zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Exp Sorcem

Capality
29-09-2007, 19:24
Gdzie mogę expić sorcem na 24 lvl 25 mlvl? Rotwormy na Fibuli fajny exp ale ciągle to samo, blech. Cyklopy nudne i zero zysku, więc gdzie? Myślałem o Isle of the Kings, ale nie dam rady pokonać dsów żeby mieć dostęp do statku.

@Down:
Kopalnie od dłuższego czasu są oblężone przez knightów

P.S.
Amazon Camp też jest Oblegany

Ancient900
29-09-2007, 19:39
Do 27 lvl bij soldy, potem kombinuj z summonami ;p

Agrael
29-09-2007, 20:26
Ja na tym lvl sorcem expiłem w DC, ale to był świat non-pvp i nie wiem, czy na pvp nie będzie tam dużo pk. Spróbuj też w okolicach Ghoul Room (tam jest quest na garlic necklace i clube ring) chociaż tam jest trochę niemrawo... A jeśli chodzi o drogę do DC idź przez Outlaw Camp omijając GSa i bandę tarantuli. Po drodze możesz spotkać Huntery i jeśli masz z nimi weź kilka Gfb (ja zawsze brałem bp do DC i zabijałem huntera na 2 hity za około 75, ale wtedy to była Tibia 8.0 a sorc był silnijeszy)...

Capality
29-09-2007, 20:33
@UP
8.0 jest teraz, może chodzi ci o 7.9 ^^

Na DC jest ciężko, nie wiem czemu ale bandyci leją mnie mocniej niż cyklopy

@Edit:
Dobra, na razie spróbuję sie wbić na kopalnie, załóżmy że wbiłem 27 lvl co wtedy??

@Down:
Czytałeś ty kiedyś tamten temat? Tona spamu i odpowiedzi tylko na nieliczne pytania

Rohas
29-09-2007, 21:56
*Capality
Nie mogles napisac w przyklejonym temacie? Wy wszyscy musicie byc, az tak oryginalni i miec 'zfoję topiki'?
Cap~ to nie odnosi się tylko do Ciebie, ale takze do wszystkich, ktorzy robia tego typu tematy: 'mam xx i nie wiem gdzie expic'.

Guzbi
30-09-2007, 10:52
Wbijasz 27lvl, zakładasz Wand of Dragonbreath lub WoCE jeśli chcesz wiecej expa mieć, idziesz na guardy i sumujesz 2 monki i jedziesz