Pokaż pełną wersje : Ban = Delete itemów ?
Czy po banie znikają itemy?
Nieeeeee (dziesiec znakow)
P.S.
Po delete stracisz wszystko. (3 bany=delete)
Piranezi
01-10-2007, 21:42
Nie Ale Tracisz Dostep Do Depo !1!!!!1!!1!!!1!
Nie Ale Tracisz Dostep Do Depo !1!!!!1!!1!!!1!
OmG, to chyba logiczne, że podczas trwania bana nie będzie miał dostępu do depo...
Topic@
Nic w dp nie tracisz, po skończeniu się bana wszystko będzie.
to jezeli mam bana to nie moge wzasc niczego z depo jak mi zniknie? jesli tak to nie wiem czy grac w tibie bo nie chce mi sie na nowo zbierac zarcie kase, itp
milan233
02-10-2007, 21:40
to jezeli mam bana to nie moge wzasc niczego z depo jak mi zniknie? jesli tak to nie wiem czy grac w tibie bo nie chce mi sie na nowo zbierac zarcie kase, itp
Nom wszystko zniknie i bedziesz musiał nawet % płacić, czyli jak zdobedziesz z rotworma 16 gp to 8 gp dajesz gamemasterowi bo bana dostałeś, i wogóle manual mnie ugryzł w rękę i chodzić nie moge bo tak mnie ząb boli ;/
NIiepotrzebna wiadomosc/Spam
@topic
Nie, nic nie stracisz. To tak jakbys sobie robil przerwe i nie gral w tibie powiedzmy przez miesiac. Potem bedzie wszystko tak samo jak bylo ;)
Nie bedziesz mogl wziac nic z dp, bo wogole nie bedziesz sie mogl zalogowac do gry. Na tym polega ban ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.