Pokaż pełną wersje : Magic Light Wand
Mam mało pytanko: Po ile na waszych światach chodzi MLW? Bo mam już jakiś czas i zastanawiam się czy sprzedać czy zostawić do szpanu? :p
Zależy od świata i od "bogactwa" ludzi :)
Moi kumple sprzedawali po 5~10k jeden za 20k , a ja miałem kupca na 15k a w końcu dałem kumplowi za free :)
Mam mało pytanko: Po ile na waszych światach chodzi MLW? Bo mam już jakiś czas i zastanawiam się czy sprzedać czy zostawić do szpanu? :p
Od Free do 30k tak ja widzialem. Ale to sprawa indywidualna i nawet nie servera a kupujacego i sprzedajacego :)
Od Free do 30k tak ja widzialem. Ale to sprawa indywidualna i nawet nie servera a kupujacego i sprzedajacego :)
No raczej tak, bo nie jest to dość częsty item. U mnie na świecie na razie 2-3 razy był kupowany MLW, a ci co sprzedawali to robili to za bardzo mało kasy (5k) przez co wszyscy mi narzekają, że chcę za mlw 20-30 k. Miałem kilka razy "kupców" co chcieli dać 40k, ale jak pokazałem na trade im to od razu albo logali albo mówili że się rozmyślili. Pewnie nie wierzyli, że na moim lvl można mlw mieć :p
No raczej tak, bo nie jest to dość częsty item. U mnie na świecie na razie 2-3 razy był kupowany MLW, a ci co sprzedawali to robili to za bardzo mało kasy (5k) przez co wszyscy mi narzekają, że chcę za mlw 20-30 k. Miałem kilka razy "kupców" co chcieli dać 40k, ale jak pokazałem na trade im to od razu albo logali albo mówili że się rozmyślili. Pewnie nie wierzyli, że na moim lvl można mlw mieć :p
No ja widzialem jak 6 lev solwal AS ... przygladalem sie temu z boku ... no i bylem dogadany ze jak by knife to odkupie ... i powiem wam ze latwo mu poszlo ...
Hmm trochę dziwnie to u innych się dzieje, bo już słyszałem o takich przypadkach... A był full resp czy tylko AS i ew. 1-2 mino? Bo jak ja z qmpelą spotkałem ASa to przy zejściu do minohell tłoczyło się pełno ludu, ale każdy kto zszedł tam na kilka sekund to od razu padał. Poszliśmy po LFy i wróciliśmy biliśmy go ciągle ale qmpele wkońcu te minosy wykończyły ja biłem dalej, ale LFy się w końcu skończyły i musiałem na góre wrócić. Zawsze gdy go do yellow hp dobiliśmy to się leczył... W końcu po 2 godzinach zawołaliśmy 55 lvl i go rozwalił. Tylko nie wiem jak, ale MLW ja zdobyłem chociaż ten 55 lvl stał przy ciele 10 sec zanim ja dobiegłem, otworzyłem ciało patrze MLW i sobie wziąłem. Może ja po prostu więcej expa dostałem? :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.