Pokaż pełną wersje : Wracam do tibi po 5 latach ...
Vectoren
02-10-2007, 15:43
Witam was kiedys dawno temu gralem w tibie (wtedy byla 7.0 czy 7.2 ) niepamietam ... Jestem doswiadczonym graczem ... Po ostatnim zbalansowaniu postaci mysle nad stworzeniem Palladyna lecz niewiem jaki swiat wybrac ... czy moglbym liczyc na jakas pomoc od was ? ( tzn przygarniecie do gildi / jakis set na start ) itd wiem ze wydaje sie to "noobowskie" ale wiecie jak jest ..z pustym bp grac sie nie chce :P
Capality
02-10-2007, 15:52
Jak dla mnie to ty chcesz se pograć na jakimś świecie, nie chcesz wydawać własnego hajsu na itemki więc bulisz na tym forum
Heh, ja też bym chciał dostać coś na start, ale tak dobrze nie jest. Jaki świat wybrać? A może opcja "szukaj"? Nie słyszałeś o niej? -.-
Hellraiser
02-10-2007, 15:59
Ile miałeś lat pięć lat temu 7?
Doświadczony gracz wie nawet jak z zera sklepać coś na początek. ;s
Vectoren
02-10-2007, 16:03
Gralem jak mialem 12 :P teraz mam 16 po jutrze urodzinki :P
A btw czepcie sie siebie xD
milan233
02-10-2007, 16:12
A btw czepcie sie siebie xD
To nie my "prosimy" o itemki. Doświadczony gracz :D
a "doświadczony graczu" zdajesz sobie sprawę jak się tibia zmieniła?? nie ma tak dobrze, trzeba po harować nie ma nic za friko na tym świecie.nie idź na saphirę
Doświadczony gracz bez problemu w kilka dni powinien wbić palkiem 20IvI i ci 10k wpanie.
Nie spamuj forum.
Hmm o ile się nie myle był już temat w którym ludzie podawali wady i zalety różnych serverów , nazywał się chyba "Jaki świat wybrać?" ... A co do iteamów to nie jest sztuką zdobycie 2k na rooku i kupienie p seta na mainie :(
Nawet dla mniej doświadczonego gracza :D
Mam nadzieje że pomogłem
Pozdro , Xydijo
a wedlug mnie nie jestes doswiadczonym graczem.
moze i byles 5 lat temu. ale przez te 5 lat tibia sie zmienila...
a ja ci polecam nie grac w ta gre :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.