zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy to już ostatni raz??? :(

Liquenne
01-10-2007, 19:05
Witam wszystkich userów!!! :D Jak jeszcze nie wiecie dostałem bana na okres 30dni bo jestem nowy na Tibii i mało wiem o niej... Tak więc to jest jego treść:

until Oct 22 2007, 12:51:23 CEST because of account sharing (437 two owners in account information (Lucas & Przemo))

W profilu konta w zakładce NAME: dałem 2 imiona, choć nie wiedziałem! Po prostu głupota - totalna!!! :( Szczerze mówiac jak wyczytałem po tym banie 30 dniowym następne jakieś małe wykroczenie ma się kończyć usunięcięm konta??? Czy to prawda? Mógłby ktoś mi to zoobrazować i szczegółowo opisać nie tylko dla mnie ale dla wszystkich?

Pozdrowienia dla wytrwałych TiBiJcZyKóW!!! :D :P :)

..::QRAS::..
01-10-2007, 19:18
ŁaŁ jak FAJNIE Tutaj odbanuja ci postac (http://forum.tibia.pl/search.php)

Knorek
01-10-2007, 20:01
Pamiętam jak dwa lata temu nie chcialem grać w tibie bo mówilem ze wygląda jak mario :d... skillowanie bylo dla mnie nie samowicie trudne a bugi były dla mnie jak Dragon lordy ^^. też nie raz dostałem bana za głupote więc się nie martw... i następnym razem pomyśl zanim coś zrobisz.. ;d bo za kolejnym banem usuną ci postać :/.

Emcess
01-10-2007, 20:11
Dostałeś bana. Trzy bany kończą się kasacją konta, lecz w niektórych przypadkach są tylko dwa.
Mając na myśli małe wykroczenie, chcieli powiedzieć, iż to będzie coś niezgodnego z Tibia Rules. Botting, acc trading, sharing, whatever.

Emcess.

Novacainee
01-10-2007, 20:18
Jakbyście chociaż troche znali angielski stwierdzilibyście, że to jest BAN ZA SZAROWANIE KONTA, WIęC TY GROGI CHłOPACZKU LEPIEJ NIE SZARUJ KONTA JEśLI NIECHCESZ DOSTAC BANA. Pzdr

wrogonastawiony
01-10-2007, 20:18
A za ten ban jest odwolanie ? Jezeli tak to potrzebujesz kogos kto zna dobrze angielski i opisze szczerze cala sytuacje. Moze odbanuja, mnie kiedys obanowali... :)

Liquenne
01-10-2007, 20:28
Wprawdzie mówiąc nie wiem co to jest sharing ale spróbuję się jakoś dowiedzieć...Dostałeś bana. Trzy bany kończą się kasacją konta, lecz w niektórych przypadkach są tylko dwa.
Mając na myśli małe wykroczenie, chcieli powiedzieć, iż to będzie coś niezgodnego z Tibia Rules. Botting, acc trading, sharing, whatever.
Czyli w moim przypadku to są 2 bany czy 3???

Dzięki chłopaki!!! Pomogliści mi wielce i zrozumiałem tok sprawy. :)

P.S.: Knorek napisałeś że usuną postać za kolejnym razem...Raczej chyba konto. :P

Ma'tys
01-10-2007, 20:31
Czekasz 30 dni, albo robisz nowe konto, simple!

Breejv
01-10-2007, 21:03
Jakbyście chociaż troche znali angielski stwierdzilibyście, że to jest BAN ZA SZAROWANIE KONTA, WIęC TY GROGI CHłOPACZKU LEPIEJ NIE SZARUJ KONTA JEśLI NIECHCESZ DOSTAC BANA. Pzdr

Za to ty bardzo dobrze znasz angielski :o

Sharing tłumaczysz jako Szarowanie ?

janek@
01-10-2007, 21:16
Dostales bana za "sharing acc", ktorego za chiny nie odwolasz. xp
"Sharing"- To czynnosc lamiaca regulamin tibi, a polega ona na dzieleniu postaci z innym playerem by miec np. wiekszy lvl. Najprawdopodobniej twoj opis zobaczyl tutor/gm kojarzac go z podpisem dwoch graczy dzielacych konto.

Po tym banie nie ma sie co martwic poniewaz jest to twoj pierwszy ban lecz za trzeci dostaniesz juz delete acc.

P.S.
Radze nie miec zadnego opisu na charze.

Nonex
01-10-2007, 22:22
Kwestia wycofania bana zależy od powiązania i znajomości. Bann (30dni) za zbyt ofensywną gre w czasie wojny na świecie pvp-normal na korzyść jednej strony skończył się tym , że w dniu podpisania pokoju zbanowane postacie wrogów natychmiast powróciły do gry. Nie bedę wymieniał Gm'ów za to odpowiedzialnych.

Zyphiel
02-10-2007, 12:44
Dostales bana za "sharing acc", ktorego za chiny nie odwolasz. xp
"Sharing"- To czynnosc lamiaca regulamin tibi, a polega ona na dzieleniu postaci z innym playerem by miec np. wiekszy lvl. Najprawdopodobniej twoj opis zobaczyl tutor/gm kojarzac go z podpisem dwoch graczy dzielacych konto.

Po tym banie nie ma sie co martwic poniewaz jest to twoj pierwszy ban lecz za trzeci dostaniesz juz delete acc.

P.S.
Radze nie miec zadnego opisu na charze.

Wrong. Ban za sharing = 30 dni + deletion warning, czyli kolejny ban oznacza kasację konta.

Liquenne
02-10-2007, 17:28
To jak wreszcie chłopaki??? :( Może ktoś kompetentny i doświadczony mógłby podzielić zdanie w moim temacie... :) Wolałbym, żeby były 3 bany a nie 2... że też ta tibia jst taka małostkowa ;(

PoZdRo FoR aLl!!! :P