Pokaż pełną wersje : Problem z gg :/
Arka_Sath_Wielki
30-09-2007, 20:32
Ostatnio spieprzyl mi sie program gadu gadu :/ Ja widze co ktos pisze do mnie ale oni nie widza jak ja odpisuje :/ tak jakby moje wiadomosci nie dochodzily do nich wogole :/ Restart gg/ kompa / reinstalka gg nic nie daje jakies rady ??
Miałem niedawno ale na odwrót. Nie widziałem, co kumple pisali, ale oni widzieli co ja pisałem. Po kilku minutach przeszło...
Duke Dran
30-09-2007, 20:38
Też miałem taki problem kiedyś. Zdaje się, że przesyłałem jakieś łańcuszki albo linki do czegoś, nie pamiętam. Oto odpowiedź na moj problem jednego z tutejszych forumowiczów.
Ban, minie po północy.
I tak też się stało. Cierpliwość... tylko to Ci pozostało.
Zainstaluj Tlena i nie bedziesz mial problemow
..::QRAS::..
30-09-2007, 21:13
Tuba idioto to jest problem gg (servera) i ja tez mam tak od kilku tygodni ;/
Duch Niespokojny
30-09-2007, 21:20
Też miałem taki problem kiedyś. Zdaje się, że przesyłałem jakieś łańcuszki albo linki do czegoś, nie pamiętam. Oto odpowiedź na moj problem jednego z tutejszych forumowiczów.
Za przesyłanie łańcuszków powinien być ban dożywotni. A debilowi, który je wymyślił, powinno się urwać jaja.
Tuba idioto to jest problem gg (servera) i ja tez mam tak od kilku tygodni ;/
Od idiotow to se mozesz staszych wyzywac.
Pisze to co wiem, kiedys tez takie cos mialem dosyc czesto ale zainstalowalem tlena i nie mam z nim problemow.
..::QRAS::..
01-10-2007, 08:21
Od idiotow to se mozesz staszych wyzywac.
Pisze to co wiem, kiedys tez takie cos mialem dosyc czesto ale zainstalowalem tlena i nie mam z nim problemow.
WOW `~~!!1
To sie do tlen
Hehe Qras, ale ty jesteś fajny ;)...
To jest coś w stylu bana, a za co to nie wiem. Mija z czasem, kilka razy tak mialem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.