badz razie jestes w 100% uzalezniony!!! heh.....

eerion
15-11-2003, 05:55
Ja jestem uzależniony a tekst to jest boski. Można dodać że 34. gdy siostra/brat bierze od ciebie płtye to rzucasz się z nożem i krzeczysz "THIEF!"

kvi
16-11-2003, 13:42
hehe super podobne bylo na forum counter strika tylko, ze o cse :P

bzq
16-11-2003, 14:01
Powinienen być jeszcze punkt:
-Gdy ktoś mówi do Ciebie "Wyłącz już tą grę!" lub "Kończ już" to zamiast kończyć, mówi się "Tak, zaraz kończe' a gra się następne dwie godzinki albo i więcej :D

Thorin
16-11-2003, 14:02
bardzo mi sie podobalo a przedewszystkim 16 punkt <lol>

Night Moon
16-11-2003, 15:50
Naprawdę super temat! sorki że ja nic nie wymyśliłem....
ale się postaram... :))

Owoc
16-11-2003, 17:58
Text jest BOSKI :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8) 8) 8) 8) 8)

Wymyśliłem jeszcze jedno:
Kiedy widzisz że ktoś leży na ziemi to podbiegasz i jeśli jest żywy oferujesz mu UH za 500gp a jeśli jest "dead" to próbujesz "wydobyć" z niego BP.
:P :P :P

Tygryss
16-11-2003, 19:26
wiec niby ja jestem uzalerzniony pfffffff

no pewnie ze jestem TIBIA ROX tylko mam pomysl co do AFK zeby ich wylebaowywalo co 1 h i tyle :)):)8)
:]

poprawka jesli ktos do ciebie muwi "koncz jusz"
to ty do niego "siatafakap or rock..." powinno skutkowac :]

demelin
16-11-2003, 19:38
niemoge wytrzymac!!!!!!!! spoko temacik
prawie sie zeszczalem ze smiechu

tak dalej chlopaki ;D

ktos_ze œwiata NOVA
16-11-2003, 19:57
@Temat
co tu duzo mowic;]
Gratki za doskonaly pomysl i bujna wyobraznie =]

@ktos tam(nie pamietam;p

WYŚLIJ TO DO CIPUW TO DOSTANIESZ MAGIC LONG SWORDA !!!
jak juz cos to CipÓw, i tak pewnie nic nie dostani :P

@Alucard
J naprzyklad nie moge zyc bez tibi pamientam jak kupilem sobie k-setha to nie mogelm spac tylko gralem w tibie i caly czas oniej rozmyslalem to jes poprostu nalug musze teraz sobie kupic pacca i grac 24h na dobe nie weim co wy myslicie o tej grrze ale ja poprostu maniak i nie moge bez niej zyc

to masz problem :P
trzeba czasem sie oderwac od tej gry, bo niektorym to juz bije na leb...

Gonzo
16-11-2003, 20:51
hehehe dobre wiekszosc tych punktow zgada sie ze mna :D:D:D

Ice
17-11-2003, 01:49
Zajebist.. jak bedziesz mial jeszcze jakąś wene to pisz (moge pomoc ):P

eerion
17-11-2003, 15:58
xxx- Idąc spać szukasz opcji logout
xxy- mordujesz psa sąsiada tłumacząc się tym że jakiś wredny PK chciał się na niego zasaddzić używając create ilusion
xxz- Przyłapano cię jak celowałeś z łuku w ogrodzie botaniczny do lwa.
xyx- cały twój pokój jest zawalony trofeami..... W tym maskotką smoka w skali 1:1
Oceńcie to. JAk będę miał Vene to coś jeszcze napisze

Eddie Rocketluncher
17-11-2003, 21:58
Heh świetne, świetne :D

- Twoje motto: "Życie to nie Secura..."
- Podczas lekcji rzucasz się z qmplem zapałkami :)

Fakeus
29-11-2003, 11:30
Oryginalnie dodany przez Dagg
Test: Czy jestes uzalezniony od Tibi?
by Dagg Pownage Magican//Lunara

1.W plecaku nosisz kamienie
2.Zywisz sie tylko rybami i szynka
3.Nosisz przy sobie lopate ,line ,wedke i maczete
4.Podnosisz na ulicy plaskie kamienie i mowisz "adori gran"
5.Czesto opierasz sie o sciane i tkwisz tak bez ruchu pare godzin
6.Gdy widzisz kogos stojacego bezczynnie podpalasz go ,mowisz "lol" i uciekasz
7.Masz sadowy zakaz wstepu do parkow narodowych ,bo goniles zwierzeta i probowales je przerobic na mieso
8.Masz sadowy zakaz wstepu do zoo poniewaz zabiles wszystkie pajaki i weze
9.Masz nieodparta ochote zagladania do siatek i workow ,ktore nosia ludzie
10.Zdarza ci sie przesuwac ludzi w kolejce poniewaz blokuja ci przejscie
15.Nie kozystasz ani z MPK ani z PKP , wycieczki piesze na drugi koniec miasta lub Polski to dla ciebe normalka
17.Zanim zaczniesz z kims rozmawiac pytasz sie "swe?"
18.Zabijasz szczury i probojesz je sprzedawac
19.Zauwazyles ze odkad grasz w Tibie czesciej wykrzykujesz swoje zdanie niz wypowiadasz
20.Jestes przekonany ze nie warto wydawac kasy na obraczki slubne skoro mozna je z latwoscia znalesc
21.Czesciej niz zwykle kozystasz z uslug poczty
22.Uwazasz za calkowicie normalne wykopanie swojego plecaka przed siebie kiedy jest za ciezki
23.Gdy ci sie nudzi ustawiasz meble jeden na drugim i stajesz na samej gorze
24.Nie wynajmujesz mieszkania,bo chcesz przyoszczedzic troche a spac i tak nie potrzebujesz
25.Nie czekasz na autobus , jestes AFK
26.Nie mieszkasz w domu tylko w depo
27.Nie meczysz sie , jestes exhausted
28.W szkole nie witasz sie z kazdym kumplem po kolei , krzyczysz "Hi all"
29.Zanikla u ciebie umiejetnosc biegania i zmieniania pozycji
30.Cala kase jaka posiadasz przeliczasz na pacce
32.Placisz swojemu rodzenstwu za to ze lowia ryby i robia runy za ciebie
33.W monopolowym mowisz "hi , buy Żytnia"
hehe ile na tm myślałeś?

Skrzat Master
30-11-2003, 11:58
Hehe... To ja mam kilka z powyzej podanych cech... A do nauczyciel już kiedyś nawet powiedziałem "5 or Rook" nauczyciel chyba nie zrozumiał ale i tak wyszła mi 5.

Anka siora buska
02-12-2003, 10:30
JA TO JEST COOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL WYMYŚL COS NIESTETY WYPLUŁAM CAŁY PLYN PRZECZYSZCZAJĄCY ŻOŁODEK PRZEZ CIEBIE!!!! ALE I TAK TO JEST COOL

poLLo
05-12-2003, 14:40
synecek stworzyles cudo ! tak mi powiedzieli rodzice jak dostalem 6 z maty........teras muwie d ciebie stworzyles prrrrrrrrrrrrawdziwe cccccccccccccccccccccccccudo ! you are big :p

Narzil
05-12-2003, 15:22
Niezły test. Ciekawie to wymyśliłeś, gratuluje. Przydałoby się więcej takich śmiesznych testów.

karat
06-12-2003, 18:41
Super.Ciekawe czy tacy ludzie istnieją?

Dejvo
06-12-2003, 18:52

To ejst po prostu... myślałem ze tu padne

Raynold
06-12-2003, 20:01
Poryczałem się ze śmiechu. Prześwietne. Tak trzymać! :D

Olesniczanin
07-12-2003, 01:30
Znakomity pościk!!! Nic dodać, nic ująć :D

Palisanderos
08-12-2003, 17:29
Czy stoisz na holu w szkole i krzyczysz "buy g-shield sell katana"?

sulik
26-12-2003, 15:57
Brawo za bardzo dobry pomysł.

Akum
01-01-2004, 17:15
to jest syuper śmieszne życiowe i ciekawe, dajcie to na pierwszą stronę!!!!

Tychanowicz
04-01-2004, 10:28
Witam,
Ja mam brata więc siedzenia po nocach nie jest możliwe,ponieważ on jest już uzależniony:D

Zaglada
04-01-2004, 12:36
Dalsza częśc by me ~

34. Idziesz po ulicy i nagle patrzysz: 2 goryli idzie z pałami, myslisz "o boże... pki !".
35. Okradłeś ludzi z itemków i spakowałeś to wszystko do torby bo myślałeś, że robisz lootbag...
36. Idziesz po ulicy myślac zaraz bede w depo ale nagle widzisz policjanta, pomyślaleś sobie "nastrasze ludzi, że zlurowany smok. Podchodzisz i mówisz: hi, fuck u, bye. Ale zamiast być w depo lądujesz na komisarjacie.

