Pokaż pełną wersje : Od którego LVLa blokować Annihilator questa?
Witam all
Mam zamiar nie długo isś na Annihilatora, jednak nie wiem jaki LVL muszę mieć abym dał rade blokować te 2 Demony. Na dzień dzisiejszy mam 105 LVL, skiile 97/97 i full set także na jakim LVLu mogę tam pujść z pewnością, że nie padnę?
Najlepiej odpowiadac proszę na własnym doświadczeniu (który LVL ty mialeś jak bloczyłeś). :confused:
Pozdro B)
także na jakim LVLu mogę tam pujść z pewnością, że nie padnę?
"pujść" z pewnością, że nie padniesz nie możesz iść nawet na 300 lvl, bo wtedy np kicka załapiesz i padniesz :P.
A to czy padniesz czy nie zależy bardziej od szczęścia, a nie od lvla, no i w 5% od umiejętności.
Ufocznik
29-09-2007, 19:49
gdybys rzeczywiscie sam zrobil tego chara (od zera), to wiedzialbys, ze tego sie nie da przewidziec
Tibia6669
29-09-2007, 20:28
Dasz spoko rade ;D
W dzisiejszym cipbotem każdemu się może udać ^^
120 lvl przynajmniej, wtedy przy max combo masz jakies 100 hp
czyli 120lvl+ minimum
chyba ze masz 8 bp stone skinow i z 3 bp might ringow
Pozdr B)
A to czy padniesz czy nie zależy bardziej od szczęścia, a nie od lvla, no i w 5% od umiejętności.
Jakie zaś umiejętności, co ty bredzisz. Naciskanie na hotkey'e nazywasz umiejętnością? Przecież bloker ma tam za zadanie jak sama nazwa mówi blokować, atakować i leczyć się a to nie jest trudne. Potrzebne jest tylko szczęście i jak najwięcej uh'ów.
Pomocny53
29-09-2007, 20:48
Jakie zaś umiejętności, co ty bredzisz. Naciskanie na hotkey'e nazywasz umiejętnością? Przecież bloker ma tam za zadanie jak sama nazwa mówi blokować, atakować i leczyć się a to nie jest trudne. Potrzebne jest tylko szczęście i jak najwięcej uh'ów.
Zmienianie SSA'ów , Might ringów , manasowanie się + exori gran , uhanie się to umiejętność.
Chyba , że ty jak idziesz na demce to tylko klikasz F2 i stoisz w miejscu.
Podobno był taki, co na 80 lvlu zblokował.
Pomocny53
29-09-2007, 20:58
Ciekawe czy jakis noob sie zlapie ;p
Avallach
29-09-2007, 20:59
taaaa a ja na 20 lvlu z PoI wzialem Arbalesta -.- musialem zabic 3 wolfy i 8 bear, bylo cizko ale sie udalo
Kup.Se.Musk
29-09-2007, 21:00
Anni jest od 100 poziomu.
@Topic
Szczęście i parę % skilla.
@Topic
O rly? Niemożliwe.
To była ironJa. :p
Pomocny53
29-09-2007, 21:12
@Topic
OMG.Znajomość pojęcia "ironia" się kłania
@Pomocny53
Po pierwsze to nie mówimy o solo demon tylko o blokowaniu demonów na anihilatorze a przytym nie trzeba zbytnio się ruszać, bo niby jak? No chyba że w kółko.
Po co knight'owi ssa skoro ma aol? Po co knight'owi mf'y przecież 100 lvl ma najwyżej 500 many? Exori to atak a o tym i o uh'ach wspomniałem wyżej. Co do might ring'ów to się zgodzę.
Lord_Sztorm
29-09-2007, 21:17
A myślałem że 'Annihilator Room' jest od 100 poziomu.
A nawiązując do tematu to myślę że około 130 poziom Ci starczy, lecz i tak nigdy nic nie wiadomo.:)
Z całym szacunkiem, ale widzę, że raczej nie myślisz.
Ufocznik
29-09-2007, 21:27
co ty nie powiesz?
