PDA

Pokaż pełną wersje : DS palem

Earl
22-10-2004, 17:52
Wiem ze teraz poleci masa textow w stylu "100 taki temat", "uzyj opcji szuka" itd. Wiec z gory mowie ze przejrzalem pare poradnikow i konkretnej odpowiedzi nie znalazlem...

Czy palem ze skilami 51/41 ubije ds'a. Tzn. ubic ubije ale bez duzej starty zycia. Bo widzialem go kilka razy w akcji i nie wyglada na jakiegos wolnego wiec nie wiem jak to bedzie wygladac. Mam zamiar bic go samymi beltami w tej gorce w Goblin Hills. Czy to jest dobre miejsce i czym mam wystarczajace skile i lvl (16)??

Ozon18
22-10-2004, 18:40
Z każdymi skillami dasz radę. Lvl jest wystarczający. Nie, miejscówa na femour hills nie jest dobra dla palka na twoim lvlu.
Możesz sprobowac pod white flower temple na południe od thais. Trzeba mieć kilof.

Shinjix
22-10-2004, 19:34
Level wystarczający, skille też, ale miejsce złe idz na ghostland na lewo od carlin, lub na PoH(co jest niebespieczne, bo jak spotkasz na twoim levelu GSa=ded), lub kolo thais.
Miłej gry

PS: Jezu Chryste przejżyj dział artykuły, potem zadawaj równie głupie pytania :P aha i dziwne, bo ja ostatnio czytałem "Poradnik dla Paladyna", w którym było na jakim levelu i z jakimi skillami ubić danego potworka, aha i jeszcze polecam "Mape respawnu"-w tych 2 artykułach masz wszystko, wystarczy chwile poszukać.....