Witam,
Ja mam brata więc siedzenia po nocach nie jest możliwe,ponieważ on jest już uzależniony

lol ?

Zoamelgustar
09-01-2004, 04:57
Ten temat powinien sie nazywac "z życia wziete"...genialne...3/4 tych textow opowiada o mnie ;P

Pozdrowienia dla autora(ów)!!

marred
09-01-2004, 10:00
To dorzuce cos od siebie:

- Probujesz wejsc do zatloczonego autobusu, a tu nagle napis "Too many passangers in bus. Only passangers with premium ticket can go in"

finio
09-01-2004, 10:53
takich tematow jak najwiecej a przez tibie mam 3 zagrozenia i musze sie wywinac ale kto powiedzial ze nie gram dalej uzaleznioniy jestem!! i to mi sie podoba tak samo jak wirus wciagam innych :) :)) :)

Ulrek
09-01-2004, 11:36
Siuper.
Ja robiłem kiedyś coś podobnego na Lunarze z kolesiami na game-chat, wyszło parę niezlych rzeczy, np.
1. Zabijasz czyjegoś psa, a żeby się usprawiedliwić odpowiadasz "Nie denerwuj się, przecież on się zrespawnuje".
2. Malujesz kamienie na fioletowo i rzucasz nimi w kolegów których nie lubisz.
3. Malujesz kamienie na niebiesko, i w razie skaleczenia próbujesz nimi w siebie rzucić.
4. Śni ci się po nocach Tibia (to już się autentycznie sprawdziło u moich kumpli kilka razy, mi chyba tylko raz się przyśniła Tibia).
5. Uciekasz przed pająkami wrzeszcząc, że goni cię GS.
6. Jeżeli jesteś prawdziwą mendą, próbujesz nakłonić pająka by poszedł za tobą do mieszkania kolegi którego nie lubisz (luring).
7. Cały czas chodzisz ubrany w dziwne ciuchy, tłuczek do mięsa (dragon hammer) i kawałek drewna pomalowanego na czarno z wymalowanym czerwonym smokiem, po czym widząc ludzi dziwnie gapiących się na ciebie, myślisz że zazdroszczą ci EQ.
8. Idziesz do parku narodowego pozabijać niedźwiedzie, by trochę poexpić i zebrać z nich mięso.
9. Po rozdeptaniu karalucha sprawdzasz czy aby nie wypadły z niego pieniądze albo wisienki.
10. Twoja tapeta w kompie została zamieniona na obrazek z głównego menu Tibii, a twoje ikonki to różne przedmioty lub postacie wycięte własnoręcznie przez ciebie z gry.
11. Po 10 godzinach bezustannego grania nawet nie zauważasz, że jesteś głodny.
12. Próbujesz dać ulicznym grajkom w mieście ignora, a widząc że to nie skutkuje - zabijasz ich krzycząc że to n00by.
13. Zapomniałeś jak się siada.
14. Twoje kontakty ze sprzedawcami ograniczyły się do kilku słów.
15. Gdy zobaczysz menela stwierdzasz że nie stać go na pacca (nie może kupić domu).
16. Podchodzisz do każdego człowieka siedzącego na ławce i zadajesz mu pytanie "Train?".

Bloody_Izual
09-01-2004, 12:00
Okradasz ludzi z komórek,kasy itp. wkładasz do plecaka i kopiesz go przed sobą,myślisz że jesteś nietykalny bo niby grasz na nonpvp.

