Pokaż pełną wersje : Enemy Territory Quake Wars
Lord Dreathan
30-09-2007, 20:46
Ktos w to gra? ktos zamierza to kupic? Ja gram i zamierzam to kupic. :D
Yoh Asakura
30-09-2007, 21:06
Dwa słowa - Unreal Tournament.
Marcin24
30-09-2007, 21:46
Ostatnio kolega mi polecił. Ściągnąłem demo, spodobało mi się to chyba sobie kupie. Nie wiesz może po ile jest?
Dwa słowa - Unreal Tournament.
Który?
Lord Dreathan
30-09-2007, 22:59
Ostatnio kolega mi polecił. Ściągnąłem demo, spodobało mi się to chyba sobie kupie. Nie wiesz może po ile jest?
Gra wyjdzie w Polsce kolo 5 pazdziernika ( nie pamietam dokaldnie) bedzie kosztowac 99 zl a wydawca w bedzie Cenega. Gra bedzie po angielsku z polskimi napisami. Ja juz sobie zamowilem (79 zl sie placi jak zamowi sie przed premiera) i wysla do mnie kurierem:) do tego czasu bede meczyc demo etqw lub stare dobre enemy territory:D
Yoh Asakura
30-09-2007, 23:06
Gra wyjdzie w Polsce kolo 5 pazdziernika ( nie pamietam dokaldnie) bedzie kosztowac 99 zl a wydawca w bedzie Cenega. Gra bedzie po angielsku z polskimi napisami. Ja juz sobie zamowilem (79 zl sie placi jak zamowi sie przed premiera) i wysla do mnie kurierem:) do tego czasu bede meczyc demo etqw lub stare dobre enemy territory:D
Cenega i kurier ? Oj, poczekasz sobie ze 2-3 tyg. ;)
Marcin24
30-09-2007, 23:12
Już zbieram kasę...
Lord Dreathan
01-10-2007, 00:32
Cenega i kurier ? Oj, poczekasz sobie ze 2-3 tyg. ;)
Nie stresuj mnie czlowieku, od 3 dni mysle tylko o taj paczuszczce ;D
Jakby ktos chcial, to moge powstawiac fotki:)
Yoh Asakura
01-10-2007, 00:35
Nie stresuj mnie czlowieku, od 3 dni mysle tylko o taj paczuszczce ;D
Jakby ktos chcial, to moge powstawiac fotki:)
Człowieku, ja kolekcjonerkę Obliviona zamówiłem specjalnie kurierem, jeszcze dzwoniłem do Cenegi i się pytałem czy przyjdzie w przeciągu dwóch dni, potwierdzali i mówili żeby śmiało zamawiać. Czekam 4 dzień, a tu dupa, kuriera nie ma, dopiero kolejny telefon poskutkował i po 2 dniach przyjechał. No a po dwóch tygodniach przyjechał inny kurier, który twierdził, że ma dla mnie paczkę z Oblivionem. Jednym słowem - dzwoń i ponaglaj :P
Ogolnie na chwile obecna zamowilem:
Medal of Honor Airborne PL,DVD
World in Conflict PL
FIFA 08,DVD
Bioshock PL,DVD
Wiedźmin PL
A ETQW mam zamowione wraz z premiera ma byc wyslana, niestety mieszkam za granica wiec jak zawsze to trwa. Ale czego nei robi sie by miec troszke PL w gierce :)
Lord Dreathan
01-10-2007, 15:33
http://www.quakewars.com/ Dla zainteresowanych. Na poczatkowej stronie jest filmik prezentujacy gre :D
Ja gram, najczęściej koło 20->23 na serwerze pc.labu.
Walekifa
01-10-2007, 20:44
Abonament?
Edit:
Brak powiadasz...Może się skuszę.
Nie. To jest szuter, w szuterach zazwyczaj nie ma abonamentu.
Lord Dreathan
02-10-2007, 00:03
Jedyne co musisz to kupic oryginalna gre. Nie bedzie abonamentu. Ja juz niemoge sie doczekac pelnej wersji.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.