Pokaż pełną wersje : Czym grać :?
Witam. Otóż mam pewien dylemat. Posiadam 3 postacie i nie mogę się zdecydować którą grać :D Teraz jest tak, że raz gram jedną przez 2 dni, później próbuję drugą kilka dni, i tak w kółko :confused: Teraz chce rozwijać tylko jedną postać (gdybym od początku grał jedną to podejrzewam że miałbym już spory level a co za tym idzie, gra byłaby przyjemniejsza i dostarczała więcej zabawy), i mam nadzieję, że wasze sugestie pomogą mi dokonać wyboru :p
33 Druid, 39 m lvl, Unitera
30 Knight, Skile 69/62, Obsidia
35 Paladin, Skile 63/40, Pandoria
Warto dodać, że na żadnej z tych postaci nie mam problemów z kasą.
PAcc zamierzam kupić na wyższym poziomie (ok. 60), do tego czasu mogę spokojnie grać na FAcc-u.
P.S: Nie myślcie że jestem osobą nie mającą własnego zdania i nie potrafiącą dokonać samodzielnego wyboru.Według mnie każda z tych profesji ma swoje zalety jak i wady a ja poprostu chcę wysłuchać opinii doświadczonych graczy, którymi być może będę się sugerował.
Pozdrawiam B)
No nie jestem zbyt doświadczonym graczem, ale według mnie powinienes grać tą postacią, którą ci się najlepiej gra i która daje ci najwięcej przyjemności.
Ja z tych 3 opcji wybrałbym Knighta bo nim najlepiej mi się gra.Ale to już kwestia gustu.
I niechc mnie nikt nie bluzga że wybrałbym Knighta bo po (D)update jest pro mega łatwa w obsłudze postacią.Gram nim bo lubie.
Również pozdrawiam ;)
wrogonastawiony
02-10-2007, 14:26
Na twoje pytanie mozesz odpowiedziec sobie tylko ty sam... nie popelniaj błędy masy ludzi, grając dla levela i statystyk szybko stracisz przyjemnosc z gry, tibia przestanie byc przyjemnoscia tylko rutyna. Graj tym czym ci wygodniej. =]
Ancient900
02-10-2007, 14:27
Druida odradzam, zwłaszcza na faccu.. Palek ma słabe skile, a knight to najlatwiejsza profesja po update. Ja bym wziął knighta
Sęk w tym, że mi wszystkim gra się fajnie i przyjemnie ;p Druidem lubię robić runy i atakować czarami, Paladinem lubię polować na mocniejsze potwory, Knightem lubię zdobywać coraz lepszy ekwipunek i walczyć w zwarciu :D Tak więc lubię wszystko po trochu, i właśnie na tym polega mój problem ^^
Ancient900
02-10-2007, 14:33
Sęk w tym, że mi wszystkim gra się fajnie i przyjemnie ;p Druidem lubię robić runy i atakować czarami, Paladinem lubię polować na mocniejsze potwory, Knightem lubię zdobywać coraz lepszy ekwipunek i walczyć w zwarciu :D Tak więc lubię wszystko po trochu, i właśnie na tym polega mój problem ^^
To graj dalej trzema i czekaj aż 2 Ci sie znudzą :>
Ostatecznie wybieram Paladyna :p Ma on trochę z druida i trochę z knighta :D
Ciekawe czy utrzymam się przy tym wyborze B)
Hmm.. Myśląc przyszłościowo wybrałbym Druida, czyli postać magiczną. Dlaczego ? Otóż CipSoft ma to do siebie że lubi rozdawać, a potem zabierać. Jeśli na początku dał dosyć dużą przewagę postacią magicznym, potem zredukował im moc i dał bardzo dużo Rycerzom i Paladynom. Możemy śmiało zakładać że w updacie 2007/2008 Druidzi i Magowie znów coś dostaną, a knighci i palkowie pozostaną bez zmian lub zostanie im coś odebrane. Oczywiście teraz gra druidem jest męczarnią i oczywiście o wiele przyjemniej gra się knightem lub pallkiem. Ale czy nie watro poświęcić się teraz aby potem było lepiej ? Zarobisz sobie na PACC, a po updacie będziesz śmigał i wymiatał.
MaChalasPM
02-10-2007, 16:15
Jeśli Lubisz szybko expic ^^ to zagraj paladaynem ;) jesli lubisz byc brany na hunty to graj Drutem ^^ a jak samo wystarczalny to graj knightem xP
Graj Druidem, tylko kup PACC
.
Pozdrawiam*
Don Toro
02-10-2007, 17:32
Na twoje pytanie mozesz odpowiedziec sobie tylko ty sam... nie popelniaj błędy masy ludzi, grając dla levela i statystyk szybko stracisz przyjemnosc z gry, tibia przestanie byc przyjemnoscia tylko rutyna. Graj tym czym ci wygodniej. =]
W tibi nie ma innego celu niż podnoszenie poziomu doświadczenia... A jeżeli ktoś próbuje wprowadzić troszkę klimatu RPG jest wyśmiewany i besztany z gównem prze Power (noob) Gamerów.:confused:
----------------------------------------------------------------------------
Skoro gra Ci się każdą postacią dobrze to graj kolejno po trochu, jak dalej nie wiesz co zrobić to może zrób sobie harmonogram "dziś gram knightem, juro drutem a za dwa dni łucznikiem:P"
Hehe, znalazłem sposób na to żeby wybór był łatwy. Korciło mnie żeby grać Knightem, więc bez zastanowienia padłem Paladinem i Druidem :D Teraz został już tylko Knight więc gram nim :p Pozdro ^^
Paladin'Popek
06-10-2007, 13:38
jesli masz duzo kasy to wybiez palka i skiluj do 70~ palkiem mozna niezle expic juz od 35lvl time ring + boh i na pohu wyciagniesz nawet 60lvl, Knightem pieknie sie expi na wyszym lvlu 60+ ale wczesniej dlugo trzeba rowijac postac to moje zdanie o druidzie nie wspominam bo nie radze ci go szkolic wali tyle co Pal i knight a ma owiele mniej hp chociaz teraz czesto szukany na hydra hunt itp. sam musisz wybrac :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.