Wampirek
09-01-2004, 12:01
To-JEST-CU-DO-WN-E!!!!!! Wiecie co zrobilem zebralem kazdy tekst (chodzi o punkty) jaki tu powiedzieliscie i wrzuciel do notatnika...WYSZEDL POEMAT!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D Jestescie BOscy!! :D :D
Moze nie tak smieszne jak teksty poprzednikow:
-Kumple patrza na Ciebie dziwnie gdy proponujesz im ze bedziesz blokowal dyrektora a oni beda go nawalac dlugopisami. Oczywiscie loot Twoj
-stajesz nad byle kaluza i co chwila rzucasz wedkajakiesz 3-4 rzuty na sekunde(Tibia GG)
-podchodzisz do policjanta i muwisz fuck you czekajac na fireballa. Zamiast tego znajdujesz sie na komedzie
-jesli kumpel polozyl swoj plecak na podlodze probujesz go wykopac poza jego zasieg aby sprawdzic zawartosc
-wychodzi na pole sasiada i kosisz mu zboze, dziwiac sie ze nie pakuje sie samo w snopki
-szukasz beczek z darmowym piwem
-dziwisz sie ze gosciu ktory zawalil Ci w twarz nie ma bialej czaszki
-podchodzisz do oltarza w kosciele i mowisz: Hi, yes, Venore, sorcerer, yes i za cholere nie wiesz czemu nie miales teleportu
- Podchodzisz do ksiedza i mowisz hi, heal ,bye
-haloween uwazasz za respowna(tyle potworow)
-zjadasz 5nozek i 2 hamy i czekasz az Ci sie zycie zregeruje
:D :)) :)) nio jak mnie najdzie(o ile wam sie to podobalo) to znowu cos napisze :]

sesaj
09-01-2004, 21:35
A ja ostatnio zauwazylem na krzesle w szkole taki o to napis: tu siedzi n00b (to byo napisane na oparciu).
Tak bylo naprawde.
Pytalem sie kolegi czy wie co to znaczy, to on odpowiedzial ze to pewnie jakis glupek napisal, bo cos mu sie pomylilo...

Ulrek
10-01-2004, 06:54
sesaj, hmm, słowa n00b używa się w następujących grach:
Quake 2, Quake 3, Unreal, Unreal Tournament, UT2K3, Counter-Strike, Diablo, Diablo 2, Doom 1, Doom 2, Doom Plutonia, Doom Evilution i wielu wielu innych których tutaj nie wymieniłem, tak więc wypowiedzi typu n00b czy PK NIE dotyczą tylko Tibii i o niczym nie świadczą.

Wampirek
10-01-2004, 12:10
Twoje ulubione zadanka matematyczne brzmia:
1)Z miejscowosci Thais do miejscowosci Venore idzie palladyn na 27 lvl-u. Z miejscowosci Venore do miejscowosci Thais idzie znany masowy Pk czarodziej na 61 lvl-u. Ile zycia pozostalo paladynowi wiedzac ze uciekal on krzyczac: HELP PK! 49 sekund?
2)Knight na 20 lvl wybral nie na mt.Sterum doszedl na sam szczyt, niestety trafil na save servera i musial sie wylogowac. Na który poziom zejdzie knight nim cyklopy go zabija? Knght nie ma uh-ow ih-ow ani many na czary i zostalo mu 40 hp.
------------------------------------------------------------------------
A co do zapisow zadan to gdy kolega robiacy zadania na tablicy napisze wynik 3 480 podchodzi i scierasz zmieniajac na 3.48k i wracajac do lawki mowisz mu: NOOB! :D

Tychanowicz
11-01-2004, 12:32
Świetne,wymyśl jeszcze coś tak dobrego :D

Sir_alex
14-01-2004, 07:58
ja tez jestem uzalezniony a te punkty co zrobiles sa spoko

matecki
14-01-2004, 08:05
hrhrhr dobre ... wyrazy uznania dla autora 8)

Dowizul z Inferny
10-12-2004, 13:33
wychodzisz na rynek zaczynasz sie rozbierać a potem zakladasz coś innego

damianlorek
10-12-2004, 13:46
To jest poprostu za***iste ;)

Mc macio
28-12-2004, 17:28
gratz za fajne teksty

kilka nowych:
1. przed uderzeniem kolegi pytasz: test hit?
2. 6 grudnia widząc mikolaja prosisz: free itemz plx plx...
3. Po wywiadówce patrzysz na kartke z ocenami i dziwisz sie dlaczego pod matemetyką nie ma skillbara.
4 o 11.50 bijesz kolegów zabierając im plecaki myśląc ze zaraz znikniesz.

K-ostry
28-12-2004, 17:38
hej! skąd wiedziales jaki mam plan dnia? :D

Dj Fara0n
28-12-2004, 18:29
To minie rozbrojilo :D

Mistyczny
29-12-2004, 21:59
Spoko bardzo fajne mi się podobało Giting.