Pokaż pełną wersje : Opisy potworków -.-
Drybrych
22-10-2004, 15:31
A może przydałoby się ocenic szybkość potworków...? Bo bez tej wiedzy nie pójde moim paladynem na 14lvl do dwarfów guardów...Proszę podawajcie szybkość potworków w opisach bo wieeelu by to pomoglo.
e tam to zalezy od miejscówy pozatym nikomu nie chce sie dokladnie sprawdzać
Vegefa Ziom
22-10-2004, 16:37
na dodatek byłoby to baardzo trudne... musieli by nie wiadomo skąd znać w liczbacz na przykład twoją szybkość. Powiedzmy że znają i masz szybkość wartości "5" no to dla 14 lvl palka, lecimy dalej, 15 lvl oii tu okresowy był by już... 20 lvl, ważne czy royal? możliwe ale nie sprawdzone i niepewne, ale tu znowy we znaki dała by się proroczość modków i admina:) Noi teraz by była tabelka... długo by powstawała... byłaby zamotana zupełnie, ale bez proroków na tibi.pl nie wiedzielbyśmy o ile i co jaki lvl się zwiększa szybkość... w grę wchodzą jeszcze inne prefesje... te z utani gran hurami i te ze zwykłymi utani hurami, ci z time rongami i ci z bohami itd, itp. Zejdź na ziemię a potem pisz takie tematy.
EDIT: Mogli by coprawda zrobić w przybliżeniu, ale byłyby błędy na pewno w niektórych miejscach, noi powstawały by oraz nowsze tematy "Czy na ** lvlu mogę już uciec przed***" -.- Powstał by temat "Tuta piszcie na jakim lvlu przed czym chcesz uciec"[:p ] I forum zaśmiecone, a n ie muszę chyba mówić czy w tycgh tematach jest więcej pytań niż trafnych odpowiedzi... po prostu by powstał kolejny "nabijacz postów"
@Down
Sorry, ale tego już nie skomentuje, może sam znajdziesz swój błąd...
Drybrych
22-10-2004, 17:10
Ale mi chodzi o to czy wogole jest szybki! Nie interesuja mnie poszczegolne lvl
tylko: np. rat jest wolny dla każdego, a GS jest szybki dla każdego!
a GS jest szybki dla każdego!
hmm..no nie wiem dla bubble pewnie wolny to zależy od twojego lev
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.