120 lvl przynajmniej, wtedy przy max combo masz jakies 100 hp
czyli 120lvl+ minimum
chyba ze masz 8 bp stone skinow i z 3 bp might ringow
Pozdr B)
co mu dadza te ssa, skoro zmniejszaja obrazenia tylko atakow fizycznych, a jak wiadomo demon atakuje glownie z magii
maksymalne kombo na anni wynosi "troche" wiecej niz hp goscia ze 120 levelem ;p
Tibia6669
29-09-2007, 21:48
Z całym szacunkiem, ale widzę, że raczej nie myślisz.
A ja widzę, ze ty nie myślisz to była ironia ^^
A ja widzę, ze ty nie myślisz to była ironia ^^
Hmmm, czyli to była ironia ironicznego posta rippera? Ciekawe. :)
Tibia6669
29-09-2007, 21:54
Rippera post nie wskazuje na ironie ^^
Rippera post nie wskazuje na ironie ^^
Nie?
A mi się wydawało, że tak :<
Zmienianie SSA'ów , Might ringów , manasowanie się + exori gran , uhanie się to umiejętność.
Chyba , że ty jak idziesz na demce to tylko klikasz F2 i stoisz w miejscu.
Nie to żebym sie czepiał ale chciałbym zobaczyć jak bijesz exori gran na anihilatorze (mowa o "exausted" czyli manasowanie ,uderzenie i w końcu uhanie)
p.s Dla tych którzy nie zauważyli i dalej nabijają posty -wypowiedź rippera to ironia.
Pomocny53
30-09-2007, 09:29
Nie to żebym sie czepiał ale chciałbym zobaczyć jak bijesz exori gran na anihilatorze (mowa o "exausted" czyli manasowanie ,uderzenie i w końcu uhanie)
p.s Dla tych którzy nie zauważyli i dalej nabijają posty -wypowiedź rippera to ironia.
Jakbyś dokładnie przeczytał i byłbyś w temacie od początku , to byś wiedział , że mówie o huncie na demcach , bo jakiś noobek powiedział , że wystarczy hotkey na UH i 0 umiejętnośći
Jakbyś dokładnie przeczytał i byłbyś w temacie od początku , to byś wiedział , że mówie o huncie na demcach , bo jakiś noobek powiedział , że wystarczy hotkey na UH i 0 umiejętnośći
Co ty frajerze gadasz. Gubisz się w tym co piszesz. My tu o anihilatorze a ty o jakimś zasranym demon huncie. Przeczytaj sobie pierwszy post i moją pierwszą odp na twoje brednie. Może wkońcu ruszysz tym czymś co masz nad szyją.
..::QRAS::..
30-09-2007, 12:17
Nawet najstarsi indianie tego nie wiedzia...
michalll
30-09-2007, 12:36
Ja na 134 nie miałem najmniejszych problemów, biłem z sca na full ataku i nie byłem ani razu na redzie;)
Mój kolega na 130 nie dał rady bloknąć, combo>uh>combo>gleba :p
Oczywiście najlepiej uhać się hotem<nie trzymać tylko naciskać>, bo jak widze anni na którym nikt nie atakuje bo bot szaleje i uha przez cały czas <tak jakby trzymało się hotkeya> to... waste uhów i często zgon:confused:
Ancient900
30-09-2007, 18:49
@Ripper
anni jest od 100 lvlu! Żeby tego nie wiedzieć...
Na 120+might ringi spokojnie (jesli nie masz zadnych lagow :d)
--Cienius--
01-10-2007, 08:53
BYlo kiedys takie anhi ze wpadaja 4 knighci i padaja na combo
6x gfb 3x pradzik i ekipki nie ma :)
Sozemego
01-10-2007, 13:07
Blokowałem na 107 levelu, najmniej hp mialem 200~. Jezeli ci to pomoze.
gdybys rzeczywiscie sam zrobil tego chara (od zera), to wiedzialbys, ze tego sie nie da przewidziec
Noo... gram tym charem trochę (od zera). To jest mój pierwszy i jedyny char, a w pytaniu pytam na którym LVLu mogę iść bez obaw, a nie jakie combo dostane max czy coś tam.
Dzięki za wasze wszystkie odpowiedzi, pomogliście mi bardzo B) Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.