zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o shielding palka

Misiako
28-09-2007, 22:27
Mam pytanie. Od niedawna gram palkiem mam 10lvl skille 41/30 ;/ wiem że cienkie ale to non-pvp :P Moje pytanie brzmi : czy mam przywiązywać uwage na shielding czy olać i skupiać się tylko na dyście? a jeżeli przywiązywać to tak samo jak dyst? z góry thx ;]

EMbet
29-09-2007, 12:38
Shielding mozna dla zabawy dotrenic potem na trollach z fistem, ale generalnie to shielding nie ma tak duzego znaczenia, obrywal bedziesz tak czy siak, no chyba ze wbijesz go 70+ ale to wg. mnie to koszmarna strata czasu. Ja osobiscie zawsze robilem swoim palem za blokera i dlatego mam tyle shieldingu, teraz czasami trenie go tylko dla picu. I tak nic szczegolnego mi nie daje, w full eq drag jedzie mnie po 70 z lapy. Skup sie na discie, ale tez nie koniecznie BARDZO skrupulatnie, po prostu on ci i tak sam wpadnie na expieniu. Oczywiscie, jezeli chcesz go trenic, to tren - tylko taka moja sugestia;).

Vil
29-09-2007, 13:27
jesli trenujesz skille, to czemu nie trenic od razu shieldingu, szczegolnie, ze w przeciwienstwie do dista i podnoszonych rzucałek nie wymaga wogole uwagi ? Shielding generalnie przydaje sie, szczegolnie, ze ostatnio spopularyzowalo sie uzywanie broni rzucanych w stosunku do pociskow ( o czym sporo mozesz poczytac w innych tematach ).

Misiako
29-09-2007, 13:28
Dziękuje za odpowiedź. Temat do kasacji.

Zati
03-10-2007, 15:54
Treni Tez Shielda Bo MI Moim Palem Sie Przydawal. Z Dragon Shieldem Bloczyem 2 cyc na 46 shieldzie. Przydaje Sie Shield I to Bardzo. CZENSTO RATUJE ZYCIE.

Dark Horseman
03-10-2007, 18:38
Treni Tez Shielda Bo MI Moim Palem Sie Przydawal. Z Dragon Shieldem Bloczyem 2 cyc na 46 shieldzie. Przydaje Sie Shield I to Bardzo. CZENSTO RATUJE ZYCIE.

Często jesteś debilem. -.-'

Cyber Mech
03-10-2007, 19:11
Oryginalnie napisane przez Zati

I od kiedy to się każdy wyraz pisze z dużej litery...:confused: