Pokaż pełną wersje : Drag dluzszy hunt
Mroczny_Angel
30-09-2007, 13:13
Od ktorego lvla mozna expic na dragach pallem tak zeby sie chociaz zwracalo?? aktualnie mam lvl 25 i skile 65 i pytanie czy wybrac royal speary czy kusze i ktores z boltow nastepne pytanie brzmi czy na tym lvlu bezpieczniej uzywac manashielda i ładowac sie manaskami czy normalnie leczyc ? z gory sory za wiekszosci dla was oczywiste pytanie ale wczesniej nie mialem doswiadczenia z dragami...:p
Vlad Dracula
30-09-2007, 15:23
Bez waste?
35lvl~ skll minimum 70
a co do broni to wybierz royal spears
aa i bez mana shielda
Drizzt Do'Urdenn
30-09-2007, 15:51
Na 35 lvlu to i tak raczej bedzie waste. To tez zalezy od respa. Najlepiej jakis pojedynczy, bo bicie 2 na raz mija sie z celem. Na 25 lvlu mozesz co najwyzej probowac pojedyncze gdzies, gdzie masz pewnosc, ze nic wiecej Ci nie wyskoczy. Zabijesz raczej na pewno, ale czy to jest oplacalne? Watpie. No chyba, ze masz duzego farta :) Na tym lvlu lepiej bic jesli masz pacc to Scaraby(zawsze mi sie zwracaly. Bilem ze strzalami) lub jesli nie masz-guardy(tez ze strzalami i tez sie zwracaly). Chociaz to pewnie dobrze wiesz :) Niemniej, jesli chcesz troche adrenalinki i koniec koncow nie nastawisz sie na zysk, probuj smialo jakies pojedyncze spawny. Frajda jest duza. Powodzenia :)
Na 35 lvlu to i tak raczej bedzie waste. To tez zalezy od respa. Najlepiej jakis pojedynczy, bo bicie 2 na raz mija sie z celem. Na 25 lvlu mozesz co najwyzej probowac pojedyncze gdzies, gdzie masz pewnosc, ze nic wiecej Ci nie wyskoczy. Zabijesz raczej na pewno, ale czy to jest oplacalne? Watpie. No chyba, ze masz duzego farta :) Na tym lvlu lepiej bic jesli masz pacc to Scaraby(zawsze mi sie zwracaly. Bilem ze strzalami) lub jesli nie masz-guardy(tez ze strzalami i tez sie zwracaly). Chociaz to pewnie dobrze wiesz :) Niemniej, jesli chcesz troche adrenalinki i koniec koncow nie nastawisz sie na zysk, probuj smialo jakies pojedyncze spawny. Frajda jest duza. Powodzenia :)
Huhu..Nieprawda :).Od 30 lev jade na dużym respie w ank :P Zaczynałem od skilla 65 i tez dobrze szło.Tak na 2 dragi jeden manas jak sie lurneły 2 dragi to czasem uh poszed :)
Wyciszony
01-10-2007, 22:28
Na 25 lvlu mozesz co najwyzej probowac pojedyncze gdzies, gdzie masz pewnosc, ze nic wiecej Ci nie wyskoczy.
Opcja raczej niezbyt rozsądna, jeśli chcesz na dłuższy hunt iść (zbyt długi czas oczekiwania na resp).
Beretton
01-10-2007, 23:02
Na dłuższy hunt to radze od 40 lvl + <ja osobiście na combo padłem na 30 lvl>
i 70+ skile ofc royal spears i lekki equip ( bohy niepotrzebne)
Co do miejsca to polecam okolnir. Dużo miejsca do biegania no i resp nawet nice.
ps. 40 lvl na banucie zrobisz w kilka dni.
Najlepiej jakis pojedynczy, bo bicie 2 na raz mija sie z celem.
jesli chodzi o pojedynczy pojedynczy, to exp bedzie gorszy niz na rotach.
jesli chodzi o single respy w jakis wiekszych cave'ach, to z reguly trzebaby latac po 1/3 jaskini bo zeby dostac sie do reszty trzeba wybic double, nie mowiac juz o tym, ze zwykle tego typu miejsca sa mocno okupowane.
Mroczny_Angel
04-10-2007, 00:33
wiec tak bylem sprawdzic na pierwszego zeszlo 3x exura gran B) puzniej mana i manas puzniej bez uzycia manasow ale respawn w gorach kolo kazz jest masakrycznie wolny ;) miejscowka calkiem przyjemna ale tylko dla frajdy na normalne expienie za wolny oczywiscie nic nie polecialo:]
PS: dzieki za odpowiedzi;)
Paladin'Popek
15-10-2007, 20:30
dasz rade bron royal spear i dosc dobry shield najlepsze combo wyjdzie 300+ oczywiscie nie stoj do niego przodem z ladpy malo wali na fire balle to jakies 80hp zejdzie ci jakies 2 manafluid/UH ale raczej bedzie waste lepiej isc na guardy do 35 wtedy mozna juz zaczonc niezle ich pojezdzac
Od ktorego lvla mozna expic na dragach pallem tak zeby sie chociaz zwracalo?? aktualnie mam lvl 25 i skile 65 i pytanie czy wybrac royal speary czy kusze i ktores z boltow nastepne pytanie brzmi czy na tym lvlu bezpieczniej uzywac manashielda i ładowac sie manaskami czy normalnie leczyc ? z gory sory za wiekszosci dla was oczywiste pytanie ale wczesniej nie mialem doswiadczenia z dragami...:p
Juz mozesz na loozie z utamka expic i kup na wszelki wypadek mf i tak ich zadko bedziesz uzywal ale na wszelki wypadek;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.